Kölnin eläintarha Korting -liput jopa 80 %: halvat elo- ja syyskuu 2023 (2024)

Tarjoa eläintarhan lippuja, kuten Kölner Zoo. Tutustu saatavuus!

Lisätietoja ⌵

Tarjoa Kölner Zoo -lippuja tai muita eläintarhan lippuja. Hyödynnä korkeat alennukset taatusti!

PAKKAUSALENNUS »

Tarjoa eläintarhan lippuja, kuten Kölner Zoo

Lisätietoja ⌵

Tarjoa Kölner Zoo -lippuja tai muita eläintarhan lippuja. Hyödynnä korkeat alennukset taatusti!

PAKKAUSALENNUS »

Alennus lipuista Kölner Zoo tai muu eläintarha? + lisäalennus alennuskoodilla

Lisätietoja ⌵

Etsi Kölner Zoo lippuja tai muita eläintarhalippuja. Käytä uutiskirjeen ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen saamaasi alennuskoodia saadaksesi 5 euron lisäalennuksen tilauksestasi.

PAKKAUSALENNUS »

Alennus lipuista Kölner Zoo tai muu eläintarha? + lisäalennus alennuskoodilla

Lisätietoja ⌵

Etsi Kölner Zoo lippuja tai muita eläintarhalippuja. Käytä kassalla alennuskoodia SURVEY saadaksesi 2,50 € lisäalennuksen tilauksestasi.

PAKKAUSALENNUS »

Alennus lipuista Kölner Zoo tai muu eläintarha?

Lisätietoja ⌵

Etsi Kölner Zoo lippuja tai muita eläintarhalippuja. Hyödynnä korkeat alennukset taatusti!

PAKKAUSALENNUS »

AlennuksellaKölnerin eläintarha

Mikä on Kölnin eläintarha?

Kölnerin eläintarha on Saksan Kölnin kaupungin eläintarha. Eläintarha on ollut olemassa vuodesta 1860, ja siellä on suuri kokoelma eläimiä, kuten harmaakarhuja, tiikereitä ja monia apinalajeja.

Kölner Zoo arvostelut

Perusteella7 arvostelua.Jätä Kölner Zoo -arvostelusi napsauttamalla yllä olevia tähtiä.

Alennus Kölnin eläintarhan lipuista

Kölnerin eläintarha on hauska päivä lasten kanssa, mutta myös jos vain rakastat eläimiä! Suunnittele päivämäärä ja hanki alennettu pääsylippu. Jotain, joka voidaan tehdä helposti Uitmetkorting.nl:n kautta. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset alennustarjoukset, jotta voit nauttia edullisesta ulkoilupäivästä yksin, kumppanisi tai koko perheen kanssa. Päivä Kölnerin eläintarhassa on hauskaa kaikille, nuorista vanhoihin! Vieraile pingviinien luona tai heiluta kirahveja. Tässä autenttisessa eläintarhassa on paljon eläimiä. Kuka tietää, saatat voittaa ilmaisia ​​pääsylippuja tähän ihanaan Kölnin eläintarhaan!

Kölnerin eläintarha Köln

Yksi Saksan vanhimmista ja kauneimmista eläintarhoista on Kolner Zoo Kölnissä. Kölnin eläintarhassa asuu noin 10 000 eläintä, eikä missään muussa Saksan eläintarhassa ole näin suurta eläinkokoelmaa.
Laaja eläinkokoelma sisältää eksoottisia okapija, alpakoita, paratiisin lintuja ja muurahaisia. Tietenkään leijonat ja norsut eivät voi puuttua kokoelmasta. Elefanttipesä on hyvin erikoinen. Se on Alppien alueen suurin pohjoispuolella. Apinatalossa, akvaariossa, sademetsätalossa ja virtahepojen erityisessä virtahepotalossa eläimillä on runsaasti tilaa treenata.
Jos haluat lisätietoja eläimistä, sinun ei tarvitse tuoda tietosanakirjaa. Voit osallistua opastetulle puistokierrokselle. Kokeneen oppaan johdolla opit lisää eläimistä, niiden elämästä eläintarhassa ja luonnossa. Retket kestävät puolitoista tuntia ja hintaan sisältyy jo pääsylippu. Kierroksen jälkeen vietät tuntikausia vaeltaen eläintarhassa. Suuressa puistossa järjestetään useita opastettuja kierroksia. Haluatko mieluummin oppia lisää akvaariosta vai leijonista? Se on kaikki mahdollista! Oletko tulossa pian käymään hipphotalossa? Merkitse vierailusi Kölnerin eläintarhaan päiväkirjaasi: saat alennusliput Uitmetkorting.nl:n kautta! Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, huutokauppoja, Day Out Quiz ja monia muita upeita alennuksia.

