Ovatko kansalaisten tarkkailut hyviä?Citizen Watch Review |Katsella tutkijaa (2023)

Affiliate -paljastaminen:Amazonin osakkuusyrityksenä ansaitsen karsintaostoista.Yksityiskohdat

Japanilaiset kellot ovat aina hämmästyttäneet yleisöä teknologisilla saavutuksilla.Kvartsiliike, aurinkoenergiatekniikka ja monikaistainen tekniikka ovat vain muutamia mainita.

Japanilaisen teollisuuden suurten nimien ohella on tiukasti kansalainen.He ovat myös tunnustettuja teknologiavarustetuille kelloille, jotka tarjoavat tarkalleen sellaista innovatiivisuutta, jota katsomassa harrastajat haluavat.

Mutta ovatko Citizen tarkkailee hyviä ja todella hypeen arvoisia?

Seuraavassa oppaassa tutkimme erilaisia tekijöitä, jotka määrittelevät laatustandardit, jotta saat rehellisen vastauksen.

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (1)


Ennen kuin jatkamme analyysiä, katsotaan brändin historiaan saadaksesi kuvan sen roolista horologiassa.

Haluatko suunnata suoraan kelloille?Tutustu valintaluetteloonParas kansalainen kellotVasiksi

Sisällysluettelo

 • Kansalaisten kellojen historia
 • Missä kansalaiskellot tehdään?
 • Katsella tekniikoita
 • Laatustandardit
 • Maine
 • Paljonko kansalaisten katselu maksaa?
 • Joten, ovatko kansalaisten tarkkailut hyviä?
 • Kansalainen tarkkailee
 • Takuupolitiikka
 • Viimeinen otanko kansalaiskellot


Kansalaisten kellojen historia

Nopean yleiskatsauksen kansalaisten historiasta olemme suorittaneet helposti luettavan infografian, jonka löydät alla.


Kansalaisen edeltäjä,Shokosha Watch Research Institute-perustettiin vuonna 1918Tokiossa, Japanissa, jalokivikauppias Kamekichi Yamazaki.Tuotujen kellojen laajalle levinneessä kulutuksessa herra Yamazaki päätti tuottaa rannekellojen kotimaassa, mikä olisi halvempaa kuin tuonti.

Vuonna 1924 vuosien kokeilun jälkeen he tulivat aMekaaninen taskukello nimeltään Citizen.Nimi on muuten peräisin Tokion silloisen portorin, Shinpei Goton, ehdotuksesta.Nimen oli tarkoitus edustaa kaikkien kansalaisten kellojen saatavuutta.

Uuden vuosikymmenen aikana uuden yrityksen muodostuminen -Citizen Watch Co- Kuten tunnemme heidät tänään.Sveitsiläisten ja japanilaisten sijoittajien avulla brändillä oli nyt kaikki menestyvän tulevaisuuden asetettu maapallon.

Toinen maailmansota ja seuraava vuosikymmen oli ajanjakso, joka asetti tuotemerkin testiin.Se oli make- tai break-aika.Lopulta Citizen pystyi tarttumaan kansainvälisiin mahdollisuuksiin ja kehittämään tekniikkaansa, joka piti tuotemerkin käynnissä ja kehittymässä.

Vuonna 1956 Citizen esitteli ensimmäisen kellon iskunkestävyysjärjestelmällä, nimeltäänParashock.Esittelemällä lukuisilla tavoilla mitenluotettava kello oli, yksi heistä pudotti sen helikopterista tuhansien katsojien silmien edessä, brändi lisäsi vähitellen yleisön tietoisuutta.

Vuoteen 1966 mennessä, kuusi vuotta Bulova Accutronin ensimmäisen sähköisen kellon käyttöönoton jälkeen, kansalainen oli kehittänytJapanin ensimmäinen sähköinen kello.

