Kore 2.0 Price – Arvostelut ja testi älykellosta - IPS Inter Press Service Business (2023)

Kore 2.0:n yleiskatsaus

Kore 2.0 -laitetta tarjotaan älykellona ja kuntorannekkeena. Siksi digitaalisessa rannekellossa on enemmän toimintoja kuin pelkkä kellonajan ja päivämäärän näyttö. Kellon antureiden avulla biometristen arvojen, kuten:

 1. Ruumiinlämpö
 2. happipitoisuus veressä
 3. syke ja
 4. unen laatu

Nämä arvot tallennetaan Kore 2.0 -kelloon jopa seitsemän päivän ajan. Arviointi suoritetaan siirtämällä tiedot Bluetoothin kautta matkapuhelimeen tai tablettiin. Mukana tulee akku, joka antaa virtaa kuntonauhalle. Se pitäisi ladata vain kerran viikossa, käytöstä riippuen. Biometristen tietojen lisäksi Kore 2.0:aa voidaan käyttää myös askel- ja kalorilaskurina. Polku terveempään elämään ei siis ole vain unen tai mittausten kautta urheiluohjelman aikana. (Laajan tutkimuksen ansiosta kirjoittaja on antanut itselleen luvan käyttää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa, että kirjoittaja saa pienen provision, kun tuote myydään ilman, että hinta muuttuu puolestasi.)

Usein kysyttyjä kysymyksiä tästä tuotteesta

 • P:Mitä ominaisuuksia Kore 2.0 -älykellossa on?
 • R:Ensinnäkin Kore 2.0 toimii kuten tavallinen digitaalinen rannekello. Tämän lisäksi älykkäät terveyden seurantaominaisuudet tulevat peliin. Mittaukset sisältävät veren happipitoisuuden, sykkeen tai kehon lämpötilan. Biometriset tiedot säilyvät kellossa jopa seitsemän päivää. Lisäksi mitataan myös unen aikaista dataa, jolloin unen laadusta voidaan antaa lausuntoja.
 • P:Voiko Kore 2.0 -kuntonauhaa käyttää myös askelmittarina?
 • R:Kyllä, ranteessa olevalla Kore 2.0 -kellolla voit myös tallentaa päivittäiset askeleet. Siirtämällä nämä arvot Bluetoothin kautta matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseen, olet aina ajan tasalla.
 • P:Onko Kore 2.0:ssa akku vai ladattava akku?
 • R:Kore 2.0 -kuntonauhassa on ladattava akku. Valmistaja lupaa akun, jonka pitäisi kestää jopa seitsemän päivää.
 • P:Liittyvätkö Kore 2.0 -anturin mittaukset kipuun?
 • R:Älykellon anturit lepäävät vain iholla mittauksia varten. Siksi fyysistä kipua ei pitäisi havaita.
 • P:Onko Kore 2.0 -kuntonauha vedenpitävä?
 • R:Kore 2.0 -rannekello on suojattu lialta ja hieltä. Kello ei kuitenkaan sovellu suuriin vesimääriin, kuten uimiseen.

— Vieraile tuotesivustolla täältä löytääksesi alennetut hinnat! —

Yleiset Kore 2.0 Asiakkaiden arviot

Fitness bändissäNolla 2.0Se on ensisijaisesti suunniteltu tekemään tärkeiden elintoimintojen mittaamisesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Ranteen mittaus on kivuton ja antaa silti luotettavat tulokset. Samalla tämä mittaustapa säästää aikaa. Kore 2.0 -älykellon kerrotaan yhdistävän matkapuhelimeen tai tablettiin itsestään Bluetoothin kautta. Kun yhteys on muodostettu, loput tarvittavasta ajasta pidetään hallittavissa rajoissa. Tottumuksia ei myöskään tarvitse muuttaa. Mittauksia tehdään jatkuvasti, joten kelloa ei tarvitse vaihtaa sellaiseen ilman kuntoseurantaa harjoituksen jälkeen.

