Star Citizen Referral Code – se on SCAM – Star Citizen viittauskoodi (2024)

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (1)

Star Citizen -viitekoodi on osa suositusohjelmaa ja antaa sinulle 5000 UEC ilmaiseksi. Koodia voi käyttää vain kerran tiliä kohden, eikä sitä voi käyttää takautuvasti. Näin käytät viittauskoodia.

  1. Napsauta tätä linkkiäSTAR-X5R4-526Bja koodi syötetään automaattisesti.
  2. Täytä ilmoittautumislomake ja ilmoittaudu mukaan
  3. Ota selvää pelin tilasta ja kiistasta.Katso tämäYoutubessa ja/tai lue tämäForbesin artikkeli.
  4. Osta pelipaketti, jos haluat tukea projektia, mutta älä sorru makrotransaktioihin! Aloituspaketti on hyvä.

Tämäviitekooditoimii vain kerran, eikä sitä voi käyttää takautuvasti. Napsauta tai kopioi koodi, niin krediitit tulevat näkyviin, kun olet rekisteröitynyt.
Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (2)

  1. Luo uusi tili ja aloita käyttämällä tätä Star Citizen -viittauslinkkiä STAR-X5R4-526B
  2. Harkitse pelipaketin ostamista (tai odota ilmaista lentoviikon kuponkikoodia)
  3. Jaa koodisi täällä ja siirry viittauskoodien satunnaistajaan (valinnainen)

Kopioi vain koodi ja syötä se, kun rekisteröidyt uudelle tilille, tai käytä linkkiä, joka vie sinut Star Citizen (RSI) -verkkosivustolle. Ilmaiset hyvitykset lisätään automaattisesti tilillesi. Sinun ei tarvitse edes ostaa pelipakettia, 5000 UEC-krediittiä ovat sinun.

  • Mahdollisten asiakkaiden on käytettävä vähintään 40 dollaria ennen kuin heistä tulee rekrytoijia. Tämä ansaitsee viittauspisteen.
  • Rekrytoinnit saavat aina 5000 UEC riippumatta siitä, lupaavatko he pelin tai eivät.
  • Lahjojen antaminen olemassa olevalta tililtä uudelle tilille ei laskea 40 dollarin kynnykseen.
  • Lahjakorttien lahjoittaminen tileille ei toimi, sen täytyy olla "tuoretta" rahaa.
  • Rekrytoinut voi sulattaa tuotteensa myymälähyvitystä varten muuttamatta niiden tilaa takaisin "potentiaaliseksi".
  • Palkinnot eivät ole lahjaksi annettavia eikä niitä voi vaihtaa kauppasaldoksi.
  • Menetät värvätyn, kun joku pyytää hyvitystä, en tiedä menetätkö palkinnon.

Star Citizen -tilin luominen

Tässä on pari asiaa, jotka sinun tulee tietää ilmoittautuessasi peliin.

  • Syöttämäsi sähköpostiosoite on sidottu tiliisi. Voit kuitenkin vapaasti muuttaa sitä.
  • "Kirjautumistunnuksesi" ei ole pelin sisäinen nimesi. Sen tarkoitus on kirjautua tilillesi käynnistysohjelmasta, eikä sitä voi muuttaa.
  • Kädensijasi on pelin sisäinen nimesi
  • Yhteisön nimimerkki on nimesi foorumeilla, jonka voit aina muuttaa

Voit vaihtaa kahvan kerran ilmaiseksi, jos kadut alkuperäistä nimeäsi.

Viittauskoodin satunnaistin

Star Citizen -satunnaistin lanseerattiin heti suositusohjelman käyttöönoton jälkeen. Jotkut ihmiset ajattelivat, että oli hyvä idea lähettää heidän koodinsa roskapostiksi kaikkialle, mikä aiheutti melkoista harmia. Ajatuksena oli käyttää sitä pelin mainostamiseen ja saada jotain vastineeksi, ei pudottaa sitä joka paikkaan kuin mieletön automaatti.

Ei kestänyt kauan, ennen kuin viittausten lähettäminen kiellettiin Star Citizen -aliredditissä. Onneksi Redditor gbrenik keksi työkalun, jonka avulla ihmiset voivat lisätä viittausnumeronsa. Säästät meidät kaikki roskapostilta lopullisesti.

Kuinka Reddit-viittauskoodin satunnaistin toimii?

Redditin viittauskoodin satunnaistin valitsee uuden koodin 5 minuutin välein. Se on yksinkertainen Google-dokumenttien laskentataulukko, jossa on komentosarja, joka valitsee satunnaisesti kansalaisen koodin. Tätä kirjoitettaessa siinä on lähes 12 000 numeroa. Koodit poistetaan 6 kuukauden kuluttua. Pidä laskentataulukko puhtaana, mutta voit kuitenkin lähettää sen uudelleen.

Jos et ole vielä lähettänyt suosittelemaasi, sinun pitäisi, se vaatii vain vähän vaivaa ja saatat olla onnekas!