"Ensimmäiset" jatkoivat, kun vuonna 1970 kansalainen tuottiMaailman ensimmäinen titaanikello, myöhemmin tulossa tällaisten ranneen valmistuksen johtaja.Saman vuosikymmenen aikana he esittelivät kaikkien aikojen ensimmäistä aurinkoenergialla olevaa analogista kvartsikelloa, josta myöhemmin tulee brändin tavaramerkki.

Vuoteen 1986 mennessä kansalainen oli kasvanuttuottajarannekelloista maailmassa.Tuotemerkillä oli ”otsikko” yli kymmenen vuoden ajan.Tuona aikana se käynnistiMaailman ensimmäinen monikaistainen atomien ajankäyttökello(1993) ja on siitä lähtien pysynyt tämän alan edelläkävijänä.

Ekologinen tekniikka, kansalaisten tunnustetuin innovaatio, tosiasiallisesti lanseerattiin melko äskettäin, vuonna 1995. Aurinkoentekniikka ratkaisi kvartsikellojen merkittävän ongelman - loputtoman akun vaihdon.Nykyään Eco-Drive Watch on kansalaisen synonyymi, kun suurin osa kelluista on tätä tekniikkaa.

Viimeisimmät kansalaisten saavutukset ovat olleet kahden suuren kellon tuotemerkin hankkimiset -Bulova Watch Companyostettiin vuonna 2008 ja sveitsiläFrederic Constant -ryhmäVuonna 2016. Kaupat vahvistivat Citizen Watch Co: n maailman suurimpien kellojen tuottajien huipulla.


Missä kansalaiskellot tehdään?

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka tyypillisesti ponnahtaavat mieleen arvioitaessa tiettyjen kellojen laatua, on siellä, missä ne tehdään.

Totuus on, että kaikki Citizen -tuotemerkkivahti tehdäänsisäinen Japanissa.

Kansalainen on yksi vertikaalisesti integroituneista valmistajista maailmassa.20 tehdastaKaikissa Japanissa hajallaan, brändi valmistaa kaiken, alkaen katsella käsistä ja piireistä ja viimeistely hammaspyörillä ja värähtelevillä painoilla.Ne tuottavat jopa ne koneet, jotka valmistavat osia.

Kun kyse on kellonliikkeiden alkuperästä, jonka löydät jokaisesta kansalaiskellosta, sittenMailaon päätoimittaja.Syynä tähän on melko suoraviivainen-maailmankuulu kaliiperin valmistaja kuuluu Citizen Watch Co.

Vastakohtana tyypillisille kelloille.Kansalainen ChromasterLinja on koodattu käsin meisterit ja supermeisterit, jotka ovat tutkineet kellohoidon taidetta vuosikymmenien ajan.Nämä kellot ovat kuitenkinMyyty vain Japanissaja ympäröivä alue ja maksoi myös useita tuhansia dollareita.


Katsella tekniikoita

Pitkien olemassaolovuosien aikana kansalainen on menestynyt teknologisten ihmeiden kehittämisessä.Tunnustetuimmat on lueteltu alla.

Ekologinen tekniikka

Öljykriisi 1970 -luvun alussa lisäsi tietoisuutta ja kiinnostusta vaihtoehtoisten puhtaan energian lähteiden ympärille.Yhtiö vastasi haasteeseen ja perustiMaailman ensimmäinen kevyen valvontaVuonna 1976. Muutamaa vuosikymmentä myöhemmin uudistetusta tekniikasta tuli tunnetuksi eko-drive.

Innovaatio muuntaa minkä tahansa valon energiaksi kellon saamiseksi, tallentamalla ylijäämää voimakennolle.

Kellot on varustettu ladattavalla litium-ioni-akulla, jonka ladataan amorfinen piitasolu, joka sijaitsee valitsimen takana.Aurinkokäyttöinen kello voi olla täysin ladattu kuukausien ajan ilman valonlähdettä.

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (3)

Joillakin ekologisten malleista on riittämätön varausvaroitus, joka varoittaa riittämättömien valonlähteiden käyttäjän siirtämällä toista kättä 2 sekunnin välein.