Aiemmat Kore 2.0 -kuntonauhan ostajat ovat erittäin tyytyväisiä kellon ominaisuuksiin. Ainoastaan ​​verenpaineen mittaamisen puutetta tässä yhteydessä arvostellaan. Enemmän liikkumisen askelmittarin ansiosta tai kalorien kulutuksen parempaa seuraamista sen sijaan pitäisi olla todella helppoa fitness-bändillä. Kuten kaikkien kuntoseurantalaitteiden, näytön koko on tärkein kritiikin lähde. Näytöllä olevien tietojen lukeminen on erittäin vaikeaa, joten on suositeltavaa muodostaa Bluetooth-yhteys matkapuhelimeen tai tablettiin alusta alkaen, jotta tietoja ei tarvitse purkaa suurennuslasilla.

Vieraile tämän tuotteen verkkosivustolla nähdäksesi lisää asiakasarvosteluja!

Mitä ongelmia voin ratkaista tällä kuntobändillä?

Fitness-bändillä, kuten Kore 2.0 -tuotteella, on kaksi tarkoitusta kerralla. Ensinnäkin Kore 2.0 voidaan pitää ranteessa kuin digitaalista kelloa. Toisaalta älykellon sisällä oleva anturi muuttaa kellon samalla kuntomittariksi. Kohderyhmään kuuluu siis sekä jo urheilevat ihmiset, jotka haluavat saada paremman kuvan omasta suorituksestaan, että niitä, jotka haluavat aloittaa oman fyysisen kuntonsa parissa. Tietojen avulla voit arvioida nykyistä kuntoa paremmin ja asettaa tavoitteita lähi- ja kaukaiselle tulevaisuudelle.

Kore 2.0 -kello mittaa myös äänettömästi. Toimistossa ei siis ole pysyvää taustamelua. Jos haluat pitää halusi parantaa kuntoasi, kello ei petä sinua. Tärkeiden elintoimintojen sekä unen laadun mittaukset tehdään yhdellä laitteella. Sinun ei tarvitse käydä säännöllisesti perusterveydenhuollon lääkärissäsi tai unilaboratoriossa pysyäksesi ajan tasalla näistä arvoista.

– Vieraile tuotteen kotisivuilla tästä! —

Mitkä ovat kuntobändin hyvät ja huonot puolet?

Edut:

 • Jatkuvat mittaukset pitkin päivää
 • Osittaiset unenlaadun mittaukset saatavilla
 • Anturit eivät tee kivuliaita mittauksia
 • Huomaamaton ilme ranteessa
 • Parannetut akut, joilla on pidempi käyttöikä

Haitat:

 • Arviointi vaatii lisälaitteita

Älykellon käyttämisellä integroidulla kuntohihnalla ranteessa on useita etuja. Verrattuna esimerkiksi kuntolaitteilla tehtyihin mittauksiin Kore 2.0:n kaltaisista kelloista mitataan koko päivän. Näin on helpompi antaa lausunto siitä, kuinka arvosi muuttuvat harjoittelun aikana lepoaikoihin verrattuna. Lisäksi tiedät, kuinka kauan kehosi tarvitsee palautua normaaliarvoihin harjoituksen jälkeen. Joitakin kelloja voi käyttää myös yön yli. Jos kuntosi ei parane, syynä voi olla unettomuus. Kellot voivat siis antaa yleiskuvan syvän ja levollisen unen kestosta tai siitä, kuinka usein heräät yöllä.

