Flight Simulatorin käyttäminen Google Earthissa – Lennä ympäri maailmaa | Lentosimulaattori ja tarvikkeet (2024)

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (1)

Täällä opit käyttämään Flight Simulaattoria Google Earthissa. Sinun on ladattava uusin Google Earth pro -versio pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Flight Simulator ei toimi online-selainta käytettäessä. Pro-versio on nyt ilmainen. Latausajan ei pitäisi kestää niin kauan.

Streetview'n jälkeen Google Earthin lentävä simulaattori on yksi suosikkiominaisuuksistani. Harvat ihmiset tietävät, että Google Earth Prossa on sisäänrakennettu lentosimulaattori, joka tarjoaa realistisen lentokokemuksen. Voit aloittaa matkasi miltä tahansa lentokentältä ja lentää koneellasi ympäri maailmaa. Lentokokemus on nautinnollinen ja antaa sinulle realistisuuden tunteen. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit käyttää lentävää simulaattoria Google Earthissa, joten aloitetaan.

Mikä on Flight Simulator Google Earthissa:

Lentosimulaattori on Google Earthin ominaisuus, jonka avulla voit lentää lentokoneella eri kohteisiin tai pysyä samalla maantieteellisellä alueella. Ohjeet on helppo ymmärtää. Google Earth -lentosimulaattori on saatavilla vasemman paneelin avattavista valikoista. Kun napsautat sitä, voit alkaa lentämään.

Aloita avaamalla pudotusvalikko ja valitsemalla "Flight Simulator". Lentosimulaattorissa on neljä välilehteä, joten varmista, että valitset sinulle sopivan välilehden. Ensimmäinen, "Maailman kartta", on oletusarvo.

Flight Simulatorissa on 10 tehtävätilavaihtoehtoa, jotka kaikki antavat sinulle samanlaisen kokemuksen lentosimulaattorin noususta.

Mikä on Google Earth Pro?

Google Earth Pro on yksi Google Earthin parhaista ominaisuuksista. Jos haluat kokea Streetview'n, lennättää droonillasi, tutkia ja löytää maailmaa tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, Google Earth Pron pitäisi olla yksi parhaista valinnoistasi. Google Earth Pro sisältää monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään maailman eri tavalla. Voit ottaa upeita maisemakuvia, suunnitella lomaasi johonkin eksoottiseen paikkaan, kuvata ammattimaista videota, tutkia Maata ja sen luonnonvaroja, tutustua maailmaan ja tutkia sen ihmisiä Google Earth Pron avulla. Kaikki tämä ja paljon muuta ovat saatavilla Google Earth Prossa.

Flight Simulatorin käyttäminen Google Earth Prossa:

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (2)

Tässä on mitä sinun on tehtävä käyttääksesi lentosimulaattoria Google Earthissa. Varmista ensin, että Google Earth Pro on asennettu. Se on Google Earth Pron mukana tuleva lisäohjelma. Lataa ja asenna Google Earth Pro viralliselta verkkosivustolta. Kun olet asentanut, käynnistä Google Earth Pro, ja näet Asetukset-valikossa "Flight Simulator" -vaihtoehdon.

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (3)

Paina "Start Simulation" -painiketta ja simulaattori tulee näkyviin. Jos et näe tätä, voit painaa kaukosäädintä (yleensä näytön vasemmassa kulmassa) ja avata "Video"-valikon ja etsiä "Flight Simulator".

Kun olet käynnistänyt Flight Simulatorin, voit siirtää näyttöä liikuttamalla hiirtä.

Olisi parasta, jos olisit koko näytön tilassa joko napsauttamalla pientä neliötä Google Earth -ohjelman oikeassa yläkulmassa ja varmistamalla, että 3D-rakennus on päällä.

