Kuinka tehdä, muokata ja muuttaa skinejä Minecraftissa 🔥 | TGG (2023)

Mahdollisuus muokata ihoasi on yksi parhaista ominaisuuksistaMinecraftJava-versio. Tämä ominaisuus on päivitetty, mikä mahdollistaa ylimääräisen "vaatekerroksen" tavallisen Minecraft-hahmokerroksen päälle. Minecraftin hahmojen mukauttamisen avulla pelaajat voivat luoda erilaisia ​​skinejä, jotka ovat ainutlaatuisia vain heille!

Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin tapoja luoda tai löytää Minecraft-skin, joka sopii hahmollesi täydellisesti, aina siitä, että joku luo skinin sinulle, jonkun muun jo luoman skinin käyttämiseen ja jopa ihon luomiseen itse.

Kuinka luoda oma Minecraft-skini

Minecraft-skin luominen ei ole niin vaikeaa, mutta saadakseen erittäin monimutkaisen ja kauniin Minecraft-skin, monet voivat käyttää joko Minecraft Skin -editoria tai valokuvaeditoria, joka voi luoda Minecraft-skin.

Photoshopin tai Gimpin käyttäminen Minecraft Skinien luomiseen

Photoshop ja Gimp ovat yleisiä kuvankäsittelyohjelmia, ja valokuvaeditorien avulla voit luoda yksilöllisiä ja erilaisia ​​skinejä, jotka erottavat sinut muista Minecraft-pelaajista. Jos käyttäjät haluavat luoda uskomattomia ja räätälöityjä skinejä, tämä tapa luoda skini vie todennäköisesti pitkän ajan.

Paras tapa luoda Minecraft-skinen näiden valokuvaeditorien avulla on ladata Minecraft-skin malli, joka sitten hahmottaa ihon. Tämä ääriviiva esittelee, mihin iho laitetaan ja missä on ylimääräinen "vaatekerros".


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (1)

Nämä mallit vaihtelevat pelkistä ääriviivatuksista perusskin luomiseen, jonka avulla käyttäjät voivat keskittää huomionsa hahmojen mukauttamisen henkilökohtaisempiin näkökohtiin. Toinen menetelmä, jota Minecraft-skin luojat käyttävät, on ladata toisen ihontekijän luoma skin ja mukauttaa se omaan tyyliinsä.

Minecraft Skinin maksaminen


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (2)

Jos pelaaja ei halua luoda skiniä itse, hän voi maksaa freelancereille tai maksaa aFiverr työjonka avulla he voivat lähettää vain sen, mitä luoja haluaa ihokseen, sen sijaan, että heidän pitäisi tehdä iho itse. Minecraft-skin luojan palkkaamisen kustannukset vaihtelevat vain viidestä dollarista aina kahteenkymmeneen dollariin.

Paikkoja Minecraft Skinien löytämiseen

Minecraft-skinit ovat saatavilla useiden verkkosivustojen kautta, ja jotkut tekevät jopa luetteloartikkeleita, jotka luokittelevat tietyt skinityylit. Parhaiden Minecraft-skinien listauksia ei ole vaikea löytää, ja olemme tehneet luetteloita, jotka vaihtelevatparhaat anime Minecraft skinitparhaisiin Minecraft-skinoihinpojat/tytöt. Käy tutustumassa näihin luetteloihin, jos tarvitset kipeästi uutta Minecraft-skiniä tai jopa inspiraatiota tehdäksesi omia mukautettuja skinejä Minecraftissa.


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (3)

Uusia Minecraft-skinejä luodaan jatkuvasti joko yksinkertaisella Minecraft-skin luojalla tai Photoshopin kautta. Mutta monet Minecraftin luojat julkaisevat fantastisia luomuksiaan useille eri verkkosivustoille, mukaan lukien Minecraftsubreddit, ja useita verkkosivustoja, jotka voivat myös olla pakattu Skin-editorin kanssa.

Joitakin esimerkkejä lahjakkaista ihontekijöistä ovat mmpoikaystävällenijaPaladarZNG_XX2PlanetMinecraftilta, joka julkaisee säännöllisesti uutisia, joissa on paljon yksityiskohtia ja varjostusta!