Virransäästötoiminto, joissakin kelloissa toinen ominaisuus pysäyttää kädet energian säästämiseksi, kun kello on pimeässä.

Citizen -tuotemerkki väittää ladattavia akkujakestää jopa 40 vuotta, ja on erittäin epätavallista, että nämä akut epäonnistuvat.

Voit tarkistaa viestimmeParhaat aurinkokellotmissä on edustettuna lukuisia kansalaisten ekologisen ajomatkan kelloja.

Atomi -ajankäyttö

Aurinkovoiman lisäksi kansalainen on tunnettu myös toisesta arvostetusta innovaatiosta-atomi -ajankäyttö.Itse asiassa kansalainen oliMultikaina-radiokontrolloitujen kellojen edelläkävijäKun ensimmäiset mallit tulivat vaiheeseen jo vuonna 1993.

Atomikello vastaanottaa signaaleja radiolähettimiltä ja säätää aikaa useita kertoja yöllä sekunnin tarkkuudella tuhansien vuosien ajan.

Ensimmäisessä Citizen-radioohjatussa kellossa oli antenni, joka kulki pystysuunnassa valitsimen yli.Erityinen muotoilu johtui metalliosista aiheutuvista häiriöistä, jotka vaikuttivat silloin hellästi vastaanottavaan piiriin tuleviin radiosignaaleihin.

Seuraavan innovaatioiden antenni siirtyi valintakielestä kellon sivulle, mutta nykyään piilotetun vastaanottimen tekniikka koko metallikotelon alla ilmestyi vuonna 2003.

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (4)


Kansalainen lupaa jatkaa innovaatiota tehdäkseen kellot entistä kätevämmäksi ja ajan tasalla.

Satelliittiaalto

Atomien ajankäytöstä johdettu innovaatio onSatelliittiaaltotekniikka.

Kun monikaistainen kello riippuu etäisyydestä lähettimestä eikä pysty vaihtamaan kaikkien aikataulujen välillä, satelliittiekvivalentti voi vastaanottaa oikea -aikaisia päivityksiä kaikkialla maailmassa, riippumatta siitä, missä olet.

Citizen esittelee tämän tekniikan vuonna 2011. KellotVastaanota aika -vastaanotto kolmessa sekunnissa, joka on yksi niistänopeimmat tuloksetMarketissa.

Supertitanium

Titaanirannekkeiden edelläkävijä, Kansalaisella on luultavasti luotettavimmat ja edullisimmat titaanikuvaukset.

Sisäisen kehityksen kautta brändi on pystynyt hyödyntämään metallin ominaisuuksia rajoihinsa.Supertitanium, kuten sitä kutsutaan, väitetäänviisi kertaa kovempija40% kevyempikuin ruostumattomasta teräksestä.

Käsittelemällä kellojaKestää, Citizenin omistusarvoinen pintakokoustekniikka, he voivat tuottaa naarmuuntuvia, kevyitä, hypoallergeenisiä ja ruosteenkestäviä rannekkeita.

Kvartsitekniikka

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (5)

Voidaan ihmetellä, kuinka kvartsiliike, joka on suoraviivainen rakenteessaan, voi olla yritykselle tekninen saavutus.Mutta se voi, koska Citizen -tuotemerkki on ylpeä maailman tarkimmista kvartsikatasista.

Useita vuosia sitten,Kansalainen Chronaster CTQ57-0953pidettiin tarkimpana kellona, jonka luokitus oli +/- 5 sekuntia vuodessa.Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2018, he asettivat uuden levyn, kun prototyyppiKaliiperi 0100oli ennennäkemätön tarkkuus+/- 1 sekunti vuodessa.

Nyt tuotemerkillä onpari kelloaSaatavana tällä hämmästyttävällä kaliiperilla.Mutta odota maksavan nelinumeroisen summan, koska ne eivät tule halpoja.

