Mitä hänen emojinsa tarkoittavat: 16 emojia purettu (2024)

Jokainen, jolla on älypuhelin, tietää, että emojit ovat suosittu tapa kommunikoida. Mutta vaikka me kaikki tunnemmekin söpöt hymiöt, niiden symboleilla voi olla erilaisia ​​merkityksiä romanttisissa suhteissa.

Toki, me kaikki tiedämme munakoison tai persikka-emojin takana olevan tekstin – mutta entä arjen emojit, jotka lentävät tutkan alla? Se, mitä hänen emojinsa tarkoittavat, voi vaihdella keskustelujen välillä ja riippua täysin kontekstista.

Yritetään poimia merkitys hymiöistä on paljon samanlaistaunen tulkintatai astrologia – parhaimmillaankin epätarkka harjoitus. Mutta jos nainen, jonka tapaat romanttisesti, käyttää säännöllisesti joitain näistä suosituista hymiöistä, on todennäköisesti turvallista päätellä seuraavat merkitykset.

Mitä eriväriset sydänemojit tarkoittavat?

Vaikka monia hymiöitä käytetään parisuhteessa, mikään niistä ei ole yleisempää kuin sydämet. Sydänemojista on nyt useita versioita, ja vaikka jotkut ovat vain hauskoja värivaihtoehtoja, toisilla on erilaisia ​​​​merkityksiä.

Punainen sydän emoji ❤️

Ne eivät ole paljon tämän suoraviivaisempia. Jos tyttö lähettää sinulle Red Heart -emojin, se on laaja kiintymyksen merkki. Se koskee kaikkia parisuhteen tasoja riippumatta siitä, ilmaiseeko hän nauttivansa seurastasialkuvaiheessa, tai vahvistaa rakkauttaan pidemmällä, vakavammalla järjestelyllä.

Musta sydän emoji 🖤

Black Heart -emojilla on useita merkityksiä. Joissakin yhteyksissä se ilmaisee rakastavaa surua – esimerkiksi myötätuntoa rakkaan menettämisen jälkeen. Se voi myös ilmaista makaaberia tai synkkää huumoria. Jos hän käyttää sitä vastatakseen synkkään vitsiin, hän osoittaa arvostavansa vitsiä ja tunnustaa tabuelementin.

Särkynyt sydän emoji 💔

Vaikka särkyneen sydämen emoji on helppo tulkita kivun tai surun merkiksi, se edustaa itse asiassa puuttumisen tai kaipuun tunnetta. Jos oletollut erossa jonkin aikaa, saatat saada jonkin näistä.

Purppura sydän emoji 💜

Purple Heart -emoji ilmaisee rakkautta, mutta syvemmässä, merkityksellisemmässä mielessä. Ajattele, miltä pariskunta suhtautuu toisiaan kohtaan, kun he alkavat seurustella, vai sen jälkeen, kun he ovat olleet yhdessä useita vuosia. Purple Heart on enemmän kuin jälkimmäinen.

Keltainen sydän emoji 💛

Olet ehkä ensin huomannut keltaisen sydämenSnapchatissa. Siellä se näkyy sinua eniten napsauttaneen kontaktin vieressä, mikä osoittaa, että olet alustan "paras ystävä numero 1". Kun sitä käytetään Snapchatin ulkopuolella, se viittaa laajemmin ystävyyteen. Jos tyttö käyttää keltaista sydäntä, hän saattaa yrittää ilmaista, että hänen kiintymyksensä sinuun on tiukasti platonista.

Kaksi sydäntä emoji 💕

Snapchatissa kaksi vaaleanpunaista sydäntä tarkoittaa, että olet ollut henkilön #1 parhaat ystävät kahden peräkkäisen kuukauden ajan. Mutta parisuhteessa se tarkoittaa rakkauden tunnetta ilmassa. Toisin sanoen hän ilmaisee yleistä, ympäröivää rakkautta sinua kohtaan.

Kiss emoji merkitys 😗

Punaisen sydämen tapaan Kissing Face -emoji on rakkauden ilmaus, vaikkakin suoremmin fyysinen – se on kirjaimellisesti suudelma emoji, mikä tarkoittaa suudelman puhaltamista digitaalisesti. Kissing Face -sanasta on monia muunnelmia, mutta ne kaikki tarkoittavat samaa asiaa suhteen yhteydessä.

