Allekirjoitusvaatimuksen näytteet (2024)

Valitse sijaintisi:

"LÄÄKÄRIN NYKYISEN PROCEDURAL TERMINOLOGIA" (CPT), NELJÄS PAINOS Loppukäyttäjä/Point and Click -sopimus: CPT-koodit, kuvaukset ja muut tiedot ovat tekijänoikeuslain 2022 American Medical Association (AMA) -oikeuksia.

Kaikki oikeudet pidätetään (tai muu CPT:n julkaisupäivä). CPT on AMA:n tavaramerkki.
Sinä, työntekijäsi ja edustajasi olet valtuutettu käyttämään CPT:tä vain seuraavien valtuutettujen materiaalien mukaisesti:
Paikalliset kattavuuden määritykset (LCD:t),
Paikalliset lääkärintarkastuskäytännöt (LMRP),
Tiedotteet/uutiskirjeet,
Ohjelmamuistiot ja laskutusohjeet,
Kattavuus- ja koodauskäytännöt,
Ohjelman eheystiedotteet ja tiedot,
Opetus-/koulutusmateriaalit,
Erikoispostitukset,
Maksuaikataulut;

organisaatiosi sisällä Yhdysvalloissa vain sinun, työntekijöiden ja edustajien käyttöön. Käyttö on rajoitettu käytettäväksi Medicaressa, Medicaidissa tai muissa ohjelmissa, joita hallinnoivat Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS), joka tunnettiin aiemmin nimellä Health Care Financing Administration (HCFA). Sitoudut ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksesi, että työntekijäsi ja edustajasi noudattavat tämän sopimuksen ehtoja. Kaikki käyttö, joka ei ole sallittua tässä, on kielletty, mukaan lukien havainnollistaminen eikä rajoitus, kopioiden tekeminen CPT:stä jälleenmyyntiä ja/tai lisenssiä varten, CPT:n kopioiden siirtäminen millekään osapuolelle, jota tämä sopimus ei sido, sekä muokatun tai johdannaisteoksen luominen CPT:tä tai CPT:n kaupallista käyttöä. Lupa käyttää CPT:tä mihin tahansa muuhun kuin tässä asiakirjassa valtuutettuun käyttöön on hankittava AMA:n kautta, CPT Intellectual Property Services, 515 N. State Street, Chicago, IL 60610. Sovellukset ovat saatavilla osoitteessaAMA:n verkkosivusto. Sovellettavat FARS/DFARS-rajoitukset koskevat valtion käyttöä.

AMA:n vastuuvapauslauseke takuista ja vastuistaCPT toimitetaan "sellaisenaan" ilman minkäänlaista ilmaista tai oletettua takuuta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletetut takuut kaupallisuudesta ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. CPT ei sisällä maksuaikatauluja, perusyksikköä, suhteellisia arvoja tai niihin liittyviä luetteloita. AMA ei harjoita suoraan tai epäsuorasti lääketiedettä tai jaa lääketieteellisiä palveluita. Vastuu tämän tiedoston/tuotteen sisällöstä on CMS:llä, eikä AMA:n ole tarkoitus tai oletettu hyväksyä sitä. AMA ei ole vastuussa kaikista seurauksista tai vastuista, jotka johtuvat tämän tiedoston/tuotteen sisältämien tai puuttuvien tietojen käytöstä, käyttämättä jättämisestä tai tulkinnasta. Tämä sopimus päättyy irtisanomalla, jos rikot sen ehtoja. AMA on tämän sopimuksen kolmas osapuoli.