Laatustandardit

Kansalaisen tarjoamat tekniikat ovat leuan pudottamista, etenkin kun otetaan huomioon niiden markkinoiden hinnat.

Pelkästään innovaatiot eivät kuitenkaan takaa kellojen yleistä kestävyyttä.Sinun on harkittava myös materiaaleja ja liikkeitä.

Katsella Materiaalit

Kansalainen työllistää kaikki odotetut materiaalit, jotka muodostavat laadukkaan kohtuuhintaisen kello.

Sellaisena löydät ruostumattomasta teräksestä ensisijaisen kotelon ja nauhamateriaalin ja mineraalikristaksen valintalasin aine.Nämä kaksi ovat luotettavia komponentteja pitkäaikaisesta kellosta, ja ne löytyvät kelloista, jotka maksavat noin 200 dollaria.

Hieman hinnoittelijat ovat kuitenkin peitetty kevyellä titaanilla ja niissä on safiirikide.Jälkimmäistä pidetään parhaana kristallina nykyaikaisissa kellonaikoissa.Vaikka se ei ole niin särkyvä kuin mineraalilasi, se tarjoaa moitteettoman naarmuuntumisen, jota mikään muu kristalli ei voi.

Kun kyse on katsomista nauhoista, ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kumista, nahasta ja kankaasta.Erilaisten tyylien ja värejen valinta on valtava.Lisäksi kaikki eri LUG -leveyden koot ovat saatavilla.

Katsella liikkeitä

Saatuaan Miyota Company -yrityksen, liikkeen valmistuksen voimalaitoksen, kansalainen voi varustaa rannekkeensaKorkeimmat laatu- ja luotettavuusstandardit.

Tarkka kvartsiliikkeistä on tullut luontaisia kansalaisten suhteen.A660- ja CALIBE 0100 -liikkeet ovat sadon kerma, mikä ei tietenkään tarkoita, että muut liikkeet eivät tekisi työtä.Päinvastoin.

Valaisemmilla mekanismeilla ei välttämättä ole korkeinta tarkkuutta, mutta ne takaavat silti laadun ja kestävyyden, jota voit odottaa erittäin luotettavalta ketään, joka kantaa tällaista liikettä.

Kvartsikalibrosten lisäksi mekaanisten rannevaatteiden prosenttiosuus kansalaisten kokoelmissa on melko pieni, koska entistä painotetaan enemmän ekologisen kvartsiliikkeitä.Siitä huolimatta löydät myös joitain kelloja, joilla on myös automaattinen itsekulutusmekanismi.


Maine

Maine, jonka kansalainen on saavuttanut vuosikymmenien aikana, on korkea.Suurin osa siitä on velkaa kellotekniikoiden saavutuksille.

Esimerkiksi ekologiset kellot ovatMaailman tunnustetuimmat aurinkoenergialla olevat kellot.Ne eivät vain tarjoa lopullista mukavuutta ostajille, vaan myös luotettavuutta.Seurauksena on, että kansalaisten ekologinen rannekello on yleinen yli 20 vuotta.

Heidän titaanikellonsa on haettu kevyiden ja kestävien kevyiden ja kestävien, kun taas atomien tarkkuuskellot löytävät tiensä käyttäjien ranteisiin kyvyn sopeutua oikeaan aikaan ja aikavyöhykkeeseen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Löydät lukuisia vertailuja kahden samanlaisen japanilaisen kellon tuotemerkin välillä -Kansalainen ja Seiko.Molemmat ovat erittäin tunnustettuja teollisuudessa.

Yksi selityksistä korkealle maineelle, jonka kansalainen on saavuttanutKilpailu Seikon kanssaSe on pakottanut molemmat osapuolet saavuttamaan parempia ja parempia teknisiä tuloksia.

Yhdessä toisen japanilaisen kellon voimalaitoksen Casion kanssa ensimmäisen aseman kilpailu on jäykkä, ja kuka ei haluaisi miehittää arvostetuinta paikkaa?!

