Arizona lisää vilpillisempiä palveluntarjoajia tutkimaan massiivista Medicaid -järjestelmää, joka kohdistuu alkuperäiskansoihin (2024)

PHOENIX- Arizonan Medicaid-ohjelma lisäsi vielä 31 palveluntarjoajaa, joista jotkut alkuperäiskansojen omistamat ja hallinnoivat, luetteloon vilpillisistä terveydenhuollon tarjoajista, jotka osallistuivat monen miljoonan dollarin osavaltion osavaltion Medicaid-huijaukseen, joka kohdistui alkuperäiskansojen amerikkalaisiin.

Natiiviuutiset verkossaraportoivaToukokuussa Arizonan kuvernööri Katie Hobbs ilmoitti, että yli 100 terveydenhuollon tarjoajaa tutkitaan vakuutuspetoksista, jotka kohdistuivat amerikkalaisiin intiaaneihin ja huijaavat valtion Medicaid -ohjelmaa satoja miljoonia dollareita.

Valtion ilmoituksiin johtavien kuukausien aikana Navajo Nation -kansalaisten kertomukset nousivat valkoisiin pakettiautoihin tai maastoautoihin ja heimojen maamaat olleet raittiisiin asuintilaan.Joidenkin ihmisten on ilmoitettu kadonneiksiJa joissain tilanteissa on löydetty Arizonan käyttäytymisterveyslaitoksista.Uhrit jätetään usein hylättyihin, ilman tapaa päästä kotiin.

Arizonan lainvalvontaviranomaiset jaArizonan terveydenhuollon kustannusten suojausjärjestelmä(AHCCCS) sai raportteja, joissa väitettiin, että monet nimetyistä tiloista eivät tarjoa tarjoamia palveluita.Sen sijaan potilaita ei käsitellä, joskus annetaan huumeita ja alkoholia, ja he ovat ilmoittautuneet AHCCC: n amerikkalaisen intialaisen terveyssuunnitelmaan (AIHP), joka maksaa palveluiden palvelut.

AHCCCS sanoi aTietosivusto sen verkkosivustollaettä "uskottavia todisteita on osoitettu, että yksilöt kohdistettiin ja aggressiivisesti rekrytoitiin väärien ruokien, hoidon ja asuntojen lupauksilla, jotka vietiin vain tiloihin, joissa palveluntarjoajat laskuttivat palveluista, joita ei tarjottu tai jotka eivät olleet tarkoituksenmukaisia tai tarpeellisia."

AHCCC: t antoivat myös useita esimerkkejä siitä, kuinka jotkut palveluntarjoajat laskuttivat palveluita, mukaan lukien laskutus liiallisista palveluista 24 tunnin aikana yhdelle henkilölle, laskuttaen yhden henkilön useita palveluita samana ajanjaksona tai laskutus palveluista, jotkaei toimitettu.

Valtion May -ilmoituksen seurauksena monet palveluntarjoajat päättivät operaatiot jättäen monet ihmiset siirtymään joutuneiksi.Saman viikon valtion ilmoituksen viikko Navajo -kansakunta käynnisti"Operaatio Rainbow Bridge"auttaakseen heimojen kansalaisia, jotka saattavat tarvita apua palvelujen löytämisessä toisessa paikassa tai kuljetuksessa Navajo -kansakuntaan tai sen läheisyyteen.Johtajat ovat kutsuneet huijausta laajalle levinneeksi humanitaariseksi kriisiksi.

Vaikka Arizonan viranomaiset murtavat vilpillisiä terveydenhuollon tarjoajia ja ”syytteitä huonoja toimijoita” 16. toukokuuta ilmoitetun ilmoituksen mukaisesti, huijaus on levinnyt valtion rajojen ulkopuolelle Montanan saakka.

Yhdysvaltain senaattori Jon Tester, Montanan demokraatti, kirjoitti kirjeen 19. heinäkuuta 2023 kunnialliselle Chiquita Brooks-Lasurelle, Medicare- ja Medicaid Services -keskusten ylläpitäjälle sanomalla, että Montana-heimojen kansalaiset rekrytoitiin ja hylättiin petoksesta.

