Kuka on oikeutettu Medicareen? Medicare Qualifications - Assurance IQ (2024)

Kuka on oikeutettu Medicareen?

Yleiset ohjeet Medicare-kelpoisuudesta ovat yksinkertaiset: Ohjelma on tarkoitettu 65-vuotiaille tai sitä vanhemmille tai alle 65-vuotiaille henkilöille, joilla on vamma tai loppuvaiheen munuaissairaus taiAmyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS).

Eri Medicare-ohjelmille on kuitenkin olemassa lisäkelpoisuussääntöjä, kuten Medicare Advantage, Medicare Supplement Insurance, Medicare Part D suunnitelmat jaMedicaren säästöohjelmat. Näiden sääntöjen ymmärtäminen auttaa edunsaajia ilmoittautumaan kaikkiin ohjelmiin, joihin he voivat liittyä. Lue koko tarina kelpoisuuden saamisesta moniin markkinoiden suosituimpiin Medicare-ohjelmiin.

Sisällysluettelo

Yleiset lääketieteen kriteerit

Vaikka Medicare-kriteereissä on joitain vivahteita, ne määräytyvät yleensä seuraavien seikkojen perusteella:

  • Ikä
  • Kansalaisuus
  • Asuinpaikka
  • Työhistoria
  • Olemassa olevat ehdot

Ikä- tai vammaisuusvaatimukset

Medicaren kelpoisuusikä on 65 vuotta. Jotkut ihmiset ovat oikeutettuja Medicareen ennen 65 vuotta, jos heillä on seuraavat ominaisuudet:

  • Tietyt vammat:Ihmiset, jotka saavat sosiaaliturvavakuutuksen (SSDI) etuja, kirjautuvat automaattisesti Medicareen 24 kuukauden odotusajan jälkeen. Tästä odotusajasta luovutaan henkilöille, joilla on Lou Gehrigin tauti tai ALS.
  • Loppuvaiheen munuaissairaus:Ihmiset, joilla on pysyvä munuaisten vajaatoiminta ja jotka tarvitsevat säännöllistä dialyysihoitoa tai munuaisensiirtoa, voivat olla oikeutettuja Medicareen.

Kansalaisuus- ja asuinpaikkavaatimukset

Yleensä Medicare on saatavilla ihmisille, jotka ovat joko Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai laillisesti hyväksyttyjä vakinaisia ​​asukkaita. Myös asuinpaikkavaatimukset voivat olla voimassa. Esimerkiksi joidenkin laillisesti hyväksyttyjen ei-kansalaisten on asuttava Yhdysvalloissa vähintään viisi vuotta yhtäjaksoisesti ennen hakemuksen jättämistä.

Työhistorian vaatimukset

Medicare-ohjelmalla on myös työhistoriaa koskevia vaatimuksia, jotka vaihtelevat kelpoisuusluokkasi mukaan.

  • Ikä 65+:Maksuttoman A-osan saamiseksi kuluttajien (tai heidän puolisonsa) on oltava työskennelleet ja maksaneet Medicare-veroja vähintään kymmenen vuoden ajan. Tämä koskee itsenäisiä ammatinharjoittajia tai valtion työntekijöitä, jotka maksavat Medicarelle.
  • Alle 65-vuotiaat vammaiset:SSDI asettaa työvaatimukset, ja ne vaihtelevat iän mukaan, jolloin vamma alkoi.
  • Loppuvaiheen munuaissairaus:Kuluttajilla on oltava tarpeeksi työhistoriaa saadakseen SSDI- tai sosiaaliturvaeläkkeelle tai heillä on oltava puolisolla tai vanhemmalla riittävä työhistoria.

Medicare Osa A: Sairaalavakuutuskelpoisuus

MedicareOsa A (sairaalavakuutus)onosa Medicareajoka kattaa sairaalahoidon ja jotkin siihen liittyvät palvelut. Ihmiset, jotka ovat oikeutettuja Medicareen, ovat myös oikeutettuja osaan A. Jotkut kriteerit kuitenkin määrittävät, kuinka paljon ilmoittautuneet maksavat osan A kattamisesta.