Minecraft skinien lataaminen

Mitä hyötyä on skinin lataamisesta verrattuna sen käyttämiseen suoraan hahmoosi? No, ihotiedoston lataamisen tärkein etu on kyky muuttaa sitä käyttämällä valokuvaeditoreja, kuten Photoshop, GIMP tai Microsoft Paint. Tämä kyky muuttaa ladattua ihotiedostoa mahdollistaa helpon mukauttamisen.

PlanetMinecraft


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (4)

Ensimmäinen verkkosivusto onPlanetMinecraft, ja voit helposti vaihtaa skinejä tämän verkkosivuston kautta. Helpoin tapa ladata Minecraft-skinit täältä on napsauttaa iho-välilehteä, joka vie sinut verkkosivuston skin-osioon etusivun sijaan. PlanetMinecraftista löytämäsi skinien levittämiseen on useita tapoja, ja sivusto laajentaa kaikkia näitä vaihtoehtoja, kun olet valinnut skinin tai skin-pakkauksen.

MinecraftSkins


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (5)

Toinen upea verkkosivusto, josta voit etsiä inspiraatiotaMinecraftSkins, joka saa sinut heti katsomaan käyttäjien lataamia uusia ja innovatiivisia skinejä. Tämä sivusto toimii kuten kaikki muut vastaavat sivustot, joilla voit vaihtaa ulkoasua.

Parhaat Minecraft Skin -editorit

Yksi Minecraftin parhaista skin-editoreista on Nova Skin -editori, ja tämä skin-editori tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden nopeasti tehdä, muokata tai muuttaa skinejä yhdellä napin painalluksella.

Nova Skin Editor


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (6)

Nova Skin -editoritarjoaa suurimman määrän ominaisuuksia verrattuna moniin muihin skin-editoreihin, mutta tämän skin-editorin haittapuoli on, että siinä on erittäin ahdas asettelu. Kaikki kaksinkertaisesta yläpalkista ja sivupaneelista on runsaasti ominaisuuksia ja tilaa säästyy vähän tai ei ollenkaan. Joihinkin fantastisiin ominaisuuksiin kuuluu kulumisvälilehti, jonka avulla käyttäjät voivat helposti lisätä uusia vaatteita iholleen kerrosten muodossa. Tämän skin-editorin avulla voit asentaa uuden skinin editorista, jolloin ei tarvitse ladata skiniä ja sitten mennä Minecraft.net-sivustolle asentamaan uusi skin manuaalisesti.

Planet Minecraft Skin Editor


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (7)

ThePlanet Minecraft Advanced Skin -editorion erinomainen vaihtoehto Nova Skin -editorille. Tällä ihoeditorilla on parempi valikkotyyli verrattuna Nova Skin -editoriin, mutta siinä on vähemmän ominaisuuksia. Planet Minecraft Advanced Skin -editorissa ei ole mahdollisuutta muuttaa taustaa, jolla tyhjä ihokuvake on. Sen sijaan iho on juuttunut litteään ruoholohkoon ja yksinkertaiseen siniseen taivaaseen. Planet Minecraft Advanced -skin editorin plussat ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä/valikot, joiden avulla uudet käyttäjät voivat oppia asettelun ilman turvotusta.

Kaivostyöntekijät tarvitsevat siistejä kenkiä


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (8)

TheKaivostyöntekijät tarvitsevat siistejä kenkiäei ehkä vaikuta skin-editorilta, mutta se voi olla yksi vanhimmista tällä hetkellä Minecraftille saatavilla olevista skin-editoreista. Tämä ihoeditori ei tarjoa tapaa vaihtaa taustaa oletustaustasta. Mutta jopa tavallisella taustalla, siveltimen värivaihtoehto näyttää hieman erilaiselta kuin perinteiset väripyörät. Yksi Miners Need Cool Shoesin käytön etu on se, että niissä on suuri määrä skinejä, jotka voidaan ladata editoriin helposti ja muokata tyyliisi ja mieltymyksiisi sopivaksi. Valitettavasti tämä skin-editori ei tarjoa mahdollisuutta helposti liittää uutta skiniä hahmollesi, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on ladattava skini ja käytettävä se sittenMinecraft.net.

