Päivitä matkasi parhaiden auto -GPS -laitteiden kanssa (2024)

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (1)

GPS-navigointi esiteltiin takaisin varhaisissa apuissa, rajoitettuna muutamiin huippuluokan ajoneuvoihin.Nykyään ominaisuus on vakiona useimmissa uusissa malleissa, mutta tiellä on edelleen paljon vanhempia autoja, joilla ei ole pääsyä.Korjauksena kuljettajat käyttävät älypuhelimia jaYhteensopiva kiinnitysNavigoinnissa - vaikka se ei ole paras ratkaisu.

Siellä kannettavat GPS -navigaattorit tulevat sisään.

Seurannalla oleva puhelin menettää akun nopeasti, ja sillä voi olla kielteinen vaikutus pitkäaikaiseen akun kestoan.Ja jos matkustat minne tahansa ilman kunnollista signaalia ja eksyt, olet periaatteessa onnea.Toinen haittapuoli on, että puhelimilla on taipumus ylikuumentua, jos ne jätetään auringon alle pitkään.

Vaihtoehtoisesti erilliset CAR GPS-navigaattorit ovat luotettavampia syrjäisillä alueilla, kuten autiomaassa tai metsissä, koska ne käyttävät satelliittitietoja kuin solutornitiedot.Heidän paristot kestävät useita tunteja yhdellä latauksella, noin kolme tuntia.Ja ne ovat kiistatta turvallisempia käyttää ajon aikana kuin älypuhelin.

Katso eteenpäin arvosteluihimme ja suosituksemme parhaimmista Car GPS -navigaattoreista, jotka kannattaa harkita, sekä asiantuntija -neuvoja tärkeimmistä asioista, jotka auttavat sinua löytämään oikean laitteen.

Katso lisätietoja autoelektroniikasta parhaimmillaanvarmuuskopiokamerat-puhelimen haltijatjasisustusmagsafe -kiinnikkeet.

Paras Car GPS -navigaattorit

Mitä harkita

Mallit kutenGarmin Overlanderovat tarkoitukseen rakennettu ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten maastoautoon ja retkeilyyn, ja niissä on laaja sää tiivistymisessä.Useimmat GPS -laitteet tarjoavat kansallisia karttatietoja heti laatikosta, ja jotkut mallit, kutenTomTom Go Supreme, sisältää myös täydelliset kansainväliset karttatiedot.

Vaikka niitä voidaan käyttää ilman päivityksiä, suurin osa näistä laitteista pystyy lataamaan uusia karttatietoja ylläpitämään tarkkoja ohjeita, yleensä tietokoneeseen kytkettyyn kaapeliin tai Wi-Fi-yhteyteen.Älypuhelimien yhteensopivuuden GPS-yksiköitä voidaan käyttää myös handsfree-vastaanottimena puhelujen helposti tiellä.

Seuraavaksi olemme hahmottaneet muutamia muita tärkeitä kohtia, jotka ajatellaan ennen ostamista.

Näytön koko ja resoluutio

Yksi ensimmäisistä harkittavista asioista, jotka on otettava huomioon CAR GPS -navigaattorin poiminnassa, on näytön koko ja resoluutio.Suurempi korkearesoluutioinen näyttö voi tehdä tiedoista luettavissa, mutta se voi myös viedä ylimääräisen tilan auton kojelaudan ympärillä.Useimmat käytettävissä olevat näytöt ovat noin viisi tai kuusi tuumaa poikki, muttaGarmin Drivesmart 86Yllä on kahdeksan tuuman näyttö selkeästi.Suurempi näyttö voi myös helpottaa pääsyä näytöllä kosketusvalikoista.

Asennus

Useimmat CAR GPS -navigaattorit kiinnittyvät ajoneuvon tuulilasiin yksinkertaisella imukuppivarrella.Kojelaudan koosta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen, voi kuitenkin olla syytä joutuvan kolmannen osapuolen kiinnikkeelle ulottuvuuden ja toiminnallisuuden lisäämiseksi.Siellä on myös laitteita, joissa on magneettinen imukuppi vahvemmalle kiinnikkeelle.

Lataus ja akun kesto

IMU: lla asennetuissa laitteissa on sisäänrakennettu akku, joka voidaan ladata ajoneuvon 12 V: n pistorasiaan.Jos aiot ottaa GPS: n mukanasi ajoneuvon ulkopuolelle, akun käyttöikä voi olla huolenaihe.CAR GPS -navigaattorit pitävät latausta noin 30 minuutista kolmeen tuntiin.Pitempien kestojen kämmenlaitteiden eloonjäämislaitteet vaativat paljon alhaisempaa virrankulutusta.

Ylimääräiset ominaisuudet

Pricier GPS -laitteet voivat lisätä bonusominaisuuksia, kuten elinikäisiä karttapäivityksiä, reaaliaikaisia liikennetietoja ja integroituja mediasovelluksia.Jotkut sisältävät pääsyn tietokantoihin, joissa on ravintola- ja hotellin suosituksia ja kiinnostavia kohteita, mikä on mukava ylimääräinen, jos olet matkalla.

