Mitä voit tehdä valtiotieteen tutkinnolla? (2024)

Toimituksellinen huomautus: Ansaitsemme komission kumppanilinkeiltä Forbesin neuvonantajalle.Komissiot eivät vaikuta toimittajien mielipiteisiin tai arviointeihin.

Valtiotieteen tutkinnotAnna opiskelijoille käsitys siitä, kuinka ihmiset ja hallitukset ovat vuorovaikutuksessa.Kurssityö tutkii, kuinka nämä vuorovaikutukset muovaavat yhteiskunnallisia näkemyksiä.Valtiotieteen tutkinnon suorittaneet voivat saada monenlaiseen uralle voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, julkisen sektorin organisaatioiden ja yksityisten yritysten kanssa.

Tietojen lisäksi politiikasta ja hallinnosta,valtiotiedeohjelmatAuta rakentamaan oppijoiden viestintää, analyyttisiä, ongelmanratkaisutaitoja-välttämättömiä pehmeitä taitoja työpaikkoihin vaalipolitiikassa, yhteisön järjestämisessä, vapaaehtoistyönhallinnassa ja muissa aloissa.

Tämä opas hahmottaa suosittua valtiotieteen tutkinto uraa, korostaen useita ammatillisia organisaatioita, jotka voivat auttaa valtiotieteen tutkinnon suorittaneita saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa.

Tutkinnonhoito

Mikä on valtiotiede?

Valtiotiede on politiikan teoria ja käytäntö paikallisissa, valtion, kansallisissa ja kansainvälisissä hallituksissa.Kurinalaisuus tutkii hallituksia ja poliittisia rakenteita tieteellisillä menetelmillä sekä kotimaisia ja kansainvälisiä näkökulmia.

Valtiotiede tutkii poliittisia ideologioita, politiikkaa, käyttäytymistä, instituutioita ja ihmisryhmiä ymmärtääkseen, kuinka politiikka vaikuttaa kansalaisiin ja yhteisöihimme.

Valtiotieteen ura

Alla olevat työpaikat ovat useita roolien tutkinnon suorittaneita voivat saada valtiotieteen tutkinnot.Saimme palkkatiedotYhdysvaltain työtilastovirastojaMaksuskaala.

Politologi

Vuotuinen mediaani:128 020 dollaria
Vaadittava vähimmäiskoulutus:Maisteri
Työn yleiskatsaus:Politologit tutkivat poliittisia käsitteitä, kuten poliittisen järjestelmän kehitys, poliittiset ideat ja politiikat sekä ulkomaiset ja kotimaiset hallitukset.He analysoivat tietoja, kuten yleistä mielipidettä ja yhteiskunnallisia suuntauksia tutkiakseen, miten lakit ja politiikat vaikuttavat hallituksiin ja kansalaisiin.Politologit voivat keskittyä työnsä erikoistuneilla alueilla, kuten kansainväliset suhteet, kansallinen politiikka, poliittinen teoria tai vertaileva politiikka.

Tutkijan tutkija

Vuotuinen mediaani:60 410 dollaria
Vaadittava vähimmäiskoulutus:Maisteri;Kandidaatin tutkinnot joskus hyväksytään lähtötason töihin
Työn yleiskatsaus:Kyselytutkijat kehittävät ja testaavat tutkimuksia, koordinoivat tiedonkeruun ja analysoivat tutkimuksen tutkimuksen tietoja.Koska nämä ammattilaiset voivat työskennellä erilaisilla aloilla, kuten hallitus, koulutus tai terveydenhuolto, tutkimusaiheet voivat sisältää politiikkaa ja kulttuuria, taloustiedettä, terveyttä tai markkinatutkimusanalyysiä.Kyselytutkijat käyttävät myös erikoistuneita ohjelmistoja ja tilastollisia tekniikoita tietojen analysointiin.

Toimittaja

Vuotuinen mediaani:55 960 dollaria
Vaadittava vähimmäiskoulutus:Kandidaatintutkinto
Työn yleiskatsaus: ToimittajatTutki nykyisiä tapahtumia ja ilmoita niiden havainnot yleisölle tarinoiden, artikkeleiden, verkkosivustojen sisällön ja multimedian avulla.Nämä ammattilaiset tarvitsevat vahvaa analyyttistä, tutkimusta, kirjoittamista, muokkaamista ja haastattelua.Jotkut toimittajat työskentelevät televisio- tai lähetysuutisissa, kun taas toiset työskentelevät online- tai painojulkaisuissa.Ne voivat myös freelance -tiedostojen tai uutisjärjestöjen suhteen.