Koodisi lisääminen

Koodin lisääminen on helppoa ja se säilyy siellä 3 kuukautta. Sen jälkeen se poistetaan, jotta arkki pysyy puhtaana. Voit kuitenkin vain lisätä koodisi uudelleen, joten laita se asialistallesi. Tarvitset Google-tilin, jotta voit lähettää viestejä, mutta sähköpostiosoitettasi ei tallenneta minnekään. Lisäksi useammin kuin kerran lähettäminen on ajanhukkaa, sillä skriptit tarkistavat kaksoiskappaleet ja poistavat ne. Se ei estä sinua käyttämästä useita Star Citizen -tilejä, kunhan koodisi on ainutlaatuinen.

Hyvä

Se on varmasti auttanut vähentämään roskapostitulvaa pitääkseen tähtikansalaisen Subredditin puhtaana. Satunnaistin sai monia ihmisiä mahdollisuuksiin ja värvättyihin, varsinkin alussa. En sanoisi sitä oman menestyksensä uhriksi, mutta sijoitustasi on vaikeampi nostaa päivä päivältä.

Väistämätön

Randomizer kasvaa joka päivä, ja siitä tulee valtava. Tämän seurauksena mahdollisuutesi saada rekrytoijia ovat melko pienet. Jotkut ihmiset eivät ole saaneet yhtäkään rekrytointia julkaisun jälkeen, ja toiset ovat saaneet useita.

Jos haluat saada lisää Star Citizen -rekrytoijia, voit lisätä koodisi tähän! Vainlähetä suosituskoodisi alla olevalla lomakkeellaja se lisätään viittaussatunnaistusvaihtoehtooni. Tee vaivaa, niin pääset sivun yläreunaan!

Star Citizen Referral -palkinnot

Koodia sovelletaan takautuvasti

Valitettavasti et voi käyttää viittauskoodia Star Citizen -tilin luomisen jälkeen. Bonuksen saamiseksi sinun on luotava uusi tili. Jotkut tukijat saivat luvata monia ystäviä ennenviittausohjelmaaloitti eikä saanut uusia rekrytoijia. Tämän vuoksi kaikki eivät olleet tyytyväisiä ohjelman käyttöönottoon.

Kutsu ystäviä rekisteröitymään suositusohjelmaan

Kun olet rekisteröitynyt Star Citizeniin, sinun tulee liittyä suositusohjelmaan ja saada oma tähtikansalaisen suosittelukoodi. Voit nyt jakaa sen ystävien kanssa, he saavat mukavan bonuksen ja alat ansaita näitä palkintoja! Se on helppoa, kopioi koodi henkilökohtaiselta tililtäsi.

Käytätkö ilmaisen UEC:n vai pidätkö sen?

Pidä se, Voyagerin suora kauppa on arvoton ja voit ansaita aseita, laivoja ja herkkuja REC:llä ja aUEC:llä. Nämä krediitit ovat testaustarkoituksiin, mutta niiden avulla voit kokeilla asioita ennen pelin julkaisua. Voyager Direct -kauppa ei ole ajan tasalla, asetilastot ovat epätarkkoja ja jotkin tuotteet eivät ole enää edes pelissä. Ennen kuin kauppa saa päivityksen, sinun tulee säilyttää krediitit (se ei todennäköisesti ole kehitysprosessin prioriteetti tällä hetkellä).

Yhteenveto

Käytä SC-viitekoodia ja liity Star Citizeniin, kun luot uuden tilin. Kun peli julkaistaan, ilmainen UEC on hyödyllinen, ja se on mukava bonus. Muista pitää hyvitykset tililläsi toistaiseksi.

Kiinnitä huomiota rekisteröityessäsi. Et voi muuttaa kirjautumistunnustasi ja kahvaasi vain kerran. Huomaa, että tilisi on linkitetty antamaasi alkuperäiseen sähköpostiosoitteeseen.

Rekisteröityessäsi saat henkilökohtaisen luomasi numerosi. Sieltä voit jakaa sen ystäviesi kanssa. Lisää se viittaus Randomizeriin, saatat olla onnekas.

Ohjelmasta on joitain mukavia palkintoja, joista paras on luultavasti Gladius-kultapalkinto. Muut palkinnot voivat olla vähemmän kiinnostavia, ellet todella halua Captain-foorumin otsikkoa. Surffaus ja nurmikko ovat myös melko siistiä, akvaario ja kalat näyttävät upeilta ja on hauskaa ajaa Greycat buggylla hallissasi.

