Aer / Remated Työnantajan sertifikaatti - Net -Entreprises.fr (2024)

  • Aer / rematerialisoitu työnantajatodistus

Lähetetty 8. lokakuuta 2020 - muokattu 3. marraskuuta 2020

Ac

Työttömyysvakuutus

Acoss

Sosiaaliturvajärjestöjen keskusvirasto

Net-yhtiön järjestelmänvalvoja:

Roolin näyttelijä Net-Entreprises.fr-sivustossa.Järjestelmänvalvoja voi erityisesti rekisteröidä uusia ilmoittajia, hallita yhteistyökumppaneidensa deklaratiivisia oikeuksia, lisätä uusia ilmoituksia, vahvistaa DSN -peruskirjan ...

AE / Työnantajatodistus työllisyyskeskuksesta / työttömyysvakuutustodistuksesta

Pôle Emploi -yrityksen työnantajan ja työntekijän myöntämä todistus rikkomassa työsopimusta, jonka avulla jälkimmäinen voi vahvistaa hänen oikeutensa vakuutukseen.
DSN: ssä tämä varmenne korvataan DSN: ssä työsopimuksen päättymisen päättymisen ja kuukausittaisten DSN: ien lähettämien tietojen perusteella.

AED / todistus dematerialisoidusta työnantajasta

Työnantajatodistus, jonka Pôle Emploi on tarkoitettu välttämättä tuottamaan dematerialisoidussa tilassa, työnantajat, joilla on vähintään 10 työntekijää.Osana DSN: tä AED rekonstruoidaan työsopimusraportin loppuun mennessä lähetettyjen tietojen perusteella (heti kun kuukausittaisissa DSN: issä lähetettyjen tietojen historia on riittävä).

AEE / elektroninen tallennus syytetty

Syytetty, joka todistaa julistajalle, että hänen tiedostonsa on vastaanotettu ja että hän on onnistuneesti läpäissyt esivalmisteet, joita DSN-järjestelmä voi siten hyödyntää.Se mahdollistaa DSN -tietojärjestelmän ilmoittaman DSN -tiedoston tunnistamisen yksilöllisesti DSN -tiedoston avulla.

Aer / rematerialisoitu työnantajatodistus

Pôle Emploi: n antaman PDF -muodon todistus työnantajalle dematerialisoidun työnantajatodistuksen (AED) jälkeen, se antaa työntekijälle mahdollisuuden vahvistaa oikeutensa työttömyysvakuutukseen.AER voidaan ladata DSN -kojetaulusta

Agirc

Cadren eläkelaitosten yleinen yhdistys.

Apina / apina / apina

Tärkeimmät aktiivisuuskoodit (APE) koostuvat 4 numerosta ja kirjeestä.Insee: n osoittama, ne ilmestyvät ranskalaisen toiminnan nimikkeistöön (NAF).Hänet nimitetään Apeniksi yrityksen ja laitoksen apetaan.

API

Ohjelmointirajapinta, joka mahdollistaa järjestelmän tietoihin pääsyn.

Arko

Työntekijöiden lisäeläkejärjestö.

Töiden lopettaminen

Lääkärin suorittama lausunto kolmesta osasta ja lähettää työntekijä 48 tunnissa sairausvakuutusrahastoonsa sekä työnantajalleen tai, jos hän on työttömänä korvaus, hänen Pôle Emploi -virastolle.

At/mp et taux at/mp

Työonnettomuudet ja ammatilliset sairaudet.

Palkkatodistus päivittäisen (sosiaaliturva) / DSIJ -korvausten maksuista (tai maksusta)

CPAM: n tai MSA: n kanssa suoritettava todistus sairausloman, äitiys/adoption, lapsen isyys/vastaanotto, raskaana oleva nainen vapautettu työstä, työonnettomuudesta, työtaudista, osittainen toipuminen terapeuttisista syistä.DSIJ voidaan suorittaa syöttämällä online -lomake (EFI) tai ei tiedostotalletus (EDI).
DSIJ korvataan DSN: llä sairauslomasta, äitiys- ja isyyslomasta etenkin "Stop and Work" -tapahtuman tietojen välittämällä.