Ohjainten käyttö:

Vaihe 1. Käynnistä Google Earth Pro

Jotta voit käyttää Google Earth Prota, sinun on ladattava Google Earth Pro -sovellus. Se on erittäin helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla saat kaikki tarvitsemasi Google Earthin kartat ja ominaisuudet.

Vaihe 2. Siirry lentosimulaattorin asetuksiin

Kun olet ladannut Google Earth Pro -sovelluksen, avaa se, niin lentosimulaattorin asetukset toivottavat sinut tervetulleeksi. Asetuksissa näet joitain muita lentosimulaatiovaihtoehtoja sekä paljon muuta. Keskity toistaiseksi vain Flight Simulator -sivulle, Flight Simulation -sivulle.

Vaihe 3. Napsauta konetta hiiren kakkospainikkeella

Napsauta nyt lentokonetta. Huomaat, että simulaattorin asetusten muuttamiseen on useita vaihtoehtoja.

Vaihe 4. Vaihda konetta

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (4)

Kaksoisnapsauta konetta, niin voit vaihtaa sen nopeasti.

Lentokoneen valinnan jälkeen voit valita lähtöpaikan, joka on nykyinen näkymä tai lentokentän kiitotiet. Voit valita vain tietyt lentokentät, et kaikkia lentokenttiä ympäri maailmaa. Lentokentät ovat valinneet kiitotiet. Voit aloittaa lentämisen ilmassa ollessasi.

Valmistautuminen lentoonlähtöön:

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (5)

Kun olet valinnut lentokoneen ja lähtöpaikan, napsauta aloita lento, niin näet kiitotien edessäsi. Käytä näppäimistöä tai ohjaussauvaa lentokoneen ohjaamiseen. Konetta ei kuitenkaan voi nähdä ulkopuolelta, vain lentonäyttöä. Lentonäytössä näkyy vaihteen ilmaisin, kallistuksen ilmaisin, nopeusosoitin, kompassi ja korkeus. Ohjaamon ohjaus ei sisälly Google Earth -simulaattorin käytön aikana.

How to use Flight Simulator on Google Earth – Fly Around the World | Flight Simulator and Accessories (6)

Jos käytät näppäimistöä, lisää kaasua painamalla sivu ylös -näppäintä rullataksesi lentokoneen kiitotielle. Kun lentokone saavuttaa nousunopeuden, nosta lentokone nuoli alas -näppäimellä ja keskitä hiiri näytölle pitääksesi kone vakaana ja jos käytät joystickia, käytä sauvan pientä kaasua kiihdyttääksesi lentokonetta. kunnes se saavuttaa lentoonlähdön nopeuden, ja vedä sauvasta, kunnes lentokone on vaakasuorassa, paina sitten “G”-näppäintä vaihteen vetämiseksi sisään ja Shift F -näppäintä vetääksesi läppä sisään.

Voit katsoa ympärillesi käyttämällä ohjaussauvan yläosassa olevaa vierityspainiketta. Piilota instrumentin näyttö painamalla H-näppäintä.Muista kytkeä ohjaussauva ennen Google Earth Pro -ohjelman avaamista.

Jos käytät Fighter jetiä (F-16), huomaat sen olevan nopeampi kuin tavallinen lentokone. Tutkiaksesi maailmaa hitaasti, sinun on käytettävä SR-22-lentokonetta, koska se kulkee hitaammin.

Koska käytät Flight Simulator -ohjelmaa Google Earthissa, et voi kuulla lentokoneen ääntä.

Flight Simulatorin käyttäminen Google Earthissa lapsille:

Vaikka tämä ei ole tyhjentävä luettelo Google Earth Flight Simulator -menetelmistä, se on hyvä lähtökohta. Jos etsit mukavaa sovellusta lentääksesi sinut ympäri maailmaa, tulet rakastamaan Google Earthin pilottilentosimulaattoria. Näin käytät sitä lapsille:

Avaa ensin ohjelma. Jos se on jo asennettu, näet sinisen Pilot-painikkeen oikeassa yläkulmassa. Klikkaa sitä. Google Earth käynnistyy simulaattoriin. Parhaan lentokokemuksen saamiseksi varmista, että näyttö on käännetty vaakasuuntaan. Alareunassa on laatikko, jossa on lentokoneen korkeus ja nopeus. Voit säätää näitä arvoja luodaksesi realistisen lentokokemuksen.