Ranking tikkaat

Kaikki palkinnot suositusohjelmasta
RekrytoiRekrytointititteliFoorumin näytön otsikkoPalkinnot
1Mäyrä ja merkitRekrytoijaGA-sarja UEE Squadron -merkit
K&W CF-007 Bulldog-toistimet
3Gimbaalit ja aseetYksityinenKaksi gimbal-kiinnitystä ja
kaksi K&W CF-007 Bulldog toistinta.
5Surf & TurfRuumiillinenGreycat buggy
Akvaario
4 valko-siniraitaista kalaa
10Gladius & kultaKersanttiGladius-erillinen alus ja 6 kuukauden vakuutus,
5 kultaista laivan näyttömallia
25AC-kilpapakettiLuutnanttiAvaa pysyvästi 350R, M50 ja Mustang Gamma Crusader & Arena Commanderissa
15 000 UEC
42AC-taistelupakettiKapteeniAvaa pysyvästi Cutlass Black, Hornet, Avenger & Aurora LN
30 000 UEC
75PikakilpailijaSuuriMuut partaveitsi
100KoirataistelijaeverstiluutnanttiMuukalaislaiva Blade.
200Valmiina taisteluunEverstiMuukalaisalus Vanduul Glaive.
500Alasin laivapakettiprikaatinkenraaliTerrapin ja hurrikaani
1042Million Mile High Clubin pääsyKenraalimajuriMillion Mile High Clubin jäsenyys
2017Tähtien ylitysKenraaliluutnanttiJavelin-luokan hävittäjä

Rekrytointipisteet ja palkinnot

Rekrytointipisteet ansaitsevat krediittejä, foorumin nimikkeitä, hangaarityyliä, laivoja, UEC:tä ja merkkejä. Nykyiset tikkaat alkavat yhdestä ja päättyvät vuoden 2017 värvättyihin tuon surkean Javelin-hävittäjän kanssa.

1 värvätty – Bulldog-toistin ja merkit

Tämän ei pitäisi olla vaikea saada. Se ansaitsee Klaus & Werner CF-007 bulldog-toistimen, jonka arvo on 8000 UEC. Aseen kuvauksessa todetaan, että se pystyy ampumaan korkeita nopeuksia ja säilyttää tarkkuuden. Virrankulutus on alhainen, mutta tilastot muuttuvat pelin tasapainottamisen myötä. Saat myös sarjan merkkejä, jotka toimivat hangaarin tunnelmana, ja ne sijaitsevat hangaarissasi seinällä. Sijainti riippuu siitä, mikä halli sinulla on.

3 rekrytointipistettä – kaksi Bulldog-toistinta ja gimbalit

Ensinnäkin se ansaitsee kaksi Klaus & Werner CF-007 bulldog-toistinta, tuplaan hauskaa! Lisäksi saat kaksi gimbal-kiinnitystä täydentämään sarjaa. Edellisen palkinnon perusteella sinulla on nyt 3 mäyrätoistinta ja 2 gimbaalia, joiden arvo on noin 30 000 UEC.

5 rekrytointipistettä – Greycat buggy, kala ja akvaario

5 värvättyä ansaitsee sinulle Greycat buggyn, voit ajaa sillä hallissasi ja lopulta voit ladata sen laivasi, kun lähdet tehtävään. 4 valko-siniraitaista kalaa ja akvaario ovat myös hieno lisä sisustaa hangaarisi. Buggy on arvoltaan 5000 UEC ja niin myös akvaario, kaloja on noin 1k. Kokonaistulosi suositusohjelmasta ovat nyt noin 34 000,10 rekrytointipistettä

10 rekrytointipistettä – Gladius- ja kultamalleja

Tässä se tulee todella mielenkiintoiseksi. Gladius-kultapalkinto ansaitsee laivan, jota voit käyttää sekä areenan komentajassa, jatkuvassa miniuniversumissa että viimeisessä pelissä. Sen mukana tulee 6 kuukauden vakuutus ja sitä voidaan päivittää. Muista, että et voi sulattaa laivaa myymälähyvityksiä varten, joten harkitse kahdesti ennen kuin päivität laivan. Näin ollen sovellettuja aluksen päivityksiä ei voida poistaa, joten harkitse kahdesti ennen kuin päivität aluksen.

Sen lisäksi saat 5 kultaista laivamallia, nämä ovat malleja eivätkä oikeita laivoja! Voit käyttää niitä hangaarisi sisustamiseen.

25 rekrytointipistettä – pääsy 3 kilpa-alukseen ja 15k UEC

Tämä saa 15 000 UEC ja seuraavat alukset Crusader & Arena Commanderissa.

  • Alkuperä 350R
  • Alkuperä M50
  • Konsolidoitu Outlandin Mustang Gamma

Vaikka et voi käyttää kilpa-aluksia lopullisessa PU:ssa, sinulla on aina pääsy niihin Arena Commanderissa. Äskettäin esitelty Razer ei ole pakkauksessa.

42 värväyspistettä – pääsy 4 taistelualukseen ja 30 000 UEC

Saat 30 000 UEC-krediittiä ja 4 taistelualusta käytettäväksi Crusader & Arena Commanderissa. Taistelualukset, joihin pääset, ovat:

  • Drake Interplaetary Cutlass Musta
  • Anvil Aerospace Hornet,
  • Aegis Dynamics Avenger
  • RSI Aurora LN

75 rekrytointipistettä – Misc Razer-kilpa-alus

Edelleen konseptissa, mutta Misc Razer saattaa olla yksi luokkansa parhaista, verrattavissa M-50:een.

100 rekrytointipistettä – Dog Fighter

Palkitaan avaruusaluksella, Blade on Vanduulin kevythävittäjä.