Todennus

Menettely, joka koostuu tarkistamisesta, että henkilö tai tietokone on se tai henkilö tai että hän väittää olevansa, jotta hän pääsee tässä tapauksessa DSN -palvelussa.Net-Entreprises.fr -sivustolla ilmoittajan todennus perustuu hänen salasanansa (ja hänen todennuspohjansa) osoitukseen tai digitaalisen sertifikaatin esittämiseen, jonka on antanut Net-Entheprises.fr: n valtuuttama sertifiointiviranomainen.

Autokontrollit

DSN -tiedoston vastaanottamisen tarkistukset hyväksyttäväksi.Nämä autokontrollit, jotka ovat identtisiä kuukausittaisessa ilmoituksessa tai tapahtumaraportissa, antavat mahdollisuuden varmistaa, että lähetetty tiedosto on samanlainen kuin odotettu tiedosto ja että DSN -järjestelmä voi käyttää sitä.Jos tiedosto tyydyttää nämä tarkastukset, annetaan elektroninen syytetty (AEE), joka yksilöi DSN -tiedoston.Muuten tiedosto hylätään;Sitten on tarpeen korjata ilmoitukset (t) ja sitten ne uudelleen.

Sertifiointiviranomainen

Sertifiointiviranomainen tai luotettava kolmas osapuoli pyrkii myöntämään, peruuttamaan ja uudistamaan sähköisiä todistuksia.Siksi tämä viranomainen on vastuussa asiakkaistaan, mutta myös jokaiselle, joka luottaa antamaansa todistukseen, todistusten prosessiin ja pätevyyteen.Nettoyhtiössä varmenteen käyttö on mahdollista vain yhteyden suhteen eikä maksuihin.

Hylkäämisilmoitus

Tiedot ilmoitetaan ilmoittajalle, kun DSN -tiedosto (mukaan lukien yksi tai useampi DSNS ja/tai yksi tai useampi tapahtumaraportti) hylätään talletuksen yhteydessä.Päinvastoin AEE: stä, hylkäämisilmoitus osoittaa ilmoittajalle, että sen tiedosto ei ole onnistuneesti läpäissyt esivalmisteita, eikä DSN-järjestelmä sitä voida hyödyntää.Vastuuvapausilmoituksessa mainitaan tiedostonumero, nimi, viittaus ilmoittajan ja hylkäämisen syyn.Siksi on tarpeen muokata tiedostoa kunnioittaen asetettua rakennetta tai standardia ja tehdä uusi talletus.

Kohdepohja

Työntekijöille vastineeksi tai työn aikana maksetut summat (etenkin palkat tai voitot, palkkakorvaukset, korvaukset, bonukset, palkat, kaikki muut rahaetuudet, luontoiset edut sekä kerätyt summat tai kolmannen osapuolen aktiivisemmat summat Kärjenä. Vrt. Sosiaaliturvakoodin l242-1).

Bilan d’anomalies

Raportti, jossa ilmoitetaan ilmoittajalle yhdestä tai useammasta poikkeavuudesta hänen julistuksensa mukaisten tarkistusten jälkeen.Anomalioiden arviointi on annettu DSN -kojelaudan julistajan saataville ilmoittaakseen hänelle ilmoituksen vammaisuudesta.Tietoja on muokattava ja uusi tiedosto on tehtävä uudelleen.

Lisäarvioinnit

Käsittelyraportit, jotka organisaatiot ovat antaneet tiedosta, johon ilmoittaja voi käyttää kojelaudansa kautta.

BIS / Työntekijöiden tunnistamisen arviointi

Luettelo työntekijöistä, joita ei voitu tunnistaa DSN: n hyväksymisen jälkeen ja joista eläkevakuutustilin päivitystä ja sairautta ei voida suorittaa.
Siksi BIS antaa mahdollisuuden ilmoittaa julistajalle mahdolliset virheet, jotka korjataan tulevassa ilmoituksessa.

BPIJ / päivittäiset korvausmaksu

Lisäpalvelu DSN: lle, joka tarjotaan työnantajille, jotka harjoittavat alisteita päivittäisten korvausten maksamiseksi.Sen avulla voit helposti ja nopeasti kuulla yksityiskohtia sairausvakuutuksen tekemistä säännöksistä.

C3S

Yhteiskuntien solidaarisuuden sosiaalinen panos.