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (6)


Asiakkaiden tunnustuksen ja tarkkailun tunnustamisen lisäksi kansalainen on myös saanut mainetta ollaYhdysvaltain avoimen virallinen aikataulutennismestaruuskilpailut vuosina 1993–2017. Lisäksi,Manchester Unitedjalkapalloseura jaToronton vaahteranlehdetJääkiekkojoukkueella on ollut sponsorointia kansalaisen kanssa.

Paljonko kansalaisten katselu maksaa?

Koska kansalaiskelloja on laaja valikoima, löydät yksinkertaisen, mutta kestävän kellon, joka maksaa 100 dollaria, samoin kuin huippuluokan mallin, joka on täynnä tekniikkaa, jonka hinta on nelisuuntainen numero.

Eco-Drive-varustetut rannevaatteet ovat tyypillisesti saatavana kaikissa hintaluokissa, mutta jos lisäät supertitanium- tai satelliitti-aaltotekniikoita, arvo nousee.Kansalaiskello jommankumman tekniikan kanssa voi maksaa jonkin verran 300–600 dollaria.

Kalleimmat kellot, joissa on suurin osa aiemmin kuvattuista tekniikoista, ovat hintaan 1 000–2 000 dollaria.


Joten, ovatko kansalaisten tarkkailut hyviä?

Kun päätetään edelliset kappaleet, rehellinen vastaus olisi: Kyllä,Kansalaiskellot ovat erittäin hyviä ja ehdottomasti hypeen arvoisia.

Rannekkeestä saamasi luotettavuus on maailmanluokka, tekniikat tarjoavat äärimmäisen mukavuuden ja hinnat ovat todella edullisia, mikä tekee tuotemerkistä yhden yhdenParhaat edulliset kelloyrityksetnoin.

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (7)


Kumppanuudet lukuisten kansainvälisten tapahtumien kanssa kaikki, mutta vahvistavat, kuinka hyvät kellot ovat ja kuinka hyväksytty yritys on yleensä.

Kun otetaan huomioon tuotemerkin lähestymistapa sijoittamaan valtavia määriä taloutta tutkimukseen ja kehitykseen, voimme olla varmoja, että heidän jo esittämät korkeat standardit eivät haalistu.

Kansalainen tarkkailee

Tämä opas olisi epätäydellinen katsomatta brändin tarjoamia kellokokoelmia.Seuraavaksi löydät kaikki saatavilla olevat kansalaisten tuotannon tärkeimmät linjat.


Kansalainen

Arvostetuin kokoelmaCitizen -tuotemerkistä on Promaster, joka sisältää ilma-, maa-, meri- ja kilpa -linjat.Kokoelma voi helposti olla oma yksittäinen tuotemerkki, koska monen elämänaloilla on laaja rannekkeiden valikoima.

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (8)

Promaster -sukelluskelloilla onISO -standardi200 metrin (660 jalan) syvyyteen 1 000 metriin (3 300 jalkaa) ja saavat valon.Vahvan äänestyksen perusteella he kuuluvatParhaat sukelluskellotVoit saada alle 500 dollaria.

Ilmailukellot -LaiturijaSkyhawk-Mukana atomi- ja kronografin funktio, ja Land-sarja tarjoaa iskunkestäviä kelloja, joissa on supertitaniumpinnoite.

Kilpailulinja, kuten voit odottaa, tarjoaa sekuntikello -toiminnon ja takymetrin rannekkeissaan.

Tulet myös tapaamaan automaattisia kelloja, mutta tällaisten rannekkeiden määrä on melko vähäinen.Yksi standout-malleista on Citizen NY0040-17LE-42 mm: n sukelluskello, jossa on hakkerointi- ja käsiläytöksiä.

Tarkista nykyiset mallit ja hinnatKansalaisen promasterikokoelmaAre Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (9)Amazonissa.