200 rekrytointipistettä – Valmiina taisteluun

Toinen muukalaisalus, tällä kertaa palkintona Glaive! Tämä on Vanduulin eliittilaiva kokeneille taistelulentäjille.

500 rekrytointipistettä – Anvil Ship Package

Saat 2 lähetystä, kun saavutat 500 RP:tä. Saat Anvil Terrapin -matkailijan ja lisäksi saat palkinnoksi hurrikaani puolustaaksesi Terrapiniasi.

1042 rekrytointipistettä – Million Mile High Club

Pääsy Million Mile High Clubiin. Pelin eksklusiivinen klubi loppuunsaattajille, jotka lupasivat yli 30 000 USD.

2017 rekrytointipisteet – Keihäänhävittäjä

Luulen, että monet ihmiset eivät pysty saamaan yli 2000 uutta kansalaista. Tämä on luultavasti vain suurten organisaatioiden johtajille ja suosituille streamaajille/youtubereille.

Sinut palkitaan keihäsluokan hävittäjällä, joka on yksi suurimmista ja kalleimmista aluksista, jonka voit saada. Javelin on hyvin rajallinen ja sitä pitää käyttää suuri miehistö.

Palkinnot kilpailusta

Uudistetun ohjelman julkistamisen myötä korkeammat tasot ovat nyt saatavilla! Lisäksi julkistettiin kilpailu ylimääräisten herkkujen ansaitsemiseksi.

  • 1 RP: T-paita hahmollesi
  • 10 pistettä: Star Kitten Dragonfly
  • Idris M -fregatti, jos olet tulostaulukon kärjessä kilpailun lopussa elokuussa 2017.
  • 2942 Ilmainen matka (mukaan lukien hotelli) Gamescom 2017 -tapahtumaan ja tapaaminen Chris Robertsin ja CIG-kehitystiimin kanssa.

Ohjelmasta on luvassa hienoja palkintoja. Tikkaat osoittavat, että tällä hetkellä palkitsevinta on saada 10 työntekijää. Mitä korkeammalle sijoitukset ovat, sitä vähemmän saat (tai siltä näyttää).

Suosituksen käyttäminen antaa mahdolliselle yritykselle aina 5 000 UEC, kun potentiaalinen asiakas on luvannut yli 40 dollaria, saat rekrytointipisteen.

Palkinnot eivät ole lahjakkaita, eikä niitä voi sulattaa, Gladius voidaan kuitenkin päivittää.

Star Citizen -kupongit

Jos etsit Star Citizen -kuponkia, saatat olla onnekas. Vaikka tarjouskoodit ja alennukset ovat harvinaisia, voit joskus saada kupongin ja käyttää sitä alennettuun alukseen.

Warbonds

CIG:n uusi markkinointistrategia on jakaa alennuksia ostaessasi Star Citizen -konseptialuksia. Tämä uusi strategia nähtiin ensimmäisen kerran vuoden 2016 lopulla ns. Warbondsilla. Vanhemmat tukijat käyttävät usein myymäläluottoja (sulattamalla aluksensa) ostaakseen uusia konseptialuksia, mutta tämä ei tuo uutta rahaa. Tämän seurauksena CIG esitteli Warbonds. Warbondit ovat kuponkikoodeja, joita voit käyttää konseptialuksille. Ne ovat voimassa vain, kun käytät käteistä kassavirran ylläpitämiseen.

Jotkut ihmiset suuttuivat, kun he maksoivat aiemmin paketista enemmän. Ollakseni oikeudenmukainen, jotkut yhteisön jäsenet ovat aina vihaisia ​​jostakin (pidä tauko kaverit!). Pidä silmällä seuraavaa konseptimyyntiä saadaksesi lahjakortin, ehkä vuosipäivän alennuksissa on herkkuja, jotka tarjoavat yleensä alennuksia aloituspaketeista, mutta älä odota siltä liikaa.

Vuosien 2014 ja 2015 vuosimyynnissä oli hienoja aloituspakettitarjouksia. Vuonna 2014 sekä Squadron 42 että Multiplayer myytiin vain 20 dollarilla, vuosi sen jälkeen, kun Aurora MR aloitti vain 30 dollaria. Vuoden 2016 vuosimyynti oli hieman pettymys, 35 dollaria aloituspaketista, joka ei sisältänyt Squadron 42:ta.

Star Citizen -kuponki – Centurion ja Imperator

Tämä voi näyttää hyvältä, mutta sinun on maksettava siitä. Ehkä se tuntuu hieman oudolta, mutta saat nämä lahjakortit, kun tulet tilaajaksi. Näiden Star Citizen -kuponkikoodien prosenttiosuus riippuu valitsemastasi tilauksesta ja sinun on tilattava vähintään vuodeksi. Tilaajat ovat tärkeitä, sillä tilausrahalla tuotetaan esityksiä ja sisältöä faneille.

Centurion antaa sinulle 10 % alennuksen kaikesta ostamastasi ja Imperator 20 %. Rajoja on kuitenkin, Imperator-tilaajien alennus on enintään 100 dollaria, Centurionille se on 50 dollaria. Voit yrittää päästä harmaille markkinoille, mutta astele varovasti ja seuraa yhteisön oppaita.