Useimmat Medicaren edunsaajat ovat oikeutettuja maksuttomaan osaan A, jos heillä on tarpeeksi pitkä työhistoria, useimmissa tapauksissa kymmenen vuotta. Edunsaajat, jotka eivät täytä työhistoriavaatimuksia, maksavat palkkion osan A kattavuudestaan: Vuonna 2023 palkkio on joko $ 278 tai $ 506 kuukaudessa.

Kuinka ilmoittautua osaan A

Osaan A ilmoittautuminen on automaattinen henkilöille, jotka saavat etuuksia sosiaaliturvasta tai rautatieeläkelaitoksesta. Tukikelpoiset ihmiset, joita ei rekisteröidä automaattisesti, voivat ottaa yhteyttä sosiaaliturvaan seuraavan sovellettavan ilmoittautumisjakson aikana:

  • Ensimmäinen ilmoittautumisaika:7 kuukauden mittainen ikkuna, joka alkaa kolme kuukautta ennen kuin täytät 65 vuotta.
  • Yleinen ilmoittautumisaika:1. tammikuuta - 31. maaliskuuta vuosittain.
  • Erityinen ilmoittautumisaika:Saatavilla ihmisille, jotka kokevat kelvollisia elämäntapahtumia.

Ihmiset, jotka joutuvat maksamaan palkkion osasta A, maksavat myöhästymismaksuja, jos he viivästyvät ilmoittautumisen jälkeen. Tämä sakko lasketaan kertomalla 10 % A-osan vakuutusmaksusta niiden kokonaisten 12 kuukauden ajanjaksojen lukumäärällä, jotka henkilöllä olisi voinut olla vakuutus, mutta joita hän ei ilmoittautunut. Sakko lisätään A-osan vakuutusmaksuun, ja se on maksettava niin kauan kuin henkilöllä on A-osan vakuutus.

Medicare Osa B: Sairausvakuutuskelpoisuus

Medicaren osa B (sairausvakuutus) on Medicaren osa, joka kattaaavohoitokuten lääkäripalvelut tai laboratoriotutkimukset. Henkilöt, jotka ovat oikeutettuja maksuttomaan osaan A, ovat oikeutettuja myös osaan B. Ihmiset, joiden on ostettava osa A, ovat oikeutettuja osaan B, kunhan he täyttävät seuraavat vaatimukset:

  • 65 vuotta tai vanhempi
  • Yhdysvaltain asukas
  • Yhdysvaltain kansalainen tai laillisesti hyväksytty pysyvä asukas

Useimmat edunsaajat ovat oikeutettuja maksamaan B-osan vakiomaksun, joka vuonna 2023 on 164,90 dollaria kuukaudessa. Korkeatuloiset maksavat enemmän tuloistaan ​​riippuen.

Kuinka ilmoittautua osaan B

Jotkut ihmiset saavat osan B automaattisesti, koska he saavat jo etuuksia sosiaaliturvasta tai rautateiden eläkelautakunnalta. Ihmiset, jotka eivät saa näitä etuja, voivat ottaa yhteyttä sosiaaliturvaan ilmoittautuakseen osaan B.

Samat ilmoittautumisajat koskevat sekä osaa A että osaa B, joten edunsaajat voivat ilmoittautua seuraavan sovellettavan ajanjakson aikana:

  • Ensimmäinen ilmoittautumisaika:7 kuukauden ajanjakso, joka alkaa kolme kuukautta ennen kuin täytät 65 vuotta.
  • Yleinen ilmoittautumisaika:1. tammikuuta - 31. maaliskuuta vuosittain.
  • Erityinen ilmoittautumisaika:Mahdollisuus ilmoittautua Medicareen, jos elämässäsi tapahtuu tiettyjä tapahtumia.