Ihmisiä vieraili myös:Apenheul,Artis,Avifauna,Burgersin eläintarha,Amersfoortin eläinpuisto,Eläinten valtakunta,Blijdorpin eläintarha,Delfinaario,Ouwehandsin eläintarha,LUOMOMAAT

Käytännön tietoa


Osoite Kölner Zoo

Riehler Strasse 173
50735 Köln
Saksa

Ottaa yhteyttä

+49 (0)221-56799100

Aukioloajat ja varaukset

Onko Kölnin eläintarha avoinna? Tarkista nykyiset aukioloajat ja varaa lippusi Kölner Zoo -sivustolta.

Kölnin eläintarhan tiedot

Kölnerin eläintarha Kölnissä on yksi Euroopan vanhimmista eläintarhoista ja siksi myös yksi tunnelmallisimmista. Eläintarhassa asuu noin 10 000 eläintä, jotka on jaettu yli 800 lajiin. Tulet hämmästymään! Kölniin pääsee helposti Alankomaista, joten Kölnerin eläintarha on hauska päiväretki lasten kanssa. Kaupungin eläintarha on täynnä historiallisia rakennuksia, kuten elefanttitalo 1800-luvulta, mutta on myös moderneja osia, kuten Tropenhaus, jossa tunnet todella olevansa viidakossa lentävien lintujen keskellä! Tilavissa aitauksissa asuu lukuisia eläimiä, mukaan lukien joukko hyvin erikoisia lajeja, joita et löydä kaikkialta. Välittömästi sisäänkäynnin jälkeen kohtaat karhumajan, jossa on vaikuttavia asukkaita, kuten suuria harmaakarhuja, silmälasikarhuja ja kaulakarhuja. Hieman kauempana kissat livahtavat suurten aitaustensa läpi, voitko havaita gepardin, tiikerit ja leijonat? Muita savannien asukkaita, kuten kirahveja, norsuja ja seeprat, asuu myös täällä Kölnin eläintarhassa. Kölnerin eläintarha tunnetaan myös suuresta kädellisten kokoelmastaan. Täältä löydät vaikuttavia gorilloja ja ihastuttavia orangutaneja, mutta myös hämähäkkiapinoita, rengashäntälemureita ja hyvin pieniä oravaapinoita. Hieman kauempana löydät lampi, jossa on kammottavia krokotiileja ja valtavia virtahepoja. Siellä on myös suuri akvaario, jossa on kaloja planeettamme joka puolelta. Lyhyesti sanottuna: tässä saksalaisessa eläintarhassa ei ole pulaa eläimistä! Jos haluat tietää eläimistä enemmän kuin kylttien tietoja, on hauskaa osallistua ruokintaesittelyyn. Nämä annetaan saksaksi, mutta vaikka et ymmärtäisi sitä hyvin, on hauska nähdä, kuinka eläimiä, kuten merileijonoita, pingviinejä ja piraijoja, ruokitaan. Sunnuntaisin on myös ilmaisia ​​opastettuja kierroksia, jos haluat tutustua eläintarhaan oppaan kanssa. Ja jos lapsista tuntuu hullulta, ohjaa heidät jollekin kahdesta suuresta leikkipaikasta tai toiselle puiston leikkialueelle samalla kun nautit kupin kahvia ravintolassa. Vierailu Kölnerin eläintarhassa on hauskaa nuorille ja vanhoille! Tuletko pian ihailemaan rengashäntälemureita läheltä? Tsekkaa Uitmetkorting.nl saadaksesi upeita alennuksia: kaikki on lueteltu sinulle tällä sivulla. Päivistä upeisiin yhdistelmätarjouksiin.