AMD-erikoisversion kuponki

AMD-tähti kansalaislahja tuli AMD Radeon R9- tai R7-sarjan näytönohjaimen mukana. Kupongin aktivoiminen palkitsi rajoitetun erän Mustang Omegan erityisellä kuorella. Ilmainen tähti kansalaispaketti sisälsi koko pelin 3 kuukauden vakuutuksella, ei siis täysin ilmainen, koska maksoit tietysti GPU:sta. Voit edelleen noutaa paketit harmailta markkinoilta, mutta et voi enää lunastaa koodia.

Kuinka saada Star Citizen -rekrytoijia

Kaikilla ei ole 10 ystävää, jotka ovat kiinnostuneita Star Citizenistä, ja 10 paketin ostaminen ei ole rahan arvoista. Joten miten saat enemmän palkintoja viittausohjelmasta? Tietenkin me kaikki tiedämme Reddit-satunnaistajan. Lisäät vain sen ja odotat, mutta passiivisuus ei tuo sinulle 10 uutta.

Rekrytointipisteiden saaminen ei ole niin vaikeaa, jos olet valmis työskentelemään sen eteen. Jos haluat saada Star Citizen -rekrytoijia, voit tehdä muutamia asioita.

Muutama menetelmä

Ensinnäkin, älä lähetä roskapostia! Älä ole se kaveri. Kommentoinnin jättäminen foorumille ei auta mitään. Katsokaa vain (vanhentuneita) Wikin kommentteja, se on sotku. On olemassa muutamia Facebook-sivuja, joilla voit jakaa ne, mutta jälleen kerran, se on roskapostijuhla. Jos haluat luoda sisältöä, sinun tulee ajatella yleisöäsi, jolle haluat kohdistaa, ja mitä he etsivät. Ajattele seuraavaa, jos haluat kulkea tätä tietä:

  • Luo sisältöä Star Citizenistä kiinnostuneille pelaajille
  • Ehkä he etsivät oikeaa laivaa eivätkä ole vielä luoneet tiliä
  • Kohdista potentiaalisiin tukijoihin, jotka luovat tilin ilmaisen lennon aikana

Muista olla rehellinen pelin nykytilasta, sillä olet Star Citizen -lähettiläs. Haluat ehkä myös mainita, että saat rekrytointipisteen.

1: Luo Youtube-video

Kuulostaako helpolta? No ei se niin helppoa ole. Jotta erottuisit joukosta, sinun on todella luotava ainutlaatuista ja mielenkiintoista sisältöä. Siellä on jo melkoista kilpailua, mutta jos keksit mielenkiintoisia aiheita, ihmiset poimivat koodisi.
Ajattele, mitä ihmiset etsivät, ja löydä kohdeyleisö, kuten mahdolliset uudet tukijat.

2: Luo blogi

Todennäköisesti työvoimavaltaisin tapa saada lisää työntekijöitä. Vaikka blogin perustaminen on helppoa, ihmisten houkutteleminen blogiisi on toinen asia. Sinun on tiedettävä SEO (hakukoneoptimointi), ja siellä on melkoista kilpailua. Myös ensimmäiselle sivulle pääseminen ja siellä pysyminen on vaikeaa.
Jos haluat vain Gladius-kultapalkinnon, tämä ei ole tehokkain tapa. Oman blogin ylläpitäminen tulee maksamaan rahaa, joten menetelmä 4 olisi luultavasti tehokkaampi ajallisesti. Voit tietysti harkita blogin hankkimista WordPressiin, joka on ilmainen, mutta jolla on joitain rajoituksia.

3: Osta ne harmailta markkinoilta

Jos sinulla ei ole paljon aikaa ja sinulla on siihen varaa, harmaat markkinat voivat olla vaihtoehto. Vaihtuvuus on yleensä muutaman tunnin, ja 10 rekrytoitua maksaa sinulle noin 100–150 dollaria. Jotkut kauppiaat luovat uusia tilejä, ostavat aloituspaketin ja käyttävät koodiasi. Tämä vaikuttaa kalliilta, mutta he käyttävät krediittejä LTI-tunnusten päivittämiseen ja niiden jälleenmyyntiin. Teknisesti he saavat alennettuja luottoja.
Tämä lähestymistapa näyttää hieman kyseenalaiselta, kuten myös Gladiuksen ostaminen, mutta menetät muita palkintoja.
Varmista, että sinäasioi hyvämaineisten kauppiaiden kanssa ja lue yhteisön ohjeet!Jos noudatat niitä, sinun pitäisi olla turvassa huijareilta. Käytä maalaisjärkeä, älä ole tekemisissä vahvistamattomien kauppiaiden kanssa ja pyydä luotettavaa välittäjää, jos olet epävarma. Jos tarjous kuulostaa hyvältä ollakseen totta, tiedät sen.