Kuinka valitsimme

Peitän autotilaa ja kirjoitan ajoneuvoista ja autotarvikkeista ja käytän ensikäden kokemusta tuotteiden kanssa tutkimukseni aikana.Viimeisen viiden vuoden aikana minulla on kädet sisäänrakennetuissa ajoneuvojen navigointijärjestelmissä sekä erillisissä GPS-yksiköissä.Kun valitsimme CAR GPS-navigaattorit, keskityimme korkeasti arvioituihin malleihin ja etsimme laitteita monenlaisia hintapisteitä mahdollisimman moniin tarpeisiin ja budjeteihin.Vertailimme laitteiden näyttökokoja ja resoluutiota, samoin kuin avainominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu Wi-Fi ja Bluetooth älypuhelinten pariliitosta, helppoa näytönvalikon navigointia varten ja kuljettajan hälytyksiä, jotta voit ennakoida esimerkiksi tierulkia ja äkillisiä nopeusmuutoksia.

1

Paras kaiken kaikkiaan

Garmin Drivesmart 65 GPS Navigator

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (2)

1

Paras kokonaisuutena

Garmin Drivesmart 65 GPS Navigator

Plussat
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (3)Suuri korkearesoluutioinen näyttö käyttäjäystävällisillä valikoilla
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (4)Sisäänrakennettu Wi-Fi ilmaisia tietojen latauksia
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (5)Arvonlisäpiste- ja ravintolatietokanta
Haittoja
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (6)Akun käyttöikä ei ole niin vankka kuin haluaisimme

DriveSmart 65 on paras CAR GPS-navigaattori useimmille ihmisille, korkean resoluution suurella näytöllä, sisäänrakennettu Wi-Fi ilmainen kartta- ja sijaintitietojen lataukset ja Bluetooth pariksi laitteen pariksi älypuhelimesi kanssa.Se lyö myös hintapisteensä yläpuolelle ominaisuuksilla, kuten esiasennettu kansallispuistohakemisto ja hotelli- ja ravintola-arvostelut TripAdvisorilta.

Seitsemän tuuman näytön ja käyttäjäystävällisten näytönvalikoiden ansiosta on helppo löytää ja vaihtaa nopeasti mitä tarvitset katsoaksesi mitä tahansa hetkeä.

Kuljettajan hälytykset ja äänikomennot ovat iso plus, jotta voit pitää silmäsi tiellä.Käsit-vapaa soittaminen ja ääneen luetut tekstiviestit auttavat myös lisäämään turvallisuutta.

Laite on käyttövalmis myös laatikosta mukana toimitetulla liikennekaapelilla.Live -liikennepäivitykset ovat saatavilla, kun älypuhelimesi on kytketty.

Avaintiedot

AsennetyyppiImukuppi
Näytön koko6,95 tuumaa.
Näytön resoluutio480 x 272 pikseliä
Arvioitu akun käyttöikä1 tunti.

2

Paras arvo

Garmin Drive 52 ja Traffic GPS Navigator

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (7)

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (8)

2

Paras arvo

Garmin Drive 52 ja Traffic GPS Navigator

Nyt 21% alennusta

Plussat
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (9)Korkearesoluutioinen näyttö ja helppokäyttöinen näytön valikot
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (10)Ravintola ja kiinnostavien kohteiden tietokanta
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (11)Kuljettajan hälytykset liikenneturvallisuudesta
Haittoja
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (12)Ei sisäänrakennettua Wi-Fi: tä tai Bluetoothia älypuhelimen pariliitokselle
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (13)Lyhyt akun kesto

Tämä Garmin Car GPS -navigaattori on noin 70 dollarin taalaa vähemmän kuin ylin valintamme.Siinä on monia samoja kelloja ja pilliä, mukaan lukien TripAdvisorin hotelli- ja ravintolasuositukset ja etuuspisteen.Saat jopa DriveSmart 65: n kirkkaat korkearesoluutioiset näytöt, helppokäyttöiset näytön valikot ja kuljettajan hälytykset, jotta voit keskittyä tielle.

Se mitä et saa tällä mallilla, on sisäänrakennettu Wi-Fi tai Bluetooth pariksi älypuhelimesi kanssa.Näytön koko on myös hiukan pienempi viiden tuuman kohdalla ja akun käyttöikä on miellyttävä 30 minuuttia, joten haluat ehdottomasti pitää sen kytkettynä.

Silti, jos käytät tällä hetkellä älypuhelinta navigoidaksesi, tämä laite on hieno sijoitus.

Avaintiedot

AsennetyyppiImukuppi
Näytön koko5 tuumaa.
Näytön resoluutio480 x 272 pikseliä
Arvioitu akun käyttöikä30 min.