Toinen seikka, joka voi puhua kuntobändin puolesta, on sen ulkonäkö. Useimmat valmistajat suosivat klassisempaa muotoilua. Jos kosketusnäytössä näkyy vain kellonaika ja päivämäärä, useimpia tuotteita ei voi erottaa muista digitaalisista rannekelloista. Jos työsi vaatii muodollisempaa pukeutumiskoodia, fitnessnauha ranteessa ei ole ollenkaan sopimatonta. Lisäksi anturit eivät paina painetta ranteeseen tai aiheuta muuta fyysistä epämukavuutta mittauksen aikana. Akun suorituskykyä, joka oli edelleen ongelma ensimmäisten kellomuotoisten kuntoseurantalaitteiden kanssa, on myös useimmat valmistajat parantaneet, joten tässä asiassa ei ole enää syytä kritisoida.

Tietysti näillä kelloilla tuotteilla on myös haittoja, jotka on hyväksyttävä. Kun kyseessä on kuntonauha, näyttö on ja on yksinkertaisesti liian pieni arvioimaan siellä näytettävää dataa. Siksi sinulla on oltava älypuhelin tai tabletti, jotta voit lukea tallennettuja arvoja. Toinen ongelma on käyttö uinnin tai muun vesiurheilun aikana. Useimmat tuotteet eivät ole kovin herkkiä kosketuksiin hien tai sadepisaroiden kanssa. Kaikki kellot eivät kuitenkaan kestä suuria vesimääriä altaassa vahingoittumatta. Siksi, jos pidät vesiurheilusta, on tärkeää vertailla kunkin tuotteen ominaisuuksia huolellisesti..

Lisätietoja ja alennettu hinta löytyy tuotteen kotisivuilta täältä.

Mistä voin ostaa Kore 2.0:n verkosta?

Voit ostaa Kore 2.0:n joistakin verkkokaupoista ja valmistajan verkkosivuilta. Jos haluat olla 100 % varma, että ostat alkuperäisen tuotteen, on parasta ostaa suoraan valmistajalta. Tuotteeseen ei ole mahdollista peukaloida ja saada väärennettyä kuntonauhaa. Verkkosivuston kautta ostaminen tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden saada lisätietoja tuotteesta. Tämän jälkeen sinut ohjataan myyntilomakkeelle linkin kautta.

Voit ostaa ostettavaksi yhden, kaksi tai kolme fitness tracker -rannekelloa. Jos jollain ystävälläsi on syntymäpäivä lähiviikkoina tai jos joulu on aivan nurkan takana, voit löytää täydelliset lahjat yhdellä ostolla. Tällä hetkellä tämä ostos on erityisen vaivan arvoinen tarjottujen alennusten vuoksi. Alennukset vaihtelevat 30-45 %. Maksaaksesi tilatun tuotteen sinulla on mahdollisuus:

 • Maksu luottokortilla ja
 • Maksu paypalilla

päättää. Tämä valmistaja ei tarjoa tili- tai osamaksua. Koska kyseessä on lähetys ulkomailta, sinun on paitsi oltava kärsivällinen, myös lasku on oltava valmiina siltä varalta, että paketti on noudettava tullista.

- Hanki paras hinta täältä -

Kore 2.0 tekniset tiedot

 • Älykellon ja kuntoseurantalaitteen yhdistelmä
 • Kosketusnäytön toiminta
 • Virtalähde ladattavalla akulla
 • Bluetooth-tiedonvaihto
 • Hikeä ja roiskeita kestävä, ei vettä

Kore 2.0 luokitus

Teknisistä ominaisuuksistaan ​​johtuen Kore 2.0 -kuntonauha edustaa älykellon ja kuntomittarin yhdistelmää. Jotta eri toimintojen välillä voidaan valita, kotelon pinta toimii myös kosketusnäytönä. Tämän toiminnon pitäisi tulla nopeasti tutuksi jokaiselle, joka on koskaan käsitellyt älypuhelinta tai tablettia. Varmaa vaistoa kuitenkin tarvitaan. Näyttö on paljon pienempi, joten siinä on vähemmän tilaa kirjoittaa väärin ja silti kutsua oikeaa toimintoa. Jos tilaat tämän terveydentilan seurantatuotteen, sinun tulee tarkistaa 30 päivän palautusjakson aikana, onko kosketusnäytön käytössä ongelmia vai ei.