CMS:n vastuuvapauslausekeTämän lisenssin laajuuden määrittää tekijänoikeuksien haltija AMA. Kaikki lisenssiin tai CPT:n käyttöön liittyvät kysymykset on osoitettava AMA:lle. Loppukäyttäjät eivät toimi sisällönhallintajärjestelmän puolesta tai sen puolesta. CMS KIISTÄÄ VASTUUN KAIKESTA CPT:N LOPPUKÄYTTÄJÄN KÄYTTÖÖN LIITTYVÄSTÄ VASTUUSTA. CMS EI OLE VASTUUSSA TÄMÄN SIVUN TIETOJEN TAI AINEISTON VIRHEISIIN, PUUTTEISIIN TAI MUISTA EPÄTARKKUUKSISTA JOHDATTUISTA VAATIMUKSISTA. CMS ei ole missään tapauksessa vastuussa suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällaisen tiedon tai materiaalin käytöstä.

AMA – Yhdysvaltain hallituksen oikeudet

Tämä tuote sisältää CPT:n, joka on kaupallisia teknisiä tietoja ja/tai tietokonetietokantoja ja/tai kaupallisia tietokoneohjelmistoja ja/tai kaupallisia tietokoneohjelmistodokumentaatioita, soveltuvin osin, jotka American Medical Association on kehittänyt yksinomaan yksityisellä kustannuksella, 515 North State Street, Chicago. , Illinois, 60610. Yhdysvaltain hallituksen oikeudet käyttää, muokata, jäljentää, vapauttaa, suorittaa, näyttää tai paljastaa näitä teknisiä tietoja ja/tai tietokonetietokantoja ja/tai tietokoneohjelmistoja ja/tai tietokoneohjelmistojen asiakirjoja ovat rajoitettujen oikeuksien alaisia. DFARS 252.227-7015(b)(2)(kesäkuu 1995) ja/tai DFARS 227.7202-1(a)(kesäkuu 1995) ja DFARS 227.7202-3(a )kesäkuu 1995 rajoitusten alaisia, sovellettaessa USA:ta. Puolustusministeriön hankinnat ja FAR 52.227-14 (kesäkuu 1987) ja/tai FAR 52.227-14 (kesäkuu 1987) ja FAR 52.227-19 (kesäkuu 1987) rajoitettujen oikeuksien rajoitukset soveltuvin osin ja kaikki soveltuvat viraston FAR-täydennykset muiden kuin departementtien liittovaltion hankintoihin.

ADA CURRENT DENTAL TERMINOLOGY, (CDT)
Loppukäyttäjä / Osoita ja napsauta -sopimus: Nämä materiaalit sisältävät Current Dental Terminology (CDTTM), Copyright © 2016 American Dental Association (ADA). Kaikki oikeudet pidätetään. CDT on ADA:n tavaramerkki.

TÄSSÄ MYÖNNETTY KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT ON NIMENOMAISESTI EHDOLLINEN, JOS HYVÄKSYT KAIKKI TÄMÄN SOPIMUKSEN EHDOT. NAPSAUTTAMALLA PAINIKE, jossa on merkintä "HYVÄKSY", HYVÄKSYN, ETTÄ OLET LUKENUT, YMMÄRTÄNYT JA HYVÄKSYNYT KAIKKI TÄMÄN SOPIMUKSEN EHDOT.

JOS ET HYVÄKSY KAIKKIA TÄSSÄ ASETETTUJA EHTOJA, NAPSAUTA PAINIKETTA, jossa on merkintä "HYLKÄÄ" JA POISTU TIETOKONEEN NÄYTÖSTÄ.

JOS TOIMITET ORGANISAATION PUOLESTA, EDUSTAT, ETTÄ SINULLA ON VALTUUTUS TOIMINTA TÄMÄN ORGANISAATION PUOLESTA JA ETTÄ TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJEN HYVÄKSYMINEN LUOMIA ORGANISAATIOA LUODAAN ORGANISAATIOA. KÄYTETTY TÄSSÄ KÄYTTÖÖN, "SINÄ" JA "SINUN" viittaavat SINUUN JA KAIKKIIN ORGANISAATIOIHIN, JOTEN PUOLESTA TOIMET.