4: Kirjoita vieraspostaus

Kirjoita loistava artikkeli ja pyydä jotakuta isännöimään se, mieluiten Star Citizeniä käsittelevä verkkosivusto. Käsiteltäviä aiheita on monia, ja yhteisö rakastaa hienoa sisältöä. Yleensä blogeissa on säännöt vieraiden lähettämisestä, eivätkä ne kaikki salli viittauksen upottamista. Ei ole harvinaista kirjoittaa 1000 sanan artikkeli ja luovuttaa tekijänoikeudet saadaksesi artikkelisi esiin.

5: Luo mahtava infografiikka

Jos sinulla on graafisia taitoja, voit harkita hienon infografiikan luomista. Ihmiset rakastavat upeita infografioita, ja olen varma, että Star Citizen -yhteisö arvostaa niitä. On olemassa joitakin online-työkaluja, jotka voivat auttaa sinua tekemään työtä, vaikka ne ovatkin vähän yleisiä eivätkä tarjoa ainutlaatuista tyyliä.

Valitse siis mielenkiintoinen aihe, etsi yleisiä kysymyksiä ja luo kuva vastaamaan näihin kysymyksiin. Kun olet saanut aiheen ja luonut infografiikan, olet valmis jakamaan. Julkaise lopuksi se Imguriin ja käytä linkkiä lähettääksesi kuvasi Star Citizen Redditiin, Star Citizen -foorumeille jne. Älä unohda upottaa Star Citizen -viittauskoodiasi kuvaan.
Huomaa, että et saa lähettää viittaustasi pelkkänä tekstinä Redditissä, koska se rikkoo SC:n subreddit-sääntöjä.

Se ei ole niin vaikeaa

Lisää rekrytointeja ja palkintoja suositusohjelmasta ei ole todellakaan vaikeaa. Pienellä vaivalla sinun pitäisi pystyä saamaan Gladius-kultapalkinto. 42 rekrytointi on luultavasti suurempi haaste, varmista, että luot jotain hienoa ja käytä Star Citizen -yhteisöä sisältösi mainostamiseen. Etsi periaatteessa aiheita, joista ihmiset pitävät, ja luo hienoa sisältöä jaettavaksi yhteisön kanssa. Älä unohda lisätä koodiasi viittauskoodien satunnaistamiseen.

Mikä on Star Citizen?

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (3)

Star Citizen on kunnianhimoinen massiivinen moninpeliavaruussimulaattori, ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka on rakennettu (rajasti muokattuun) CryEngineen. Star Citizenin tavoitteena on olla yksityiskohtaisin avaruuspeli, ja se koostuu valtavasta laajenevasta galaksista, jota pelaajat voivat tutkia ja rakentaa. Tällä hetkellä peli on Alphassa, jossa pelaajat voivat testata ideoita ja antaa palautetta pelin kehittämiseksi.

https://youtu.be/HaJx4TdshFA

Star Citizen koostuu yksinpelistä Squadron 42 ja moninpelistä, joka tunnetaan nimellä The Persistent universe. Yksinpelin avulla voit ansaita kansalaisuutesi ja paikkasi online-Persistent Universumissa. Voit kuitenkin kieltäytyä ja astua universumiin heti. Alkuperäinen maineesi riippuu osittain valinnoista, joita teet Squadron 42:ssa.

Avaruuspeli käynnistyy yli 100 tähtijärjestelmällä, mukaan lukien laskeutumisalueet, joille voit nousta tutkimaan. 10 vuotta myöhemmin on vain yksi buginen järjestelmä. Pelaajat voivat laskeutua kiertoradalta erittäin yksityiskohtaisille planeetoille saumattomasti. Koet millaista on päästä planeetoille ja lähteä sieltä, mikä on melko ainutlaatuista. Tutki maailmoja, metsästä pahiksia tai ryhdy merirosvoksi – on sinun päätettävissäsi, kuinka haluat jättää jälkesi.
Tähtikansalaisen tarkkaa määritelmää on vaikea kuvailla. CIG pyrkii ylittämään laitteiston rajoja, mikä mahdollistaa ennennäkemättömien yksityiskohtien ja innovatiivisen pelin luomisen.

Mitä voin tehdä juuri nyt?

Star Citizensin nykytilan ansiosta voit suorittaa muutamia tehtäviä mini Persistent -universumissa ja koirataistelua tai kilpaa yhden moninpelin tilassa.
Arenan komentaja on koirataistelu- ja kilpamoduuli ja toimii melko hyvin, missä mini PU on edelleen hyvin Alpha. Tällä hetkellä mini-PU:ssa on kuvanopeusongelmia, jotka pitäisi ratkaista, kun Star Citizen Alpha 3.0 julkaistaan, päivitys: he eivät koskaan korjanneet tätä. Arena Commander saa myös suuren päivityksen seuraavan korjaustiedoston kanssa. Star Citizen on tällä hetkellä Alphassa, mikä tarkoittaa, että kohtaat vikoja ja häiriöitä.