Tekninen muistikirja

Normatiivinen tekninen asiakirja, joka kuvaa DSN -viestin sisältöä ja rakennetta.Standardin tekninen muistikirja selkeää sääntöjä ja rajoituksia, joita sovelletaan kaikkien ilmoittajien DSN: n puitteissa antamien viestien kehittämiseen.
Jokainen täytettävä tieto vastaa osiota.Otsikoiden ominaisuudet muodostavat säännöt ja menettelyt toimitettavien tietojen arvostamiseksi.
Osat on jaettu lohkoihin.Jokainen osa kuuluu yhteen lohkoon.Lohkon nimi vastaa "liiketoimintaobjektia", jota manipuloi palkka (yritys, työntekijä, sopimus, palkka jne.).Jokaiselle lohkolle on tunnusomaista tunniste, nimi, kuvaus ja sen osiot.Tekninen muistikirja kuvaa yksityiskohtaisesti viestissä olevien osioiden ja lohkojen nimeämistä.Sitä täydennetään toiminnallisella dokumentoinnilla, joka kuvaa DSN: n periaatteita ja piirejä.

Cavimac

Caisse d'Acurance Vieille -vammaisuus ja CDC -palvontatauti.

CDC

Caisse des Dépôts

Cddud

Kiinteä -aikavälin sopimus halventavassa käytössä

Vaatimustenmukaisuustodistus

Kaikkien tarkistusten raportti sähköisen rekisteröinnin kuittauksen sukupolven mukaan ilmoittaen ilmoittajalle hänen julistuksensa pätevyydestä valvonnan jälkeen.Se on saatavana julistajalle julistajan DSN -kojetaulussa ja EDI: ssä ja vapauttaa työnantajan hänen DSN: n kattavan kentän julistavien velvoitteidensa perusteella.Vaikka vaatimustenmukaisuustodistus on kuitenkin tarkistettava kaikki sosiaalisen suojelujärjestöjen antamat liiketoimintaraportit, jotta voidaan tehdä pyydettyjä muutoksia.

Cesu

Yhden palvelun työsuhde - ACOSS hallinnoi yksittäisten työnantajien ilmoituksia.

Keskittymiskirjoitus

GIP-MDS: n ja konsolidoitujen tiedostojen lähettämien konsentriorien välillä allekirjoitettu charter allekirjoitettu omasta tuotteestaan ​​tai ilmoittajien tuotteista DSN: n puitteissa.

Kustantaja

GIP-MDS: n ja palkanlaskentaohjelmistojulkaisijoiden välillä allekirjoitettu charter, joka tarjoaa tarjouksen, joka on yhteensopiva DSN: n toiminnan kanssa.

DSN: ään liittyvä peruskirja

Se esittelee yrityksille ja julistajille, mukaan lukien julistavat kolmannet osapuolet, DSN: n käyttöehdot sen aloitusvaiheessa, siihen liittyvän sitoumuksen ja palvelujen ja palvelujen, joiden yritys voi hyötyä vastineeksi.Tämä peruskirja on sosiaaliturvasta vastaavan ministerin ja maatalouden vastuussa olevan ministerin yhteisen asetuksen hyväksymän mallin mukainen.Peruskirja hyväksyttiin 27. kesäkuuta 2013 antamalla päätöksellä.

CI BTP

BTP -säälomat.

CMU C

Yleinen panos lisäsairaus.

CNAF

Kansallinen perheen korvausrahasto.

Haitta

Kansallinen sairausvakuutusrahasto palkatuille työntekijöille.

Cnav

Kansallinen vanhuusvakuutusrahasto.

CNBF

Kansallinen Caisse des barreaux français.

Pureskella

Kansallinen tilintarkastajien määräys.