5 suosituinta nähtävyyttä Kölnin eläintarha


1. Elefanttipuisto
Kölnin eläintarhassa asuu suuri lauma aasialaisia ​​norsuja. Se on 16 eläimellään Pohjois-Euroopan suurin lauma. Eläinten aitaus on kooltaan vähintään 2 hehtaaria, jotta norsuilla on runsaasti tilaa ja he tuntevat olonsa onnelliseksi ja onnellisiksi. Moderni aitaus on yhdistetty alkuperäiseen 1800-luvun aitaukseen, koska norsuja on pidetty ja kasvatettu eläintarhassa yli 150 vuoden ajan.

2. Hippodom
Myös harmaita ja raskaita, mutta muuten hyvin erilaisia ​​kuin norsuja ovat virtahepot. Tapaat heidät läheltä Hippodomissa, jossa on simuloitu afrikkalaista jokimaisemaa. Täällä eläimet kelluvat yleensä vedessä, missä he rentoutuvat ja katselevat ympärilleen. "Flusspferde", kuten virtahepoja kutsutaan saksaksi, elää täällä yhdessä krokotiilien, antilooppien ja muiden afrikkalaisten eläinlajien kanssa. Tämä antaa sinulle kauniin käsityksen tämän erityisen mantereen luonnosta.

3. Regenwaldhaus
Regenwaldhausiin on luotu täysin peitetty sademetsä. Se on lämmin, kostea ja täynnä erityisiä eläimiä, pääasiassa Kaakkois-Aasiasta. Trooppisten kasvien ja kukkien joukosta löydät kirkkaanvärisiä lintuja, saukoja, lepakoita, kilpikonnia, apinalajeja ja erityisiä puukenguruja.

4. Lentoshow
Mikä on taianomaisempaa kuin hiljaa kelluva petolintu? Flugschaun aikana voit nähdä petolintuja ja haukkamestareita toiminnassa. Hämmästy kotkien valtavasta siipien kärkivälistä ja lentävien arojen iloisista väreistä. Tarkista sisäänkäynnistä, mihin aikaan Flugschau alkaa, jotta voit muokata ohjelmaa sen mukaan.

5. Clemenshof
Clemenshof on oikea paikka, kun haluat vilauksen saksalaiseen maatilaelämään 1900-luvun alussa. Aaseja, sikoja, kanoja, lehmiä ja lampaita vaeltelee viihtyisällä ristikkotalolla. Ne ovat kaikki ikivanhoja lemmikkirotuja, alun perin Saksasta ja niitä on ylläpidetty erityisillä jalostusohjelmilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kölnin eläintarhasta

1) Kuinka voin mennä Kölnin eläintarhaan alennuksella?

Niitä on nytkin5 alennuskampanjaasaatavilla Kölnin eläintarhaan. Voit mahdollisesti säästää paljon rahaa Kölner Zoo -lipuilla tai -lipuilla. Ole nopea, sillä Kölner Zoo -alennuslippuja on rajoitettu määrä. Tarkista myös, onko Kölner Zoo -alennuskoodia saatavilla. Eläintarhan alennustarjouksia on säännöllisesti myymälöissä, kuten Blokker, Kruidvat, Hema, Jumbo, Dekamarkt ja Albert Heijn (AH toinen lippu ilmainen). Myös muut organisaatiot tarjoavat joskus halpoja Kölner Zoo -lippuja alennuksella, kuten ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticket Auction, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf SBS6, Talpa ja RTL pitävät 2. ilmaiseksi. Joskus on jopa mahdollista voittaa ilmainen Kölner Zoo -lippu Kölner Zoo -kilpailussa.