Kuinka ladata Minecraft-skin

Viimeaikaisten Minecraft-päivitysten myötä on olemassa lukuisia tapoja ladata mukautettuja skinejä Minecraftiin. Joitakin näistä tavoista ovat Minecraft Launcher, Minecraft.net ja jopa yllä luetellut skin-editorit.

Minecraft Launcher

Minecraft-laukaisimen avaaminen tarjoaa tavan muuttaa ihoasi. Yläpalkissa on leikki, installaatiot, skinit ja korjausmuistiinpanot. Skinit-välilehti avaa uuden ikkunan, jossa näkyvät nykyinen skinisi ja oletusaskinat. Uuden skinin lisääminen on helppoa, ja sinun tarvitsee vain ladata skin-tiedosto uudesta skinistäsi.


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (9)

Skin Editors

Useimmissa skin-editoreissa on tapa lisätä uusi skin helposti hahmollesi. Tämä tulee yleensä joko "Käytä"-painikkeen tai "Lataa Minecraft.net-sivustoon" muodossa. -painiketta. Näiden helppokäyttöisten painikkeiden avulla lähes kuka tahansa voi päivittää ihon ilman minkäänlaisia ​​teknisiä tietoja.


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (10)

Minecraft.Net

MenossaMinecraft.Net, käyttäjät voivat vaihtaa skinejä manuaalisesti Minecraftissa kirjautumalla sisään Mojang-tililleen. Tämä avautuu aluksi profiilivälilehdelle, ja välilehti näyttää tilillä näkyvän sähköpostiosoitteen ja syntymäajan sekä vaihtoehdon "muuta ulkoasua". Noudata ohjeita, kun olet siirtynyt Vaihda ulkoasua -välilehteen, niin voit vaihtaa oletusskinejäsi.

  1. Työpöytäversiota varten sinun on joko ladattava skini tai oltava työpöydälläsi.
  2. Jos sinulla ei ole mukautettua skiniä, siirry verkkosivustolle, kutenMinecraftskins.comja löydä sopiva mukautettu iho.
  3. Kun olet ladannut skinin, siirry kohtaanMinecraft-verkkosivusto.
  4. Minecraft.net-sivustolla on valikkopainike oikeassa yläkulmassa.
  5. Kun napsautat tätä, näet "Profiili'-välilehti. Tässä sinun on painettava "vaihda iho" -vaihtoehtoa vaihtaaksesi omaa ihoasi.
  6. Jos et ole kirjautunut sisään, sinun on kirjauduttava sisään ennen kuin yrität vaihtaa omaa ilmettäsi. Tämän jälkeen sinut ohjataan samalle verkkosivulle, joka on lueteltu yllä.
  7. Täällä voit helposti painaa selauspainiketta ja vaihtaa nykyisen skinisi uuteen valitsemaasi Minecraft-skiniin.

How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (11)

Skinit Minecraft Bedrock Editionissa

Maailman ja ihosi mukauttaminen Minecraftissa on erittäin toivottava ominaisuus, joka tarjoaa lähes rajattoman uudelleenpelattavuuden Minecraft-peliin. Vaikka et voi käyttää todella mukautettuja skinejä konsoleihin, on silti olemassa skinipakkauksia, joissa on siistejä ja ainutlaatuisia skinejä. Skin-pakkaukset ovat loistava tapa hankkia skinejä Minecraft Bedrock Editionissa, koska nykyään on niin monia pakkauksia, joista valita.


How to Make, Edit, and Change Skins in Minecraft 🔥 | TGG (12)

Kaiken kaikkiaan Minecraftissa on niin monia tapoja muuttaa ihoasi. Skinien ympärille rakennettu yhteisö on laaja, ja se tulee epäilemättä kasvamaan vuosi vuodelta. Jos olet kiinnostunut muista vastaavista artikkeleista, olemme tehneet luettelon niistäparhaat Minecraft-skinit, sekä opas kuinka tehdänäytä FPS Minecraftissa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 28/12/2023

Views: 5703

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.