CNTDF

Kansallinen verotietokuljetuskeskus

Heidän vaihdonsa sosiaalisen tiedon standardointikomitea

Asetuksella säädetty runko16. huhtikuuta 2012.Se vastaa sosiaalisen tiedon vertailukohdan perustamisesta, kun otetaan huomioon kaikissa työnantajien vakiintuneissa ilmoituksissa esiintyvissä ilmoituksissa lainsäädännöllisten tai sääntelymääräysten tai tavanomaisten määräysten soveltamisessa, jotka on asetettu tällaisten määräysten perusteella ja toimittaa ministerien hyväksyntä Budjetti- ja sosiaaliturvamaksu Ehdotus vaihto -standardista sosiaalitietojen vuotuisesta ilmoituksesta, jota voidaan käyttää muiden julistuksen täyttämiseen, "Standardin tekninen muistikirja" -asiakirjan muodossa, johon liittyy raportti, joka esiteltiin raportti Valinnat ja niiden vaikutus.Hän toimittaa näille samoille ministereille mahdolliset ehdotukset standardin kehityksestä.

Keskittymä

Osana EDI: tä, keskittäjä on välittäjäpelaaja, joka vastaanottaa ja keskittää ilmoituksen, joka on asetettu lähettämään ne DSN -järjestelmään.Tämä on esimerkiksi ohjelmistojulkaisija, deklaratiivinen portaali, sosiaalisen suojelun organisaatio ...

Ryhmä- / työsopimus

Henkilöstösopimus Provident -laitoksen, keskinäisen vakuutusyhtiön, vakuutusyhtiön tai johdon edustajan ja yrityksen välillä.Se koskee yrityksen palveluksessa olevaa henkilöstöä tai osaa.Ryhmäsopimus ei missään tapauksessa voida antaa säännöstä, joka rajoittaisi sen laajuuden yhdelle henkilölle: sen on välttämätöntä esitellä kollektiivinen luonne.Ryhmäsopimus järjestää työntekijän ylimääräisen sosiaalisen suojan sairauden, työkyvyttömyyden, kuoleman, kuoleman sattuessa.Se tarjoaa myös ylimääräisen eläkejärjestelmän.

Elokuvavalvonta julistusten hallinta

DSN -järjestelmän valvonta ilmoitusten hallinnassa "peruuttaa ja korvaa", fraktiot palvelun avaus- ja sulkemispäivien ja kaksoiskappaleiden noudattamisen mukaisesti.

Julistajavalvonta

Rekisteröintivalvonta, pakollinen todentamaan julistajan.Siten ilmoittaja tunnistetaan Siret-numerolla, nimellä ja etunimillä, jotka hän täytti rekisteröidyessään Net-ceprisis.fr -sivustolle.Osana DSN: tä kaikki sitä käyttävät organisaatiot ja hallinnot ovat yhteydessä RCD: hen (julistajien yleinen hakemisto);Kaikki tietävät samat referenssitiedot, jotka on synkronoitu julistamaan ja ilmoittamaan laitoksiin.

NIR -ohjaus

vrt.Bis.

Kaupan hallinta / CME

Kunkin vastaanottajaorganisaation liiketoimintasäännöt sovellettavat koherenssin hallintaa deklaratiivisista elementeistä, joita se tarvitsee tehtävänsä suorittamiseksi.

Estävät tarkastukset

DSN -järjestelmän hallinta, joka johtaa poikkeavuuksien arviointiin tai vaatimustenmukaisuustodistukseen, jos ne kaikki ovat voimassa ilmoitetulla ilmoituksella.Nämä tarkistukset ovat samanlaisia ​​kuukausittaisen ilmoituksen suhteen ja tapahtumaraportin suhteen, mutta tapauksen mukaan ne voivat olla erilaisia ​​viesteistä riippuen (katso standardin teknisen muistikirjan käyttötaulukko pakollista läsnäoloa tai ei tietoa erityisesti).Ne takaavat erityisesti viestin rakenteen ja vaihtotason (katso tekninen muistikirja), ilmoitusten leikkauskohdan johdonmukaisuus sekä ilmoitetun Siret -lukumäärän ja tietojen puuttuminen ja tietojen puuttuminen, jotka eivät ole Tietojen arvo- tai suhteiden rannat, koska niiden on loogisesti näkyvä palkkaksi.Nämä tarkastukset on kuvattu DSN: lle julkaistun Norm (NEODES) teknisessä muistikirjassa.

Yleiset hallintalaitteet / standardin noudattaminen

DSN -järjestelmä hallitsee, jotka tarkistavat rakenteen, tiedon syötetyt tiedot ja yhdenmukaisuus.DSN: n teknisessä muistikirjassa tehdyt valvontalaitteet koskevat kuukausittaisia ​​julistuksia ja tapahtumien raportteja.