PR-Manageri

Vuotuinen mediaani:129 430 dollaria
Vaadittava vähimmäiskoulutus:Kandidaatintutkinto;maisterin tutkinto joskus vaaditaan
Työn yleiskatsaus: PR -päällikötValvo asiakkaidensa yhteiskunnallista käsitystä, joka voi sisältää yrityksiä, organisaatioita ja yksityishenkilöitä.Nämä ammattilaiset hallitsevat kaikkea tuotemerkin ja yrityskuvan mainoskampanjoista ja mediasuhteista.Heidän työhönsä kuuluu tyypillisesti lehdistötiedotteiden kirjoittamista, myynninedistämistoimintojen suunnitelmien kehittämistä, tiedotusvälineiden tiedottajana ja nykyisten tapahtumien seurantaa pysyäkseen uusien suuntausten huipulla.

Lainsäädäntöasianajattaja

Keskimääräinen vuosipalkka:Noin 43 600 dollaria
Vaadittava vähimmäiskoulutus:Kandidaatintutkinto
Työn yleiskatsaus:Lainsäädännölliset avustajat tarjoavat hallinnollista tukea ja apua lainsäätäjille koko lainsäädäntöprosessin ajan.He kirjoittavat luonnoksia asiakirjoista ja raporteista, hallinnoivat tiedostoja, aikataulua tapaamisia, tekevät matkajärjestelyjä, laatimaan esityksiä ja varmistavat, että asiakirjat täyttävät asianmukaiset standardit.

Valtiotieteen opintojen erikoistumisen alat

Valtiotiedeohjelmat voivat tarjota erikoistumisia tai keskittymiä.Nämä kurssityöt antavat opiskelijoille erikoistua tietonsa erityisesti alakentällä, mikä voi auttaa heitä saamaan tietyn uran.Keskittymiset vaihtelevat koulun ja tutkintotason mukaan.

Seuraavassa tutkimme neljää yleistä valtiotieteen tutkinnon erikoistumista.

Amerikan politiikka

Tässä tutkimuksen alalla tutkitaan esimerkiksi julkisen politiikan käsitteitä, poliittisia prosesseja ja poliittista käyttäytymistä Yhdysvaltain poliittisessa järjestelmässä.Opiskelijat käyttävät työkaluja, kuten tilastollinen analyysi, tutkimukset, matemaattinen mallintaminen ja julkisen mielipiteen tutkiminen ihmisten ja politiikan välisen suhteen tutkimiseksi Yhdysvalloissa

Vertaileva politiikka

Vertaileva politiikka vastustaa poliittisia kysymyksiä globaalissa mittakaavassa vertaamalla lähestymistapoja hallintoon ja politiikkaan eri maissa ja kulttuureissa.Tämän keskittymisen luokat opettavat opiskelijoita soveltamaan poliittista teoriaa tutkiessaan valtion instituutioita, johtajuutta, ulkomaista ja kotimaista julkista politiikkaa, vaalikäyttäytymistä ja yleistä mielipidettä vertailevan linssin kautta.

Kansainväliset suhteet

Kansainvälisten suhteiden alakenttä tutkii vuorovaikutuksen ja suhteiden syitä ja seurauksia kansallisten hallitusten välillä.Tämän keskittymisen kurssit tutkivat tyypillisesti aiheita, kuten globaalia hallintaa, kansainvälisiä talouksia, kansallista turvallisuutta, poliittista väkivaltaa ja ihmisoikeuksia.

Poliittinen teoria

Poliittinen teoria korostaa tärkeitä kotimaisia ja kansainvälisiä poliittisia kysymyksiä, kuten vapaus, oikeudenmukaisuus, tasa -arvo, demokratia, ihmisoikeudet ja globalisaatio.Kurssityö pyytää oppijoita tutkimaan käsitteitä, kuten moderni ja nykyaikainen poliittinen teoria, amerikkalainen poliittinen ajattelu, identiteettipolitiikka ja feministinen teoria.

Ammatilliset valtiotieteen organisaatiot

Ammatilliset organisaatiot tarjoavat jäsenilleen erilaisia etuja, mukaan lukien resurssit, kuten julkaisut, verkostoitumismahdollisuudet, konferenssit ja uraohjeet.Nämä organisaatiot voivat palvella jäseniä kansallisella, alueellisella tai kansainvälisellä tasolla.Alla oleva luettelo kattaa useita ammattitieteiden opiskelijoiden ja tutkinnon suorittaneiden ammattijärjestöjä.

American Political Science Association (APSA)

KanssasiTukee yli 11 000 jäsentä yli 100 maasta.Tämä yhdistys edistää jäsentensä tutkimusta ja viestintää uran ja akateemisten mahdollisuuksien lisäämiseksi.Jäsenyys on saatavana yksityishenkilöille, akateemisille osastoille ja muille laitoksille.