Fitness ranneke itsessään ei sisällä akkua kuten muut digitaaliset kellot, vaan ladattavan akun. Lukuisten toimintojen ja tähän tarvittavan energian vuoksi akku loppuisi nopeasti. Akku puolestaan ​​voidaan ladata satoja kertoja ennen kuin ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät. Valmistaja lupaa myös, että akun pitäisi kestää jopa viikko syöttääkseen virtaa Kore 2.0 Smartwatchille. Jos valmistajan lupaus pitää paikkansa, latausaika on hallittavissa.

Terveyden seurantaa varten kotelon takana on anturisiru, joka mittaa jatkuvasti biometrisiä tietoja, kuten sykettä, verenpainetta ja muita arvoja. Tätä varten valmistaja ilmoittaa, että antureita on parannettu ja ne tarjoavat luotettavampia lukemia jopa tatuoidulla iholla. Jos sinulla on tatuointi ranteessa, et voi käyttää vain toimintoja, kuten kellonaikaa tai päivämäärää. Näytön koosta johtuen tietojen arviointi ei tapahdu itse rannekellossa. Siksi Kore 2.0 -kellossa on Bluetooth näiden tietojen langattomaan siirtoon:

 • Älypuhelimet
 • tabletteja tai
 • tietokone

Tietojen tallennuksen oletetaan kestävän jopa seitsemän päivää. Jos puhelimesi hajoaa etkä heti löydä aikaa ostoksille, tietoja ei kannata menettää heti seuraavana päivänä. Valmistaja väittää myös, että kuntobändi pystyy lähettämään automaattisia päivityksiä laitteisiin, joihin se muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta. Tässä vaiheessa sinulla on myös oltava vähän aikaa voidaksesi arvioida tietoja toisella laitteella.

Napsauta tästä nähdäksesi nykyisen alennuksen.

Valmistajan yhteystiedot

Nimi: Quality Performance Limited

Osoite:377 Valley Road #1123, Clifton, New Jersey 07013

Alkuperämaa: USA

Verkkosivusto:https://www.buykorewatch.com/

Keskikokoinen:https://support.korehealthofficial.com/hc

Quality Performance Limited on kodin tarvikkeiden toimittaja. Kore 2.0 -kuntonauhan lisäksi valikoimaan kuuluu myös hierontatoiminnolla varustetut ilmanraikastimet ja hiusharjat. Valmistaja tarjoaa sinulle 30 päivän palautusoikeuden terveyttä seuraavan älykellon ostolle. Tämä ajanjakso alkaa lähetyksen toimittamisesta. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa saada oma käsityksesi Kore 2.0:n laadusta. Jos harkitset palautuksen tekemistä, sinun on ensin otettava yhteyttä myyjään. Siellä he kertovat sinulle palautusosoitteen, jota sinun on käytettävä. Koska joudut maksamaan toimituskulut itse, on tärkeää muistaa tämä, jotta sinun ei tarvitse maksaa toimituskuluja kahdesti.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki tämän sivuston sisältämä tieto on julkaistu hyvässä uskossa ja vain yleisiin tiedoksi.

Tämän sivuston sisältämiä tietoja ei ole tarkoitettu tai oletettu korvaamaan ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa minkään sairauden tai sairauden osalta. Emme esitä emmekä ota vastuuta tällä verkkosivustolla olevien tai sen kautta saatavilla olevien tietojen oikeellisuudesta, ja tällaisia ​​tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