Ihmiset, jotka odottavat ilmoittautumista osaan B, voivat myös saada myöhästymisrangaistuksia. Jos joku on oikeutettu Medicaren osaan B, mutta ilmoittautuminen viivästyyensimmäinen ilmoittautumisaika, heille voidaan määrätä myöhästymismaksu. Rangaistus lasketaan lisäämällä 10 % kuukausittaiseen osan B maksuun jokaiselta täydeltä 12 kuukauden ajanjaksolta, jolla henkilöllä olisi voinut olla B-osan vakuutus, mutta hän ei ilmoittautunut. Tämä sakko lisätään sitten vakuutusmaksuun, ja se on maksettava niin kauan kuin henkilöllä on B-osan vakuutus.

Osan A ja osan B ilmoittautumisrangaistukset Medicaressa eroavat ilmoittautumisen ajoituksen, sakkojen laskennan ja kattavuuden alkamispäivän suhteen. Osaan A ilmoittautuminen on tyypillisesti automaattista, kun taas osa B edellyttää aktiivista ilmoittautumistaEnsimmäinen ilmoittautumisaika. Rangaistukset lasketaan eri tavalla: osa A perustuu 10 prosenttiin vakuutusmaksusta ja osa B lisää 10 prosenttia kuukausittaiseen vakuutusmaksuun kultakin menetetyltä kelpoisuusjaksolta. Lisäksi kattavuuden voimaantulopäivät voivat vaihdella siten, että osa A alkaa mahdollisesti takautuvasti ja osa B alkaa yleensä rekisteröitymisen jälkeen.

Medicare Osa C: Medicare Advantage -kelpoisuus

Medicare Advantage Plans tarjoaa eri tavan Medicarea käyttäville ihmisille saada terveyshyötynsä. Yksityiset yritykset myyvät näitä suunnitelmia, mutta ovat edelleen Medicarea, ja kelpoisuusvaatimukset ovat suurelta osin samat. Yleensä edunsaajat voivat liittyä aMedicare Advantage -suunnitelmajos he:

  • Ovat ilmoittautuneet osaan A ja osaan B.
  • Asu suunnitelman palvelualueella.

Lisävaatimukset koskevat erityistarpeita koskevia suunnitelmia, jotka ovat eräänlaisiaMedicare Advantage Planräätälöity ihmisille, joilla on monimutkaisia ​​terveydenhuoltotarpeita.

Kuinka ilmoittautua osaan C

Jos haluat liittyä Medicare Advantage Plan -ohjelmaan, ota yhteyttä joko Medicareen tai valitsemaasi suunnitelmaan seuraavan sovellettavan ilmoittautumisjakson aikana:

  • Ensimmäinen ilmoittautumisaika:Seitsemän kuukauden ajanjakso, joka alkaa kolme kuukautta ennen kuin olet oikeutettu Medicareen.
  • Yleinen ilmoittautumisaika:Ihmisille, jotka ovat jääneet väliin IEP:stä, seuraava mahdollisuus ilmoittautua on 1. tammikuuta - 31. maaliskuuta. Tämä ilmoittautumisaika koskee vain, jos olet jo kirjautunut Medicare Advantage -ohjelmaan ja haluat vaihtaa Original Medicareen tai toiseen Advantage-suunnitelmaan.
  • Erityinen ilmoittautumisaika:Ihmiset, joilla on SEP ilmoittautua osiin A ja B, voivat käyttää tätä ajanjaksoa liittyäkseen Medicare Advantage Plan -ohjelmaan.
  • Vuosittainen ilmoittautumisaika:Nykyiset Medicaren edunsaajat voivat tehdä kattavuuden muutoksia 15. lokakuuta 7. joulukuuta joka vuosi.

Vaihda Original Medicaresta Medicare Advantageen

Henkilöt, joilla on Original Medicare, voivat vaihtaa Medicare Advantageen seuraavien aikana:

  • Vuosittainen ilmoittautumisaika:15. lokakuuta - 7. joulukuuta joka vuosi. Uusi kattavuus alkaa 1. tammikuuta ensi vuonna.