Kansalaismaailma Chronograph A-T

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (10)

Tämä on kokoelmaTarkkuusjahdollisuudet ja säännölliset kansainväliset matkustajat.Atomillisen ajan asiaankuuluva ominaisuus pystyy säätämään kelloa lukuisissa aikavyöhykkeissä.

Löydät myös sekuntikello-toiminnon mittausvälit 1/20-sekunnin tarkkuuteen, samoin kuin pyörivän sisähalistisäännön kehykseen mittausyksikön muunnoksiin.

Kronografin ja sisäisen dia -sääntökehyksen takia World Series -kellojen kasvot näyttävät yksityiskohtaisilta ja antavat ylellisen vaikutelman.Siisti viimeistellyt ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelot yhdessä vain tyylikkäiden nauhojen kanssa, mutta täydentävät ylellisyyttä.

Kun otetaan huomioon vaikutusvaltainen vaikutelma, jonka kellot esittelevätCitizen World Chronograph CollectionAre Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (11)on saatavana vain 200–500 dollaria.


Kansalainen PCAT

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (12)

SeCitizen PCAT -kokoelmaAre Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (13)on toinen rannekeske, jossa on atomi -ajankäyttö.

PCAT tarkoittaaIkuinen krono -atomi -aika, joten voit jo arvata, mitä nämä kellot ovat-kronografin toiminto mittaa 1 sekunnin välein jopa 60 minuutiksi, ja ikuinen kalenteri ei koskaan tarvitse manuaalisia säätöjä.

Lisäksi ekologinen kvartsiliike yhdistettynä atomien ajankäyttöön varmistaa mahdollisimman mahdollisen ajan.


Kansalaisten satelliittiaalto

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (14)

SatelliittiaaltoKellot kykenevät vastaanottamaan ajankäyttösignaaleja hämmästyttävinäKolme sekuntia.

Nämä ekologiset kellot on peitetty ionipinnoitetulla ruostumattomalla teräksellä ja safiirikiteellä.Sisävalintaympyrä sisältää 27 suurta kaupunkia eri aikavyöhykkeissä, kun taas kasvojen pieni ympyrä näyttää arkisin.Kellot taataan 10 atm: n vedenkestävyyteen-täydellisesti snorklaus-, uinti- ja suihkussa.

Saatavana on myös rajoitetun erän ammattimalleja, jotka sisältävät supertitaniumin ja ylimääräisiä ominaisuuksia.


Kansalainen

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (15)

KansalainenAre Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (16)Kellot edustavatKlassinen brändin tyyli.Yksinkertaiset analogiset kellot, mutta myös jotkut kronografit, mukana ei ole muuta kuin ekologisen kvartsiliike.

Corso-kellot ovat täydellisiä yritysvaatteisiin, ja ne esittävät vaatimattomia, mutta hyvätapaisia vaatteita.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja mineraalikide ovat yleisiä kokoelmassa, samoin kuin metalli- ja nahkakaistat.


Kansalainen Chandler

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (17)

Kansalaiskellot ovat olleet laajalti palkattuja armeijassa.Citizen Chandler -sarjaAre Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (18)on omistettu tälle kentälle tarjoamalla yksinkertaista, mutta käytännöllistäarmeijan inspiroimat kellot.Lisäksi ne ovat edullisimpia kelloja, jotka voit saada kansalaiselta.

Helposti luettavissa olevat numerot ja valoindeksit ja kädet tarjoavat sotilaan niin epätoivoisesti vaativan käden.Kangas- ja nahkahihnat istuvat mukavasti ranteeseen, kun taas käytännöllisesti koot ruostumattomasta teräksestä valmistetaan ei-toivottuja silmiä.

Ja tietysti ekologinen aurinkoteknologia valtaa kellot.

Kokoelma tarjoaa joitain kronografeja myös nykyaikaiseen rentoun vaatteeseen.


Kansalainen brycen

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (19)

Toinenmoderni linjarannekkeet ovatKansalainen brycen.

Kronografin toiminto, joka on varustettu ja kilpa-inspiroima ekologinen rannekkeet ovat eri värispektrit ja ne käyttävät enimmäkseen nahkahihnoja.