Voit myös lentää kartalla ohjaimilla. Palaa päävalikkoon ja näet luettelon kaikista alueista, joiden läpi voit lentää.

Entä aikuiset?

Tämän vaiheittaisen oppaan avulla opit luomaan lentokoneen Google Earthin lentosimulaattorissa käyttämällä määränpääsi koordinaatteja. On muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä lentokoneen lentämisestä. Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Vaihe 1:Lataa Google Earth Pro -sovellus työpöydällesi ja asenna se tietokoneellesi. Ohjelma on saatavilla ilmaiseksi Google Play Kaupasta.

Vaihe 2:Siirry Google Earth Pro -kansioon napsauttamalla uutta kuvaketta Google Earth Pro -kansion oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3:Avaa Flight Simulator napsauttamalla lentosimulaattorin kuvaketta lentosimulaattorin ikkunan oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4:Käynnistä lentosimulaattori.

Vaihe 5:Kun olet lentokoneessa, etsi sijaintisi viemällä hiiren osoitin paikkasi päälle.
Noudattamalla yllä olevia ohjeita voit nauttia Google Earth Flight Simulatorista aikuisena, ja se tekee sinulle onnellisen ajan.

Google Earth Pron käytön edut:

Google Earth Prolla on useita etuja. Ensinnäkin sillä on ilmaiset, rajoittamattomat lisenssit käyttäjälle. Käyttäjä, jolla on Google Earth Pro -lisenssi, voi käyttää simulaattoria ilmaiseksi. Ainoa rajoitus on taso, jota voit käyttää simulaattorissa.

Simulaattorissa lentääksesi tarvitset lentokoneen, yleensä oikean koneen, jonka ostit yritykseltä. Google Earth Pro auttaa sinua löytämään oikeita lentokoneita Internetistä. Tämä auttaa sinua ostamaan mieltymyksiisi sopivan lentokoneen.

Toiseksi Google Earth Pro sisältää kaksi työkalua: Digital Globe ja Wikimapia. Työkalujen avulla voit nähdä paikkoja ympäri maailmaa ja tunnistaa paikat, joita Google ei ole vielä täysin kartoittanut.

Nämä kolme työkalua yhdessä muodostavat erinomaisen karttapalvelun, jonka avulla voit tutkia sellaisia ​​maailman osia, joita Google ei ole vielä täysin kartoittanut.

Lentosimulaattorista poistuminen:

Poistuaksesi Flight Simulatorista, napsauta näytön oikealla puolella olevaa poistumispainiketta tai napsauta ”x”-painiketta.

Johtopäätös:

Google Earthin lentävä simulaattori on loistava lisä mihin tahansa virtuaaliseen lentokoneiden kerääjään. Tässä artikkelissa näytimme sinulle, kuinka sitä käytetään, ja nyt on sinun vuorosi käyttää sitä. Pidä hauskaa ja koe lentämisen tunne!

Oletko kokeillut Google Earth -lentosimulaattoria? Millainen oli kokemuksesi? Voit vapaasti jakaa ajatuksesi kanssani alla olevissa kommenteissa. 🙂

Flight Simulatorin käyttäminen Google Earthissa – Lennä ympäri maailmaa | Lentosimulaattori ja tarvikkeet (2024)

FAQs

Onko Google Earth ilmainen? ›

Google Earth Pro pöytäkoneille on maksuton tuote, joka on suunnattu lisäominaisuuksia tarvitseville käyttäjille. Tuo ja vie GIS-dataa ja palaa ajassa taaksepäin historiallisten kuvien avulla. Saatavilla PC-, Mac- ja Linux-koneille. Asentamalla hyväksyt Google Earthin tietosuojakäytännön.