”Vaikka Arizonan osavaltion Medicaid -ohjelma ei voida hyväksyä, että tämä petos ruttoisi Arizonan heimoyhteisöjä niin kauan, että se levisi muihin valtioihin, Medicare- ja Medicaid Services -keskukset (CMS) eivät myöskään tunnistaneet tätä vilpillistä verovelvollisten dollareiden tuhlaustaviraston valvontakapasiteetti ”, senaattorien testaajakirjoitti CMS: lle, Yhdysvaltain terveys- ja ihmispalveluosaston liittovaltion virasto."Valtion Medicaid -ohjelmat ja CMS ovat vastuussa siitä, että Medicaidia käytetään terveydenhuoltopalvelujen tarjoamiseen eikä sitä käytetä väärin petoksiin, jätteisiin tai väärinkäytöksiin, ja on selvää, että vastuuta ei otettu vakavasti."

Montanan Blackfeet Tribal Business Councilläpäissyt päätöslauselman3. elokuuta kieltäytyivät Blackfeet -varauksen ulkopuolisten yksilöiden pyytämisestä ja rekrytoinnista vilpillisiin käyttäytymiseen liittyviin terveyshoitolaitoksiin missä tahansa Arizonan osavaltiossa.Päätöslauselmassa vahvistetaan myös siviilioikeus, mukaan lukien pysyvä karkotus Blackfeet Intian varauksesta.

Laura McGee, Blackfeet Nationin hallitustenvälinen yhteyshenkilö, kertoiNatiiviuutiset verkossaettä heimojen on toteutettava ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä kansalaistensa suojelemiseksi.

"Haluaisin, että heimomme tehdään protokollat ja tarkistamaan", McGee sanoi."Detox -keskukset Indian Health Service -sairaaloissamme sekä opioidien potilaiden hoitopalvelujen kanssa."

Asuminen ei ole AHCCCS: n tarjoama palvelu, vaan koska korvausaste oli niin korkea, monet palveluntarjoajat sijoittivat kiinteistöihin talojen asiakkaille.Sitten he täyttivät kiinteistöt mahdollisimman monella ihmisellä, kun laskuttaen heitä pysymään heissä tai vastaanottaen palveluita 24 tuntia vuorokaudessa.Jotkut kiinteistöt antavat ihmisten tulla ja menemään, koska he voivat laillisesti ja alkoholin ja huumeiden käytöstä on ilmoitettu joissain paikoissa.Jotkut myös vapauttivat ihmiset kiinteistöistään mistä tahansa syystä tai lainkaan lainkaan.

Ihmisillä, jotka väärinkäyttävät myös järjestelmän porsaanreikiä, on laajalle levinnyt toimintaa, hyppäämällä sijainnista toiseen nähdäkseen, mikä palveluntarjoaja voi tarjota eniten etuja.Se on helppo tapa ihmisille, jotka kiertävät lakia myös, missä terveydenhuoltopalveluita saaville ihmisille ei vaadita taustatarkistuksia.Jos omistajat uhkaavat asiakkaita, he vastaavat vaatimuksilla ilmoittaakseen valtiolle tarjoajille.

AHCCCS: n päätarkastajatoimisto ja oikeusministerin toimisto sanoi senverkkosivustoSe, että se sai tietää mahdollisista vilpillisistä laskutuskäytännöistä, mukaan lukien merkittävästi laskutuksen lisääntyminen avohoidon käyttäytymisterveyspalveluille.

"Nämä olosuhteet laukaisivat moniviraston tarkastelun ja tutkimuksen mahdollisista petoksista, jätteistä ja väärinkäytöksistä", AHCCCS sanoi tietolomakkeessa."Viime kädessä tämä johti AHCCCS: n yhdistämään näiden palvelujen epäsäännöllisen laskutuksen väitettyyn rikolliseen toimintaan, joka kohdistuu alkuperäiskansoihin ja muihin haavoittuviin arizonaneihin."