Tämän sopimuksen sisältämien ehtojen mukaisesti sinä, työntekijäsi ja edustajasi ovat oikeutettuja käyttämään CDT:tä vain seuraavassa valtuutetussa materiaalissa esitetyllä tavalla ja vain sinun, työntekijöiden ja organisaatiosi edustajien sisäiseen käyttöön Yhdysvalloissa ja sen sisällä. alueilla. CDT:n käyttö on rajoitettu käytettäväksi Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) hallinnoimissa ohjelmissa. Sitoudut ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksesi, että työntekijäsi ja edustajasi noudattavat tämän sopimuksen ehtoja. Hyväksyt, että ADA omistaa kaikki CDT:n tekijänoikeudet, tavaramerkki- ja muut oikeudet. Et saa poistaa, muuttaa tai peittää materiaaleihin sisältyviä ADA:n tekijänoikeusilmoituksia tai muita omistusoikeusilmoituksia.

Kaikenlainen käyttö, joka ei ole valtuutettu tässä, on kiellettyä, mukaan lukien havainnollistaminen eikä rajoitus, kopioiden tekeminen CDT:stä jälleenmyyntiä ja/tai lisenssiä varten, CDT:n kopioiden siirtäminen millekään osapuolelle, jota tämä sopimus ei sido, sekä muunneltujen tai johdannaisten teoksia. CDT:stä tai CDT:n kaupallisesta käytöstä. Lisenssi CDT:n käyttämiseen muuhun kuin tässä luvalliseen käyttöön on hankittava American Dental Associationilta, 211 East Chicago Avenue, Chicago, IL 60611. Hakemukset ovat saatavilla ADA:n verkkosivustolla.

Sovellettavat Federal Acquisition Regulation Clauses (FARS)\Department of korlátozást koskevat valtion käyttöä.

ADA:N VASTUUVAPAUSLAUSEKE TAKUISTA JA VASTUUISTA: CDT toimitetaan "sellaisenaan" ilman minkäänlaista ilmaista tai oletettua takuuta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletetut takuut kaupallisuudesta ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. CDT ei sisällä maksuaikatauluja, perusyksikköä, suhteellisia arvoja tai niihin liittyviä listauksia. ADA ei harjoita suoraan tai epäsuorasti lääketiedettä eikä tarjoa hammashoitopalveluja. Ainoa vastuu ohjelmistosta, mukaan lukien CDT ja muu sen sisältämä sisältö, on (lisää soveltuvan tahon nimi) tai CMS; eikä ADA:n hyväksyntää ole tarkoitettu tai oletettu. ADA kiistää nimenomaisesti vastuun kaikista seurauksista tai vastuista, jotka liittyvät tähän tiedostoon/tuotteeseen sisältyvän tai puuttuvan tiedon käyttöön, käyttämättä jättämiseen tai tulkintaan. Tämä sopimus päättyy ilmoittamalla siitä sinulle, jos rikot tämän sopimuksen ehtoja. ADA on tämän sopimuksen kolmas osapuoli.

CMS VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämän lisenssin laajuuden määrittää tekijänoikeuksien haltija ADA. Kaikki CDT:n lisenssiin tai käyttöön liittyvät kysymykset tulee osoittaa ADA:lle. Loppukäyttäjät eivät toimi sisällönhallintajärjestelmän puolesta tai sen puolesta. CMS KIISTÄÄ VASTUUN KAIKESTA CDT:N LOPPUKÄYTTÄJÄN KÄYTTÖÖN LIITTYVÄSTÄ VASTUUSTA. CMS EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN KATTAMAAN TIETOJEN TAI AINEISTON VIRHEISIIN, PUUTTEISIIN TAI MUISTA EPÄTARKKUUKSISTA JOHDATTUISTA VAATIMUKSISTA. CMS ei ole missään tapauksessa vastuussa suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällaisen tiedon tai materiaalin käytöstä.

Lopeta vastuuvapauslauseke

Allekirjoitusvaatimuksen näytteet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5683

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.