Vaihda yhdestä Medicare Advantage -suunnitelmasta toiseen

Ihmisillä, jotka ovat jo Medicare Advantage -suunnitelmassa, on vuosittain kaksi mahdollisuutta vaihtaa suunnitelmaa:

  • Vuotuinen ilmoittautumisaika: 15. lokakuuta - 7. joulukuuta
  • Medicaren etuAvoin ilmoittautumisaika: 1. tammikuuta - 31. maaliskuuta

Tietyt elämäntapahtumat, kuten muutto suunnitelman palvelualueen ulkopuolelle, laukaisevat aErityinen ilmoittautumisaikavaihtaa suunnitelmia. Näitä tapahtumia ovat mm.

  1. Siirtyminen pois suunnitelmasi palvelualueelta:Jos muutat nykyisen Medicare Advantage -suunnitelmasi palvelualueen ulkopuolelle, olet oikeutettu SEP-sopimukseen valitaksesi uuden suunnitelman, joka palvelee uutta sijaintiasi.
  2. Nykyisen kattavuuden menettäminen:Jos sinulla on muu sairausvakuutus, kuten työnantajan tukema sairausvakuutus, ja tämä kattavuus päättyy tai muuttuu, saatat olla oikeutettu SEP:iin ilmoittautuaksesi Medicare Advantage -suunnitelmaan.
  3. PätevyysLisäapua:Jos olet oikeutettu Extra Help -ohjelmaan, joka auttaa Medicaren reseptilääkkeiden kustannuksissa, voit käyttää SEP:tä liittyäksesi Medicare Advantage -suunnitelmaan tai vaihtaa toiseen.
  4. Laitosasema:Jos muutat, asut tai muutat pois tietyistä laitoksista, kuten ammattitaitoisesta hoitolaitoksesta tai pitkäaikaissairaalasta, sinulla voi olla SEP ilmoittautuaksesi taivaihtaa Medicare Advantage -suunnitelmia.
  5. Kaksinkertaiset henkilöt:Ne, jotka ovat oikeutettuja molempiinMedicare ja Medicaid(kaksois-kelpoiset) voi olla lisämahdollisuuksia ilmoittautua tai vaihtaa Medicare Advantage -suunnitelmia tavallisten ilmoittautumisaikojen ulkopuolella.

Medicare Advantage Special Needs Plans (SNP) -kelpoisuus

SNP:t ovat Medicare Advantage -suunnitelmia, jotka ovat saatavilla vain henkilöille, joilla on tiettyjä terveydentilaa tai olosuhteita. Nämä suunnitelmat suunnittelevat etupakettinsa, palveluntarjoajaverkostonsa ja kaavansa vastaamaan jäsentensä tarpeita. Edunsaajat ilmoittautuvat SNP:hen saadakseen enemmän tukea terveytensä hallinnassa.

Esimerkiksi diabetesta sairastavien ihmisten SNP voi sisältää tämän tilan hoitoon erikoistuneiden palveluntarjoajien verkoston. Se voi kattaa hyödyt, jotka eivät kuulu Original Medicareen, kuten kunto-ohjelmat, rutiini jalkojen hoito tai terveaterioiden toimituspalvelut.

Dual-Eligible SNP (D-SNP)

Kaksikelpoiset SNP:t ovat saatavilla niille, jotka ovat oikeutettuja Medicareen ja Medicaidiin. KategoriatMedicaid-kelpoisuusjotka täyttävät tämän vaatimuksen, ovat:

  • Täysi Medicaid-turva
  • Pätevä Medicare-edunsaaja
  • Määritelty pienituloinen Medicare-edunsaaja
  • Karsittava henkilö
  • Pätevä vammainen ja työskentelevä henkilö

Kroonisen tilan SNP (C-SNP)

Kroonisen tilan SNP:t rajoittavat ilmoittautumisen henkilöihin, joilla on diagnosoitu tiettyjä vakavia tai vammauttavia terveystiloja. Edunsaajat ovat tukikelpoisia, jos heillä on lääkärin vahvistama suunnitelman mukainen sairaus. Edellytykset, joihin C-SNP:t keskittyvät, ovat:

  • Syöpä
  • Diabetes
  • Sydämen vajaatoiminta
  • Aivohalvaus
  • Keuhkojen häiriöt
  • Dementia

Institutionaalinen SNP (I-SNP)

Institutionaaliset SNP:t ovat saatavilla ihmisille, jotka tarvitsevat vähintään 90 päivän ajan jonkin seuraavista laitoksista tarjoamaa hoitoa:

  • Ammattitaitoinen hoitolaitos
  • Hoitolaitos
  • Keskitason hoitolaitos
  • Psykiatrinen sairaala tai yksikkö
  • Kuntoutussairaalaan tai yksikköön
  • Pitkäaikaishoidon sairaala

Medicare Osa D: Reseptilääkesuunnitelman kelpoisuus

Osa D tarjoaareseptilääkkeiden kattavuusniille, joilla on Original Medicare. Se on saatavilla joko erillisillä D-osan suunnitelmilla tai Medicare Advantage -suunnitelmilla, jotka sisältävät lääketurvan. Jokainen, joka on oikeutettu Medicareen, on oikeutettu myös osaan D, vaikka jotkut kriteerit vaikuttavat suunnitelman saatavuuteen.

Sekä Medicare Advantage -suunnitelmilla, jotka sisältävät lääketurvan, että erillisillä Medicare-lääkesuunnitelmilla on palvelualueita. Edunsaajat voivat liittyä, jos he asuvat suunnitelman kattamassa läänissä.

Erilliset osa D -suunnitelmat ovat yhteensopivia Original Medicaren kanssa. He työskentelevät myös joidenkin Medicare Advantage -suunnitelmien kanssa, kutenYksityiset palvelumaksut.

Kuinka ilmoittautua Medicaren osaan D lääketurvaa varten

Medicaren osan D tarjoaman kattavuuden saavuttamiseksi joko liittymällä Medicare Advantage Plan -ohjelmaan, jossa on lääketurva, tai ostamalla erillinen osa D -suunnitelma.

Näitä muutoksia voidaan tehdä vain tiettyinä vuodenaikoina:

  • Ensimmäinen ilmoittautumisaika:Ajoitus vaihtelee
  • Vuosittainen ilmoittautumisaika:15. lokakuuta - 15. joulukuuta
  • Medicare Advantagen avoin ilmoittautumisaika: 1. tammikuuta - 31. maaliskuuta
  • Erityiset ilmoittautumisajat:Ajoitus vaihtelee

Henkilöt, jotka viivyttävät ilmoittautumista osaan D, voivat maksaa myöhästymismaksuja. Rangaistus lisää 1 % kansallisesta perusedunsaajamaksusta(32,74 dollaria vuonna 2023)jokaiselta kokonaiselta kuukaudelta ilman lääketurvaa.

Vaihda yhdestä D-osan suunnitelmasta toiseen

Edunsaajat voivat siirtyä osan D suunnitelmasta toiseenVuotuinen ilmoittautumisaika, joka kestää 15. lokakuuta – 7. joulukuuta. Tietyt elämäntapahtumat, kuten muutto uuteen osoitteeseen tai nykyisen kattavuuden menettäminen, luo erityisen ilmoittautumisajan suunnitelman vaihtamista varten.

D-osan kattavuuden pudottaminen

Ihmiset, jotka eivät enää halua osan D kattavuutta, voivat jättää suunnitelmansa kauden aikanaVuotuinen ilmoittautumisaika. On myös mahdollista luopua osan D vakuutusturvasta, jos tiettyjä elämäntapahtumia sattuu, kuten saada mahdollisuus saada muuta kattavuutta työn kautta.