Valtion toukokuussa ilmoitetun ilmoituksen jälkeen AHCCCS on tehnyt useita muutoksia, jotka vaikuttavat sekä käyttäytymisterveyspalveluteollisuuden palveluntarjoajiin että potilaisiin.Palvelujen korvaaminen on laskettu palveluntarjoajille, joilla on lupa tarjota käyttäytymis- ja mielenterveyspalveluita, ja ilmoittautuminen AIHP: hen on suoritettava henkilökohtaisesti.

Aikaisemmin korvausaste intensiivisen avohoidon tarjoamisesta tai IOP: sta, kuten sitä kutsutaan palautusyhteisöissä, olivat ylöspäin 1 400 dollaria kolmen tunnin palvelusta päivässä.1. toukokuuta lähtien IOP -palveluiden korvausaste on ollut lähes 150 dollaria päivässä.

AHCCCSilmoitettu 28. kesäkuutaettä se ei enää hyväksy ilmoittautumista AIHP: hen puhelimitse.Muutos on lisätoimenpide vilpillisen ilmoittautumisen estämiseksi.Lisäksi kaikki uudet ilmoittautumispyynnöt on lähetettävä kirjallisesti AHCCCS: lle faksilla tai sähköpostit*e Intian terveyspalvelun (IHS), heimojen omistama/tai hallinnassa olevien 638 laitoksen tai Intian terveysjärjestön jäsenen puolesta jäsenen puolesta.Aikaisemmin kaikki AIHP: n ilmoittautumiseen tarvittavan tehtävän oli lähetetty valokuva heimojen ilmoittautumis- tai henkilöllisyyskortista tai kopion heimojen tunnistamisesta puhelimitse.

Viime kuukausi,Yhdysvaltain asianajajan toimisto ilmoittiSe, että Mesa -nainen tunnusti syyllisyytensä lankapetoksiin ja rahanpesuun ja että hänet on määrä tuomita 18. syyskuuta 2023. Eri yritysten kautta hän myönsi saaneensa yli 22 miljoonan dollarin maksuja Filsent Billing -käytäntöistä, jotka kohdistuivat AHCCCS: n AIHP: hen ilmoittautuneisiin ihmisiin.Hän laskutti ihmisiä palveluista, jotka olivat kuolleet tai vangittuja ja jätettyjä tietoja, joita vaaditaan valtion hakeessaan lisenssejä.

JotkutLisätty keskeytettyjen tarjoajiensisältääSininen Sage Healing CenterjaAuringonnousun alkuperäiskansojen toipuminen, molemmat Phoenixissa toimivat palveluntarjoajat, jotka väittävät olevansa alkuperäiskansojen omistamia ja käyttäviä.Yhdessä he väittävät tarjoavansa palveluita satoille alkuperäiskansojen asiakkaille viime vuosien aikana.Sähköpostit molemmille jätettiin vastaamattomia.

"Myös omat alkuperäiskansoimme ovat mukana", sanoi McGee, jonka puolustaminen helpotti myös senaattorien testaajan kirjettä CMS: lle ja johti heimojen neuvoston hyväksymään päätöslauselmaan.Jotkut yritykset sisältävät ”alkuperäiskansojen” yrityksen nimissä, usein harhaanjohtavia muita, jotka etsivät laillisesti apua.

Tietoja kirjoittajasta: "Darren Thompson (Lac du Flambeau Ojibwe) on Minnesotan kaksoiskaupunkien alkuperäisten uutisten toimittaja., Intian maa tänään, alkuperäis -News Online, Powwows.com ja Unicorn Riot. Hän on osallistunut New York Times, The Washington Post ja Sound of America -yhtiöihin erilaisissa alkuperäiskansojen kysymyksissä kansainvälisessä keskustelussa. Hänellä on kandidaatti \ U2019S -tutkinto kriminologiassa& Lakitutkimukset Marquette -yliopistosta Milwaukee, Wisconsin. "

Yhteyshenkilö: dthompson@nativenwsonline.net

Arizona lisää vilpillisempiä palveluntarjoajia tutkimaan massiivista Medicaid -järjestelmää, joka kohdistuu alkuperäiskansoihin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6384

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.