Face with Tears of Joy merkitys 😂

Hän tunnetaan myös itkevänä nauruna, ja hän ilmaisee, että kutitat aidosti hänen hauskaa luustoaan. Toisin sanoen tekstimuodossa voit käyttää "lol" tunnustaaksesi, että jokin on hauskaa (tai sen on tarkoitus olla), mutta voit sen sijaan kirjoittaa "hahaha", jos jokin todella sai sinut nauramaan tai hymyilemään.

Hymyilevät kasvot sydänsilmien merkityksellä 😍

Onneksi olet lähettänyt hänet kuun yli. Käytetään välittämään rakkauden tai ihastumisen tunteita, mutta parisuhteessa se tarkoittaa yleensä sitä, että olet osunut juuri oikeaan hermoon sillä, mitä juuri sanoit tai teit. Saatat saada sen vastauksena esimerkiksi tekstiin, joka suunnittelee hänen ihanteellisia treffejänsä, tai valokuvaan, jossa olet valmistamassa hänen suosikkiateriansa.

Hymyilevät kasvot ja hymyilevät silmät emoji, joka tarkoittaa 😊

Paremmin kuvattuna "punastuuksi (enimmäkseen) hyvällä tavalla", tämä emoji tarkoittaa, että olet sanonut jotain, mikä tekee hänet onnelliseksi, mutta myös hieman röyhkeäksi. Tämä tarkoittaa yleensä kohteliaisuuksia hänen ulkonäöstään tai mistä tahansa piirteestä, josta hän on epävarma. Huomaa, että jos näitä esiintyy usein keskusteluissasi, se voi olla merkki siitä, että käsittelet liian usein herkkiä aiheita. On tärkeää lukea rivien välistä ja olla rehellinen itsellesi, kun kyse on tästä emojista.

Silmäiskun emojin merkitys 😉

Harvinainen emoji, joka tarkoittaa samoja asioita kuin sen tosielämän vastine. Yleensä silmänisku on ilmaus röyhkeydestä tai leikkisyydestä. Se on totta myös tekstin kautta, mutta parisuhteessa se tarkoittaa yleensä leikkisää vihjailua. Hän saattaa lähettää sellaisen viestiäkseen, että hän ymmärsi vihjailusi, tai käyttää emojia vahvistaakseen sitä omissa viesteissään. "On pyykkipäivä, eikä minulla ole mitään päälle puettavaa" saa aivan uuden merkityksen, kun se välitetään silmäniskulla.

Kasvot, joissa on juuttunut kieli ja silmät silmät silmät 😜

Kielen lisääminen silmäniskusille tarkoittaa ärtyisyyttä ja/tai jännitystä. Mutta romanttisessa kontekstissa se tarjoaa jotain ratkaisevaa: flirttailulle uskottavaa kieltämistä. Jos hän käyttää sitä (varsinkin kun puhe muuttuu intiimimmäksi), hän ei ole aivan varma, miltä sinusta tuntuu, ja hän antaa itselleen pakotien, jos hän kokee tulkinneensa sinut väärin tai ylittäneensä rajan.

Jos hän esimerkiksi käyttää silmäniskuja kielen kanssa välittämään viestin, jossa sanotaan, että "kuinka hauskaa olisi, jos kiipeäisimme rakennukseni katolle ja selviäisimme", emoji sanoo periaatteessa.ellet usko, että se olisi ollenkaan hauskaa, jolloin vitsailin.

Henkilö Tipping Hand emoji tarkoittaa 💁‍♀️

Ehkä paremmin "hiusten käännös" -emojina tunnetun emojin tarkoituksena on ilmaista sarkasmia, uteliaisuutta tai flippanttia. Kun hän käyttää sitä, hän harrastaa leikkisää pilaa ja haluaa varmistaa, että olet tietoinen, koska sävy katoaa usein tekstiviestinnässä.

Kynsilakka emoji merkitys 💅

Tämä ei ole emoji, jonka haluat saada usein. Sitä käytetään ilmaisemaan välinpitämättömyyttä tai välinpitämättömyyttä, mikä ei aina ole hyvä asia parisuhteessa. Jos esimerkiksi lähetät tekstiviestin treffien siirtämiseksi, koska päätit tehdä muita suunnitelmia, kynsilakka tarkoittaa "hyvä, mutta en ole tyytyväinen".