Miten Google Earth toimii? ›

Google Earth on karttapalvelu, joka yhdistää satelliitti- ja ilmakuvia sekä paikkatietoja muodostaen maapallon kolmiulotteisen kuvan. Ohjelman kuva-aineisto on heijastettu pallopinnalle, josta syntyy lumemaapallo. Tämän pinnalla on korkeusmalli, jonka avulla tarkastelukorkeutta (kartan mittakaavaa) voi säätää.

Tarvitseeko Google Maps nettiä? ›

Jos olet matkustamassa paikkaan, jossa internet toimii hitaasti, mobiilidatan käyttö on kallista tai verkkoyhteys ei ole käytettävissä, voit tallentaa Google Mapsista alueen puhelimeesi tai tablettiisi offline-käyttöä varten.

Missä maassa Google on keksitty? ›

Internet-osoite google.com rekisteröitiin syyskuussa 1997 ja samanniminen yhtiö perustettiin syyskuussa 1998. Yrityksen alkuperäinen osoite oli eräs autotalli Menlo Parkissa Kaliforniassa.

Voiko Google Mapsia käyttää Offline-tilassa? ›

Jos olet matkustamassa paikkaan, jossa internet toimii hitaasti, mobiilidatan käyttö on kallista tai verkkoyhteys ei ole käytettävissä, voit tallentaa Google Mapsista alueen puhelimeesi tai tablettiisi offline-käyttöä varten.

Miksi Googlen nimi on Google? ›

Matemaattinen termi googol on antanut inspiraation googlen nimen syntyyn. Googol tarkoittaa lukua, jossa numeroa yksi seuraa sata nollaa. Googlen perustaja halusi nimellä ilmaista sitä, kuinka hakupalvelulla voi tehdä lukemattoman määrän internethakuja.

Miten puhelimen GPS toimii? ›

Kuinka GPS toimii? GPS-paikannus perustuu GPS-satelliitteihin, jotka kiertävät Maata noin 20 000 kilometrin korkeudessa. GPS-satelliitit on varustettu atomikelloilla, ja ne lähettävät tietoa ajankohdasta ja sijainnistaan. Etäisyys satelliittiin saadaan selville laskemalla viive signaalin kulussa luoksesi.

Miten käyttää Google Maps offline? ›

Oman kartan valitseminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus. Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta. Offline-kartat.
  3. Napauta Valitse oma karttasi.
  4. Säädä karttaa siten, että se kattaa ladattavan alueen.
  5. Napauta Lataa.

Miten lataan Google Maps? ›

Google Maps
  1. Kirjaudu Google-tilillesi. ...
  2. Avaa Google Maps -sovellus.
  3. Valitse profiilikuvasi tai -nimikirjaintesi alta Offline-kartat.
  4. Paina Valitse oma karttasi.
  5. Etsi näytöllesi alue, jonka haluat ladata.
  6. Paina Lataa.
  7. Voit vaihtaa kartan nimeä kolmen päällekkäisen pallon valikosta.
Nov 29, 2016

Kuka on Googlen omistaja? ›

Google (hakukone)
Google
RekisteröintiVaihtoehtoinen
OmistajaGoogle
LuonutLarry Page, Sergei Brin
Avattu15. syyskuuta 1997
8 more rows

Miten lisätä kuvia Googleen? ›

Kuvien tai videoiden lisääminen Google Kuvista tai Gallery-sovelluksesta
  1. Avaa Google Kuvat tai galleriasovellus Android-laitteella.
  2. Napauta lisättävää kuvaa tai videota.
  3. Napauta alareunasta Jaa. Lisää Mapsiin.
  4. Napauta yläreunasta Valitse paikka.
  5. Valitse paikka, jossa kuva on otettu.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Julkaise.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5938

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.