Lasi on mineraalikristallia, ja tarkkaile kättä hehkua pimeässä.1/5-sekunnin tarkkuuskellon lisäksi löydät myös takymetrin tai kehyksen ulkopiireestä aika- ja etäisyyslaskelmien ajan.


Kansalainen

Are Citizen Watches Good? Citizen Watch Review | Watch Researcher (20)

Tämä sarja sisältää erilaisia kellojaperinteisistä tyyleistä urheilullisempiin kellojaKunnianhimoiselle, ajatulle miehelle liikkeellä.

Urheilullisemmassa päässä kronografin funktio takymetrillä on kätevä kierroksen ajoituksessa ja etäisyydessä ja nopeuden mittauksessa.Ulkouttavat työntäjät lisäävät äänenvoimakkuutta, kun taas värikkäitä valitsimia tuovat kellojen räikeän luonteen.

Perinteisemmillä malleilla on analoginen kasvo, jossa on kolme kättä, jotka saavat aurinkoenergian.Vedenkestävyys on jopa 100 metriä (330 jalkaa), joka suojaa rannekkeet vesivahinkoilta.


Takuupolitiikka

Olemme jo käsitelleet lukuisia syitä, miksi tuotemerkki on niin hyvämaineinen.Yksi, jota emme vieläkään ole maininneet, on takuupolitiikka, joka on melko poikkeuksellinen ottaen huomioon rannekellojen myyntipiste.

Brändi tarjoaa hämmästyttävän5 vuoden rajoitettu takuu.Se kattaa automaattiset ja kvartsikellot Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa -Britanniassa, Australiassa, Irlannissa, Karibialla ja Meksikossa.

EU: ssa, Ison -Britannian saaria lukuun ottamatta, takuu on tarkoitettukaksi vuotta.

Koska takuukäytännöt muuttuvat yleensä ajan myötä ja maassa, varmista pätevyys ennen ostosta.Kansalaisella on aluepohjaisia kotisivuja (Yhdysvallat, Eurooppa, Aasia jne.), Joten valitse oikea sivusto sijaintisi mukaan.


Viimeinen otanko kansalaiskellot

Työskentelemällä tämän viestin läpi, sinulla on nyt oltava käsitys siitä, millainen tuotemerkki on.

Helppo johtopäätös, Citizen tarjoaa sisäisiä rakenteita erittäin innovatiivisia kelloja käyttäjäkokemuksen äärimmäisen mukavuuden saavuttamiseksi.Koska aurinkoenergialla toimiva tekniikka ja atomien ajankäyttö on edelläkävijöitä, voit odottaa erinomaisia laatustandardeja kansalaiskelloilta.

Ainoa jäljellä oleva ongelma on löytää sopivin laajasta valikoimasta kansalaiskelloja.

Saatat pitää myös:

CIGA Design Blue Planet Golding Watch: Paras keskustelun aloittaja?

CIGA Design X-Series Review: Rahan eniten luuranko?

Mikä on sukelluskello?Täydellinen opas

Affiliate -paljastaminen:Amazonin osakkuusyrityksenä ansaitsen karsintaostoista.Yksityiskohdat

 • Kirjoittaja
 • Uusimmat viestit

Carl Pender

Carl on Watch -tutkijan perustaja.Hän rakastaa katselemisen tutkimista ja ajatuksiaan ja perusteellisia tietonsa jakamista lukijoiden kanssa.Lue lisää!

Viimeisimmät viestit, Carl Pender(näytä kaikki-A

 • CIGA Design Blue Planet Golding Watch: Paras keskustelun aloittaja?- 2. huhtikuuta 2023
 • CIGA Design X-Series Review: Rahan eniten luuranko?- 7. heinäkuuta 2022
 • Mikä on sukelluskello?Täydellinen opas- 17. toukokuuta 2022
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 07/10/2023

Views: 6446

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.