Jäsenetuihin sisältyy pääsy tutkimustuloksiin, julkaistuihin materiaaleihin, uraresursseihin ja ammatillisiin kehitysmahdollisuuksiin.

Kansainvälinen valtiotiedeyhdistys (IPSA AISP)

IPsaTukee valtiotieteen tutkijoita ja ammattilaisia, edistää yhteistyötä, edistää akateemista vapautta ja rakentaa tieteellisiä verkostoja.Jäsenyys on avoin yksilöille, oppilaitoksille sekä kansallisille ja alueellisille yhdistyksille.

Jäsenetuja ovat kotimaiset ja globaalit verkottumistapahtumat, koulutusmahdollisuudet, tutkimuskomiteat, uutiskirjeet ja akateemiset palvelut.

Koillis -valtiotiedeyhdistys (NPSA)

SeNPSAedistää valtiotieteen kurinalaisuuden tutkimusta ja tukee alan ammattilaisia.Tämän alueellisen yhdysvaltalaisen ryhmän jäsenet voivat käyttää uratietoja, apurahoja, palkintoja ja vuosittaista konferenssia, jossa osallistujat voivat jakaa tieteellistä tutkimusta.

Western Political Science Association (WPSA)

SeWPSATukee valtiotieteen ammattilaisia ja tutkijoita Länsi -Yhdysvalloissa ja Länsi -Kanadassa.Ryhmä edistää politiikan ja hallituksen tutkimusta.Jäsenetuja ovat virtuaaliset kokoukset, julkaisut, verkostoitumismahdollisuudet ja palkinnot.WPSA: ssa isännöi myös vuosittaista konferenssia, jossa osallistujat voivat jakaa tieteellistä tutkimusta.

Midwest Political Science Association (MPSA)

SeKOIRApyrkii edistämään valtiotieteen opetusta ja ammatillista tutkimusta.Tämän alueellisen ryhmän jäsenet voivat käyttää työlautakuntia, rahoitusmahdollisuuksia, tutkimuspaperilaitoksia, mentorointiohjelmia, palkintoja, stipendejä, lehden tilauksia, verkostoitumismahdollisuuksia ja vuosittainen konferenssi.

Southern Political Science Association (SPSA)

SeKYLPYLÄTavoitteena on parantaa valtiotieteen koulutusta ja edistää Yhdysvaltain eteläisten jäsenten valtiotieteeseen liittyvien teoreettisten ja käytännön kysymysten tutkimusta, joka voi käyttää ammatillisia lehtiä, verkostoitumismahdollisuuksia, uutiskirjeitä, palkintoja ja vuosittaista konferenssia.

Kansainvälinen valtiotieteen opiskelijoiden yhdistys (IAPS)

SeIApssTukee valtiotieteen opiskelijoita ja jatko -opiskelijoita ja jatko -opiskelijoita ja nuorempia tiedekunnan jäseniä yli 70 maassa.Opiskelijajärjestönä sen tavoitteena on edistää valtiotieteen koulutusta tarjoamalla jäsenille mahdollisuuksia verkottumiseen ja osallistumalla valtiotieteen globaaleihin vaikutuksiin.

Esitetyt online -koulut

Opi aloituspäivämääristä, hyvitysten siirtämisestä, taloudellisen hyvityksen saatavuudesta ja paljon muuta napsauttamalla 'vierailusivusto'

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK) valtiotieteen tutkinnon urasta

Onko valtiotiede hyvä merkittävä ansaita rahaa?

Valtiotieteen uran palkat vaihtelevat aseman ja kokemuksen tasolla.PayScalen mukaan valtiotieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneiden keskimääräinen aloituspalkka on 75 000 dollaria tai keskimääräistä korkeampi.

Onko valtiotiede STEM -pääaine?

Ei, valtiotiede ei ole STEM -pää.Vaikka valtiotiede käyttää tieteellisiä ja matemaattisia työkaluja, kuten tilastollinen analyysi, kenttä kuuluu yhteiskuntatieteiden luokkaan.

Onko valtiotiede korkeassa kysynnässä?

Job -näkymät vaihtelevat aseman mukaan, mutta Yhdysvaltain työtilastoviraston työpaikka projekti ammattilaisten työllisyys kasvaa 6 prosentilla vuodesta 2021 vuoteen 2031. Tämä korko on yhtä nopea kuin kaiken uran kansallinen keskimääräinen kasvuprojekti, mikä merkitsee näiden työntekijöiden tasaista kysyntää.

Mitä voit tehdä valtiotieteen tutkinnolla? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5674

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.