Smiring Face emoji merkitys 😏

Smirking Face, joka tunnetaan myös nimellä side eye, on laaja käyttötarkoitus ironialle, sarkasmille ja leikkisyydelle. Jos hän käyttää sitä viestien välilyöntiin, hän haluaa varmistaa, että tiedät hänen vitsailevan. Jos hän vastaa viestiisi, se on tunnustus – digitaalinen "Näen mitä teit siellä" -vahvistus.

See-No-Evil Monkey emoji merkitys 🙈

Samoin kuin hymyilevät kasvot hymyilevin silmin, See-No-Evil Monkey on leikkisempi tapa ilmaista lievää röyhkeyttä. Hän voi käyttää sitä kuvaillessaan päivän juoruja osoittaakseen, että hänen mielestään se kaikki on viihdyttävän karua. Tai jos kerrot erityisen kiihkeästä kohtaamisesta teidän kahden välillä, hän voi käyttää sitä sanoessaan: "Minulla oli hauskaa, mutta en voi uskoa, että tein sen."

Face with Rolling Eyes -emoji, joka tarkoittaa 🙄

Jos näet silmiä pyörittävän emojin, on ehkä aika tarkistaa itsesi. Vaikka se voi edustaa kevytmielistä vastausta hillitylle huumorille (ajattele ilmeisiä "isävitsejä"), se voi tarkoittaa myös aitoa (vaikkakin lievää, toistaiseksi) halveksuntaa tai ärsytystä. Jos olet lähettänyt naiselle viestiä toistuvasti turhaan, Face with Rolling Eyes -emoji on selvä merkki hänen kärsivällisyydestään.

Miksi käytämme hymiöitä?

Glyfipohjaisen viestinnän käyttö on yhtä vanhaa kuin ihmiskunnan historia, joten se on jollain tapaa luonnollista – varsinkin kun on kyse romanssista.

"Hemojit ovat mukava, söpö tapa osoittaa, että olemme kiinnostuneita jostakin ja että pidämme häntä hyvänä ja hauskana seurana", selitti Alexis Taylor, seksi- ja parisuhdeasiantuntija. "Enemmän naiset kuin miehet käyttävät hymiöitä – ja kyllä, hänen emojinsa merkitsevät ehdottomasti jotain."

"Kun teemme romanttisia vaihtoja, olemme yleensä herkempiä, etenkin jos emme näe, kenen kanssa puhumme", Taylor sanoi. ”Tämä pakottaa meidät käyttämään kuvaannollisia ilmaisuja viestimme välittämiseksi, ja nämä ovat emojit.

Taylorin mukaan yritämme aina ilmaista tuntemamme niille, joiden kanssa puhumme, ja joskus pelkkä teksti ei vain tee työtä. Siksi emojit ovat erittäin tehokkaita osoittamaan pelkoa, vihaa, rakkautta tai jopa kaipuuta, jota koemme, mutta joiden sanallistaminen voi olla vaikeaa.

Kuinka selvittää, merkitsevätkö hänen emojinsa todennäköisesti jotain

Vaikka emojit ovat läsnä jokapäiväisessä puheessa, eivätkä ne aina tarkoita jotain merkittävää, on olemassa muutamia malleja, joita miehet voivat tarkkailla romanttisessa tai flirttailevassa ympäristössä.

On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että emojit voivat saada loputtomia merkityksiä – joten älä anna tulkintojensi olla hyvän keskustelun tiellä.

"Hemojit, joihin miesten tulisi kiinnittää huomiota, ovat rakkaussydämet, suudelmat, hymyt kyynelsilmin ja halaukset", Taylor sanoi.

"Naiset pitävät näistä paljon ja ne näkyvät paljon keskusteluissaan, mutta toisaalta miesten on myös muistettava, että emojit eivät aina ilmaise rakkautta, vaan naisten turhautumista, kuten vihakasvot tai silmien pyöritys."

Vastuuvapauslauseke: Yllä oleva on tarkoitettu yksinomaan tiedoksi, eikä se ole millään tavalla oikeudellista neuvontaa tai erityisiä suosituksia.

Mitä hänen emojinsa tarkoittavat: 16 emojia purettu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.