Mini Persistent Universe

Mini Persistent Universe on vain välähdys viimeisestä moninpelistä. Tällä hetkellä voit tehdä muutakin kuin katsella tähtiä ja kauniita maisemia. Saatavilla on muutamia tehtäviä, FPS-taistelu (vielä hyvin alfa) ja lainsuojaton asema nimeltä Grimhex.
Älä unohda pukea avaruuspukua, tukehtuu, jos astut dekompressiohuoneisiin ilman sitä!

Areenan komentaja

Osallistu koirataisteluihin, kilpaile, ansaitse REC:iä päivittääksesi aseitasi ja harjoittele lentäjätaitojasi Arena Commanderissa. Voit pelata tekoälyä vastaan ​​yksin- tai moninpelissä tai vain rauhanomaisesti tutustua laivaasi vapaalentotilassa.
Muut pelitilat koostuvat ytimen vangitsemisesta moninpelissä tai kilpailemisesta aikaa tai muita ihmisiä vastaan ​​moninpelissä. Kun olet ansainnut hieman REC:tä (paikkamerkkivaluutta), voit käydä REC-kaupassa ja saada joitain päivityksiä. Muista, että vain moninpelissä voit ansaita REC:iä.

Sosiaalinen moduuli

Sosiaalinen moduuli antaa sinun olla vuorovaikutuksessa pelaajien kanssa, ja sitä pidetään ensimmäisenä laskeutumisalueena. Tämä moduuli on tarkoitettu lähtökohtana maailman rakentamiselle. Tällä hetkellä voit vierailla joissakin kaupoissa ja ostaa aseita, panssareita ja vaatteita Alpha UEC:n avulla. Ostamasi tuotteet voidaan käyttää vain mini-PU:ssa. Voit muodostaa yhteyden sosiaaliseen moduuliin napsauttamalla ArcCorp, kun olet valinnut Universumin päävalikosta.

Hangaari moduuli

Hangaarimoduulin avulla voit määrittää ja tarkastella laivojasi. Voit synnyttää laivoja käyttämälläPort Mod Mobiglass -sovellus. Laivan konfigurointi tapahtuu onton pöydän avulla, voit vaihtaa aseita, kilpiä, voimalaitoksia saadaksesi parhaan aluksen suorituskyvyn.

Star Citizen 3.0 Alpha

Star Citizen 3.0 Alpha -julkaisu näyttää jakeen ensimmäiset ammatit. Tämä tekee pelistä paljon mielenkiintoisemman kuin tällä hetkellä. Voimme odottaa ensimmäistä iteraatiota kaupankäynnistä, rahdinkuljetuksista, piratismista, palkkasotureista ja palkkionmetsästämisestä.

Millainen Star Citizen tulee olemaan?

Star Citizen haluaa luoda elävän, hengittävän tieteismaailmankaikkeuden, jossa on vertaansa vailla oleva uppoutuminen.

Yksinkertaisesti sanottuna siitä tulee kaikkien aikojen paras avaruuspeli,PÄIVITYS: se oli ainakin lupaus. 10 vuotta myöhemmin peli on sekaisin.

Tutustu yksin tai liity organisaatioon taistelemaan asiansa puolesta. Halusitpa sitten olla lainkuuliainen kansalainen tai merirosvo, valintasi vaikuttavat siihen, miten Star Citizen -universumi toimii sinulle. Maineesi ja roolisi määräävät polkusi ja kohtaamiset tässä avaruuspelissä.
Pohjimmiltaan sinulla on kaikki vapaus tehdä omat valintasi ja vaikuttaa maailmankaikkeuteen. Riski, jonka otat ansaitaksesi elantosi, määrittää palkkion.

Riski voi tarkoittaa jopa kuolemaa, hahmosivoi oikeasti kuolla. Kuoleman myötä seuraasi, jolla on edellisen luonteen piirteitä. Koska kuolema on pelin osa, harkitset kahdesti ennen kuin ryhdyt riskialttiiseen tehtävään. Älä kuitenkaan huoli, et kuole niin helposti ja lääkärit voivat korjata sinut, mutta se voi jättää arpia, jopa tekoraajoja.

Ei arcade-peli vaan todellinen avaruussimulaattori

Star Citizens -lentomalli perustuu newtonilaiseen fysiikkaan. Jokaisen aluksen suorituskyky on laskettu huolellisesti, mikä tarkoittaa, että eri aluksen komponentit vaikuttavat lentokokemukseesi. Avaruusaluksissa on hienostunut fly-by-wire, ja ICFS:n avulla aktiiviset alukset reagoivat luonnollisesti. Lentomallin avulla voit hallita kaikkia kuutta vapausastetta (6DoF).
Suuntaa laivasi ohjauspotkurien avulla, vaihda irrotettua ja kytkettyä tilaa sekä G-voimia, jotka voivat aiheuttaa sähkökatkoja. Kaikki tuntuu hyvin luonnolliselta ja on hieno kokemus.
Avaruussimulaattorisaattaa kuulostaa pelottavalta, mutta lennon perusohjauksia ei ole vaikea oppia. Aluksen hallitseminen on kuitenkin suuri haaste. Onneksi tällä hetkellä tarjolla on noin 50 erilaista laivaa.