Medicare-lisävakuutus tai Medigap-kelpoisuus

Medicare Supplement Insurance on valinnainen vakuutus, joka täydentää Original Medicarea. Se auttaa kattamaan joitain kustannuksia, joita Original Medicare ei, kuten omavastuut ja omavastuut. Tässä ovat yleiset säännöt, jotka koskevat kelpoisuutta Medicare-lisävakuutukseen:

  • Käytä alkuperäistä Medicarea, ei Medicare Advantagea
  • Ovat ilmoittautuneet sekä osaan A että osaan B
  • Ovat 65-vuotiaita tai vanhempia
  • Suorita lääketieteen vakuutus, paitsi tiettyinä ilmoittautumisaikoina

Kelpoisuus Medicare Supplement Insurance -vakuutukseen vaihtelee sijainnin mukaan. Jotkut osavaltiot laajentavat kelpoisuuden Medicaren edunsaajiin, jotka ovat alle 65-vuotiaita. Toiset eivät salli vakuutusyhtiöiden käyttää lääketieteellistä vakuutusta.

Kuinka ilmoittautua Medigapiin

Medigap-käytännöissä ei ole vuotuista ilmoittautumisjaksoa, joten Medigapiin voi rekisteröityä milloin tahansa vuoden aikana. Medicare suosittelee kuitenkin vakuutuksen ostamista Medigap Open Enrollment Period -jakson aikana.

Medigap Open Enrollment Period on 6 kuukauden jakso, joka alkaa kuun ensimmäisenä päivänä, kun olet molemmat 65-vuotias tai vanhempi ja olet ilmoittautunut Medicaren osaan B. Tänä aikana voit ostaa osavaltiossasi myytäviä vakuutuksia ilman lääkärinhoitoa. vakuutus.

Kun tämä kertaluonteinen ajanjakso on kulunut, Medigap-vakuutuksenantajat voivat tyypillisesti evätä vakuutusturvan henkilöiltä, ​​joilla on terveysongelmia, paitsi erityisissä tilanteissa.

Vaihda Medigap-suunnitelmasta toiseen

Liittovaltion laki antaa Medigapin käyttäjille oikeuden ostaa uusi vakuutus tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi kun heidän työnantajansa tai eläkeläisen rahoittama terveyssuunnitelma päättyy.

Useat osavaltiot sallivat edunsaajien vaihtaa Medigap-käytäntöjä vuosittain syntymäpäiväkuukautensa aikana. Säännöt vaihtelevat, mutta ilmoittautuneet voivat yleensä vaihtaa suunnitelmaan, jonka kattavuus on sama tai pienempi.

Medigap-suojan pudottaminen

Medigapilla ei ole poistumisaikaa, joten edunsaajat voivat lopettaa vakuutusturvansa milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että kun hylkäät vakuutuksen, et ehkä voi saada sitä takaisin, jos muutat mieltäsi.

Medicaren säästöohjelmien kelpoisuus

Medicare Savings Programs ovat Medicaidin ylläpitämiä ohjelmia, jotka auttavat pienituloisia ihmisiä maksamaan Medicare-turvansa. Jotkut ohjelmat auttavat maksamaan osan A ja/tai osan B vakuutusmaksuja. Toiset auttavat maksamaan omasta taskustakustannukset Original Medicaressa, mukaan lukien omavastuut, omavastuut jarinnakkaisvakuutus.

On olemassa neljä Medicare-säästöohjelmaa, joista jokaisella on hieman erilaiset kelpoisuusvaatimukset, mukaan lukien:

Qualified Medicare Beneficiary (QMB) -ohjelma

QMB-ohjelma on tarkoitettu Medicaren edunsaajille, joilla on erittäin alhaiset tulot ja rajalliset resurssit. Se auttaa kattamaan sekä osan A että osan B vakuutusmaksut sekä omavastuut, rinnakkaisvakuutukset ja osamaksut Medicaren kattamista palveluista.

Kelpoisuusehdot

Määritelty matalan tulotason Medicare Beneficiary (SLMB) -ohjelma

SLMB-ohjelma on tarkoitettu Medicaren edunsaajille, joilla on alhaiset tulot ja rajalliset resurssit. Se auttaa ihmisiä, joilla on osa A ja B maksamaan osan B vakuutusmaksunsa.