FDA ei ole arvioinut KORE 2.0:aa tai mitään sen verkkomateriaalissa esitettyjä väitteitä. KORE 2.0 ei ole lääketieteellinen laite, eikä sitä ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan, hallitsemaan tai ehkäisemään lääketieteellisiä tiloja/sairauksia. Vaikka KORE 2.0 on tarkoitettu auttamaan sinua saavuttamaan henkilökohtaiset terveys-, kunto- ja hyvinvointitavoitteesi, emme takaa, että saavutat tavoitteesi. Emme tue, edusta tai takaa mitään KORE 2.0 -mobiilisovelluksen tietoja. Jos osallistut terveys-, kunto- tai hyvinvointiohjelmaan tai toimintaan, josta olet oppinut KORE 2.0 -mobiilisovelluksen kautta, suostut siihen, että teet sen vapaaehtoisesti ja omalla vastuullasi. KORE 2.0 voi aiheuttaa ihoärsytystä. Jos huomaat ihoärsytystä, poista KORE 2.0. Jos oireet jatkuvat yli kaksi tai kolme päivää laitteen poistamisen jälkeen, ota yhteys lääkäriin. Jos sinulla on terveysongelmia tai sairaus, ota yhteyttä lääkäriin tai sopivaan erikoislääkäriin ennen KORE 2.0:n käyttöä. KORE 2.0 EI ole tarkoitettu korvaamaan tai korvaamaan lääkärisi neuvoja tai reseptejä.

Vaikka KORE 2.0 -mekanismi on uusinta tekniikkaa, teknologiaan liittyy rajoituksia, jotka voivat aiheuttaa joidenkin anturin lukemien olevan epätarkkoja tietyissä olosuhteissa. Näitä olosuhteita ovat muun muassa käyttäjän fyysiset ominaisuudet, ihon perfuusio, pysyvät tai tilapäiset muutokset käyttäjän ihossa, laitteen istuvuus sekä suoritettavan liikkeen tai toiminnan tyyppi ja intensiteetti. Jos anturi vaikuttaa epätarkalta, säädä laitteen asentoa ranteessasi ja varmista, ettei anturin ja ranteen välissä ole esteitä, kuten vartalon karvoja, likaa, tatuointeja tai muita esineitä.

TÄRKEÄ:

Älä poista akkua tuotteesta. Älä upota laitetta veteen tai anna laitteen sisäosan kastua. Älä muuta tai yritä korjata laitetta. KORE 2.0 ei ole vastuussa mistään vahingoista, vammoista tai tuotteen toimintahäiriöistä, jotka johtuvat tuotteen väärästä käytöstä tai väärästä käsittelystä.

Älä koskaan tee mitään muutoksia lääkitykseen, päivittäiseen rutiiniin, ravitsemukseen, uniohjelmaasi tai harjoitteluun keskustelematta ensin lääkärisi tai muiden lääketieteen ammattilaisten kanssa. ÄLÄ KOSKAAN VÄLITTÄ AMMATILLINEN LÄÄKETIETEELLINEN NEUVONTA TAI VIIVYTÄ HOIDON HAKUA JOHDAN, JOITA OLET LUKENnut TAI KÄYTETTY TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KAUTTA.

Tällä sivustolla näkyvät suosittelut on saatu useilla lähetysmenetelmillä tuotteidemme ja/tai palveluidemme todellisilta käyttäjiltä. Ne on annettu vapaaehtoisesti, eikä niistä ole tarjottu tai maksettu korvausta. Tulokset eivät välttämättä ole tyypillisiä, eikä niitä voida taata.

Tuotemerkin vastuuvapauslauseke

Satunnaisten viittauksiemme kolmansien osapuolten nimiin, brändeihin, tuotteisiin ja tavaramerkkeihin ja logoihin ei ole tarkoitettu ilmaisemaan tai vihjaamaan minkään lisenssin, hyväksynnän, sidossuhteen tai suhteen olemassaoloa meidän ja kolmansien osapuolten vastaavien omistajien välillä. Kolmansien osapuolten nimien tai logojen käyttö on vain havainnollistavaa.

Tunnisteet:
IPS,Ei PR,Lanka

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 11/01/2024

Views: 6414

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.