Star Citizenin talous

Viimeisin virallinen päivitys Star Citizen -taloudesta julkaistiin aaikaa sitten. Jotain, mikä on ollut johdonmukaista vuosien ajan, on riski vs. hyöty. Mitä enemmän riskejä otat, sitä enemmän tienaat. Kaivostoiminta UEE-tilassa on turvallista ja ansaitset voittoa, mutta vaarallisessa tilassa olevat mineraalit ansaitsevat enemmän. Vaikka niukkuus on luonnollisesti osa taloutta, talouden sisäinen toiminta on monimutkaista ja alttiina muutoksiin.

Pelivaluutoissa (a)UEC ja REC

Käytettävä valuutta onUnited Earth -pisteet(UEC), jonka ansaitset suorittamalla tehtäviä, jotka on suunniteltu tuolloin valitsemaasi ammattiin. Tällä hetkellä voit ansaita aUEC:n universumissa suorittamalla tehtäviä.
REC on valuutta, jolla voit vuokrata laivoja, aseita ja kilpiä laivoillesi. REC korvataan UEC:llä viimeisessä pelissä.

Mikä on Star Citizenin julkaisupäivä?

Jos vain tietäisin julkaisupäivän, on vaikea sanoa, milloin Star Citizen julkaistaan. Hankkeen valtavan laajuuden ja kunnianhimoisuuden vuoksi saatamme joutua odottamaan vielä kaksi vuotta, ennen kuin moninpeli tulee ulos. Cloud Imperium Games haluaa tehdä sen oikein, mutta tämä on yksi niistäsuurimmat huolenaiheetprojektista. Tarvitset todennäköisesti jonkin aikaa, jotta voit olla oikeudenmukainen kehittääksesi näin hienostuneen AAA-avaruuspelin ja tehdä sen oikein.
Hyvä uutinen on, että yksinpelin Squadron 42 on tarkoitus julkaista jossain vuonna 2017.

Kuka tekee Star Citizeniä

Peliä valmistava yritys on nsCloud Imperium -pelit. Yrityksen johdossa on Chris Roberts, jolla on todistettu ennätys onnistuneen Wing Commander -sarjan ja Freelancer-pelin luomisessa. Monet varhaisista tukijoista tukevat Chris Robertsin unelmaa luoda "Best Damn Space Sim Ever". CIG kasvoi vain muutamasta henkilöstä aloituspäivien aikana kolminkertaiseksi AAA-kehitysstudioksi, jossa on satoja työntekijöitä.

Kuinka paljon rahaa Star Citizen keräsi

Vuonna 2012 alkuperäinen Kickstarter ansaitsi Star Citizenille yli 6 miljoonaa dollaria. Kickstarterin jälkeen CIG jatkoi pelin joukkorahoitusta itse. Tätä kirjoittaessa tukijat nousivat ylös180 miljoonaaUSD, joka riittää jatkamaan kehitystä jonkin aikaa. Hyvä uutinen on, että rahoitus ei hidastu, arviolta vuoden 2016 loppuun mennessä kerätään yhteensä 150 miljoonaa dollaria.

Mitkä ovat järjestelmävaatimukset

Tähtien kansalainenLaitteistovaatimuksetei ole vielä tiedossa. Ajatuksena on työntää PC-laitteiston rajoja, joten pelin julkaisun jälkeen tarvitset todennäköisesti keskitason tai huippuluokan PC:n, jotta peli toimii sujuvasti. Tällä hetkellä alfassa peliä ei ole vielä optimoitu, joten FPS:n laskut ja häiriöt ovat tunnettuja ongelmia. Tämä tarkoittaa, että jos omistat huippuluokan tietokoneen tänään, et saa optimaalista suorituskykyä. Thesyy tähänei johdu tietokoneestasi vaan spagettikoodista, vaan Star Citizen -palvelimesta, joka kommunikoi tietokoneesi ja sen lähettämien tietojen kanssa. Kun Star Citizen siirtyy beta-kehitysvaiheeseen, voit odottaa optimoitua kokemusta.

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (6)Star Citizen -aloitusopas
Perusopas uusille ja pyrkiville tähtikansalaisille. Kattaa tilin luomisen, lennonohjaimet, näppäinyhdistelmät, ensimmäisen lentosi ja Star Marinen

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (7)Oikean laivan valinta
Opas, joka auttaa sinua valitsemaan oikean laivan. Tutustu ammatteihin, erilaisiin laivoihin ja selvitä mikä sopii sinulle parhaiten.

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (8)Kuinka ansaita UEC, REC ja aUEC
Tapoja ansaita Star Citizen -pelipisteitä, kuten UEC, REC ja aUEC.

Star Citizen Referral Code – it’s a SCAM – Star Citizen referral code (9)Star Citizen PC:n vaatimukset ja tekniset tiedot
Tekniset tiedot, jotka tarvitset pelataksesi nykyistä alfaversiota. SC-asetustiedostot ja pelin optimointiasetukset.

Star Citizen Referral Code – se on SCAM – Star Citizen viittauskoodi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6412

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.