Kelpoisuusehdot

  • Tuloraja:1 478 dollaria kuukaudessa yksityishenkilöille tai 1 992 dollaria pariskunnille (korkeampi Alaskassa ja Havaijilla)
  • Resurssirajoitus:9 090 dollaria yksityishenkilöille tai 13 630 dollaria pariskunnille

Qualified Individual (QI) -ohjelma

QI-ohjelma auttaa ihmisiä, joilla on vaatimattomat tulot ja vähän resursseja, maksamaan B-osan vakuutusmaksunsa. Osavaltiot maksavat tämän ohjelman rajallisista varoista, joten edut ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä.

Kelpoisuusehdot

  • Tuloraja:1 660 dollaria kuukaudessa yksityishenkilöille tai 2 239 dollaria pariskunnille (korkeampi Alaskassa ja Havaijilla)
  • Resurssirajoitus:9 090 dollaria yksityishenkilöille tai 13 630 dollaria pariskunnille

Hyväksytyt vammaiset ja työssäkäyvät henkilöt (QDWI) -ohjelma

QDWI-ohjelma on tarkoitettu vammaisille, jotka menettivät sosiaaliturvan työkyvyttömyysetuudet ja maksuvapaatMedicare osa Akoska he palasivat töihin. Se auttaa maksamaan osan A vakuutusmaksuja.

Kelpoisuusehdot

  • Tuloraja:4 945 dollaria kuukaudessa yksityishenkilöille tai 6 659 dollaria pariskunnille (korkeampi Alaskassa ja Havaijilla)
  • Resurssirajoitus:4 000 dollaria yksityishenkilöille tai 6 000 dollaria pariskunnille

Olet oikeutettu: mitä seuraavaksi?

Kun olet oppinut, kuka on oikeutettu Medicareen, ja vahvistanut, että voit ilmoittautua,valmistaudu kirjautumaan valitsemaasi suunnitelmaan. Merkitse kalenteriisi seuraava soveltuva ilmoittautumisjakso ja kerää ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot.

Jos olet uusi Medicaren käyttäjä, ole valmis antamaan tietoja nykyisestä sairausvakuutuksestasi. Medicare voi pyytää todisteita iästäsi, kansalaisuudestasi tai laillisesta asuinpaikastasi, joten kerää asiaankuuluvat asiakirjat, kuten syntymätodistus tai passi.

Jos sinulla on jo Medicare, tarvitset tiedot, jotka löytyvät laitteestasiMedicare korttiilmoittautua Medicare Advantagen osaan D taiMedigap suunnitelma. Medicare-säästöohjelman hakeminen vaatii lisätietoja, joten kysy osavaltion Medicaid-toimistolta, mitä asiakirjoja kerätä.

Laittamalla kaikki yhteen

Yleinen Medicaren kelpoisuusikä on 65 vuotta, mutta jotkut ihmiset voivat ilmoittautua nuorempana vamman tai loppuvaiheen munuaissairauden vuoksi. Näiden ikä- tai vammaisuusvaatimusten lisäksi ohjelmassa on myös kansalaisuuden, asuinpaikan ja työhistorian kriteerit.

Jokaisella Medicare-suunnitelman valinnalla on joitain lisäkelpoisuusvaatimuksia. Jos haluat liittyä Medicare Advantage -suunnitelmaan, osa D -suunnitelmaan tai Medigap-suunnitelmaan tai hakea Medicare-säästöohjelmaan, tarkista nämä vaatimukset.

Jos haluat lisätietoja siitä, kuka on oikeutettu Medicareen, soita Medicareen tai keskustele luotettavan Medicare-agentin kanssa.

Olet vain muutaman askeleen päässä, jotta näet Medicare-suunnitelmasi.

Etsi suunnitelma

Olet vain muutaman askeleen päässä, jotta näet Medicare-suunnitelmasi.

Etsi suunnitelma

Kuka on oikeutettu Medicareen? Medicare Qualifications - Assurance IQ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5934

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.