2) Mitkä ovat Kölnerin eläintarhan sisäänpääsyhinnat?

Kölnerin eläintarhan lipun hinta riippuu useista tekijöistä. Alle 2-vuotiaat lapset ovat ilmaisia ​​melkein jokaisessa eläintarhassa. Alle 13-vuotiaat lapset maksavat yleensä vähemmän kuin kaikki 13 vuotta täyttäneet. Huomaa, että sinun on usein varattava lippu pienimmille lapsille, vaikka heillä olisi ilmainen sisäänpääsy. Tällä pyritään hyödyntämään puiston maksimikapasiteetti. Jos sinulla on Kölner Zoo -tilaus, maksat kiinteän hinnan per henkilö per vuosi tai sesonki. Jos haluat halvat Kölner Zoo -liput, tarkista aina ensin Uitmetkorting.nl.

3) Mitkä ovat Kölnin eläintarhan aukioloajat?

On parasta tarkistaa heidän verkkosivuiltaan, milloin Kölner Zoo on avoinna. Yleensä eläintarhat ovat avoinna ympäri vuoden. Säästä tai remonteista riippuen Kölnerin eläintarha voi kuitenkin olla avoinna rajoitetusti tai ei ollenkaan. Siksi on aina hyvä tutustua Kölner Zoon nettisivuihin.

4) Onko Kölnerin eläintarhassa helppo pysäköidä?

Kölnerin eläintarhassa on riittävästi parkkipaikkoja. Voit tarkistaa tällä hetkellä voimassa olevat pysäköintimaksut Kölner Zoo -sivustolta.

5) Ovatko koirat sallittuja Kölnerin eläintarhassa?

Useimmat eläintarhat eivät salli koiria, koska se voi tehdä Kölnerin eläintarhan eläimet levottomaksi. Pääsääntöisesti poikkeus koskee opaskoiria.

6) Mitä mieltä vieraat ovat Kölnerin eläintarhasta?

Meillä on vieraita7 Kölner Zoo arvosteluahylätty. Haluatko tietää lisää Kölner Zoo -arvosteluista? Tutustu Kölnerin eläintarhan verkkosivustoon ja verkkosivustoihin, kuten Zoover ja Google, lukeaksesi mitä mieltä kävijät Kölnerin eläintarhasta. Sieltä saa usein hyödyllistä tietoa.

7) Voinko tuoda omia ruokia ja juomia Kölnerin eläintarhaan?

Useimmissa eläintarhoissa voit tuoda omat virvokkeet, mutta voit tietysti myös käydä Kölner Zoo -ravintolassa. Sääntönä on, että juot juomasi merkityillä piknik-alueilla sisällä tai ulkona. Älä myöskään koskaan ruoki eläimiä itse tuomallasi ruoalla. Kölnerin eläintarhan catering- ja piknik-alueiden järjestelyihin voit tutustua Kölner Zoon verkkosivuilla.

8) Voinko mennä Kölnerin eläintarhaan pyörätuolilla?

Monet eläintarhat ovat helposti saavutettavissa pyörätuolilla. Muista, että joihinkin esityksiin tai majoituspaikkoihin on vaikeampi tai mahdoton päästä. Voit tarkistaa, kuinka tämä toimii erityisesti Kölnerin eläintarhassa heidän verkkosivuillaan.

9) Onko olemassa myös Kölner Zoo -yöpyminen tai Kölner Zoo -paketti?

Uitmetkorting.nl:ssä meillä on usein Kölner Zoo -paketteja yksittäisten Kölner Zoo -lippualennusten lisäksi. Ostat sitten Kölner Zoo -lipun ja Kölner Zoo -yöpymisen pakettina ja siksi erityisen mukavalla hinnalla. Tämä antaa sinulle ylimääräisen hauskan retken!

Kölnin eläintarha Korting -liput jopa 80 %: halvat elo- ja syyskuu 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5940

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.