3

Paras päivitys

Garmin Drivesmart 86 CAR GPS Navigator

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (14)

3

Paras päivitys

Garmin Drivesmart 86 CAR GPS Navigator

Plussat
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (15)Erittäin suuri korkearesoluutioinen näyttö
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (16)Alexa rakennettu
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (17)Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteensopiva älypuhelinten pariliitos
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (18)Tietokanta, jolla on laaja matka- ja kiertoajelutiedot
Haittoja
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (19)USB -portin sijainti on vähän hankala

Tämä premium-Garmin-laite sisältää laajan joukon ominaisuuksia, ilmeisin on sen korkearesoluutioinen kahdeksan tuuman näyttö.Siinä on myös Alexa sisäänrakennettu ja kaksi USB -satamaa latauslaitteisiin.

Kaiken tämän lisäksi DriveSmart 86 menee päästä päähän DriveSmart 65: n kanssa ominaisuuksille.Se sisältää sisäänrakennettua Wi-Fi: tä ja Bluetoothia älypuhelinten pariliitosta, TripAdvisorin ravintola- ja hotellien suositusten tietokannan sekä kansallispuistojen karttoja ja muita kiinnostavia kohteita.Kuljettajan hälytykset, live -liikenne- ja säätiedot sekä ilmaiset ohjelmistopäivitykset osana pakettia.

Jos näytön koko on ensisijainen tavoite ja haluat pääsyn äänen avustajalle, harkitse 100 dollarin päivitystä, jota käytetään hyvin.

Avaintiedot

AsennetyyppiImukuppi
Näytön koko8 tuumaa.
Näytön resoluutio1280 x 800 pikseliä
Arvioitu akun käyttöikä1 tunti.

Mainos - Jatka lukemista alla

4

Paras maailmanmatkailijoille

TomTom Go Supreme 6-tuumainen GPS-navigointilaite

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (20)

4

Paras maailmanmatkailijoille

TomTom Go Supreme 6-tuumainen GPS-navigointilaite

Plussat
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (21)Globaalit karttapäivitykset
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (22)Reaaliaikainen liikennetiedot
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (23)Vankka akun kesto
Haittoja
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (24)Pieni näyttö hintaan

Tämä TomTom GPS on hieno kansainvälisille matkustajille, koska se ei sisällä vain Pohjois -Amerikan karttatietoja, vaan myös koko maapallon tietoja.Käyttäjä voi myös päivittää nämä kartat sisäänrakennetulla Wi-Fi-antennilla tarkkuuden ylläpitämiseksi ja reaaliaikaisten liikennetietojen saamiseksi.Kuuden tuuman näyttö on tämän hintaluokan pienemmällä puolella, mutta se antaa myös kunnollisen kaksi tuntia akun käyttöikää latausta kohden.

Avaintiedot

AsennetyyppiImukuppi
Näytön koko6 tuumaa.
Näytön resoluutio1024 x 600 pikseliä
Arvioitu akun käyttöikä2 tuntia.

5

Paras ulkoilma -seikkailijoille

Garmin Overlander -monikäyttöinen GPS -navigaattori

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (25)

5

Paras ulkoilma -seikkailijoille

Garmin Overlander -monikäyttöinen GPS -navigaattori

Plussat
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (26)Kestävä muotoilu
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (27)Maastoauto
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (28)Sisäänrakennettu Wi-Fi ja 64 keikkaa
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (29)Erinomainen akun kesto
Haittoja
  • Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (30)Erikoistuneet ominaisuudet eivät välttämättä sovi kaikille käyttäjille

Overlander on rakennettu maastoautoon, ja se tulee kestävään, pölynkestävään koteloon.GPS sisältää Pohjois-Amerikan karttatiedot paitsi teistä, myös suosituista maastoreitteistä.Lisäkarttoja voidaan ladata Wi-Fi: n kautta ja asentaa jopa 64 Gt sisäistä tallennustilaa.

Sisäänrakennettujen gyroskooppien avulla laite seuraa myös ajoneuvon sävelkorkeutta ja kääntökulmia.Akun käyttöikä on jopa kolme tuntia, mikä antaa käyttäjälle tarpeeksi aikaa GPS: n tuomiseen jalokivien aikana.Seitsemän tuuman näyttö tarttuu tuulilasiin magneettisesti asennetun imukupin käsivarren avulla, mutta yhteensopivat RAM-kiinnikkeet voidaan ostaa erikseen, mikä antaa Overlanderin kiinnittää asioihin, kuten ATV-rullahäkit tai moottoripyörien ohjaustangot.

Avaintiedot

AsennetyyppiMagneettinen/imukuppi
Näytön koko6,95 tuumaa.
Näytön resoluutio1024 x 600 pikseliä
Arvioitu akun käyttöikä3 tuntia.

Upgrade Your Ride With The Best Car GPS Devices (31)

Talon Homer

Talon Homer on kirjailija ja valokuvaaja Etelä -Carolinasta, joka syntyi rakkaudella autoihin, pelaamiseen ja edistyneeseen tekniikkaan.Hänet on esitelty auto- ja kuljettajalehdessä, Popular Mechanics and the Drivessa.Jos hän ei ole näppäimistössä, hän todennäköisesti napsauttaa valokuvia kilparadalla tai soittaa liikaa haloa.

Päivitä matkasi parhaiden auto -GPS -laitteiden kanssa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6245

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.