Johdonmukaisuus / CCH -ohjaimet

Ohjaimet, jotka tarkistavat tiettyjen osien sisällön ja tiettyjen alaryhmien sisällön läsnäolon ja johdonmukaisuuden viestin muista osista riippuen.

Kuukausittainen johdonmukaisuusvalvonta

Ennaltaehkäisevänä ja suoritettiin säilytyspisteenä varustetuksi tarvikkeille kyseisten organisaatioiden ylävirtaan, jotta mahdolliset korjaustiedotteet osoittavat nopeasti.Nämä säätimet suoritetaan kaikille "normaaleille" tai "peruuta ja korvaa" ilmoitukselle.

Jokaiselle osalle / CSL

Tietojen syöttämiseen sovellettu valvonta edellisten tai seuraavien osien sisällöstä riippumatta.Jos tämän tyyppinen hallinta ei ole yhdenmukainen, se estää koko tiedoston ja johtaa sen täydelliseen hylkäämiseen.

Siret -numeroiden tarkistukset

Siret -numeroiden pätevyystarkistukset, jotka sisältävät yhtiön sireeninumeron hallinnan, SEID -laitoksen sirettinumeron, toimeksiannon laitoksen Siret -numero (hallinnollinen yhteyslaitos).Ensimmäinen ohjaus suoritetaan rekisteröinti DSN: ssä, kun jätetään DSN varmistaakseen, että laitteen se on hyvin tiedossa.

Elementary Structural Controls / CST

Ohjaimet varmistaa, että vastaanotettu tieto on DSN -standardin mukainen.Erilaiset tiedot sisältävät tiedostot ovat auki ja varmistetaan, että rakenne on rakennettu hyvin voimassa olevan teknisen muistikirjan mukaisesti.Esimerkkejä kontrolleista: Odotettujen alaryhmien läsnäolon ja järjestyksen hallinta, alaryhmien kardinaalisuuden kunnioittaminen ...

Korvattujen julistusten jälleenrakentamisen hallintalaitteet

Organisaatioiden pyytämä valvonta, joka on asianomaisten korvaavan ilmoituksen korvaaminen.Kaikkia negatiivisia valvontaa koskevat hälytysraportin (raportti), jonka julistaja on pääsy kojelaudastaan, joka ilmoittaa hänelle, että julistusta (AED tai DSIJ) ei voitu rekonstruoida ja että hänen on korjattava raportti tai poikkeuksellinen tapaus, käy läpi klassinen julistusmenettely.

Arkisto hallitsee

Jos DSN -tiedosto on "arkisto" -tyyppiä, jälkimmäinen puristetaan sisältävien lausuntojen eheyden varmistamiseksi.Jos ainakin yhtä arkistoa ei ole integroitu, DSN -tiedosto hylätään kokonaisuudessaan (eli kaikki arkistossa olevat tiedostot).

Tarkistaa ulkoiset kehykset / luo

Ohjaimet, jotka tarkistavat arvojen kirjeenvaihdon teknisen muistikirjan sanelemien nimikkeiden kanssa.

Assosioitunut panos

Kokonaisosuudet ja sosiaaliset maksut, joiden perustaminen on vastuussa työntekijöiden työllisyydestä.Tämä aggregaatti koostuu liukastumisessa olevien määrien summasta.

Loncade -suhteellinen osuus

Sosiaalisen suojelun osuusjärjestelmä, jonka määrä on vahvistettu suhteessa kohteen perusteeseen.Tämä sääntö ilmaistaan ​​yleensä panoksella, jota käytetään levyyn, joka koostuu koehenkilöstä tai osasta.
Siellä on myös poikkeus litteistä korotusosuuksista, joiden määrä ei riipu levystä.Kiinteille levyille on myös halventavia suunnitelmia.

CPF

Oma koulutustili

CPP

Henkilökohtainen ehkäisytili

CPR

Henkilökohtainen eläketili

CRDS / Panos sosiaalisen velan korvaamiseen

Sosiaalinen panos yksinomaan työntekijän vastuulle, joka perustettiin 24. tammikuuta 1996 määräyksellä.

CSG / yleinen sosiaalinen tilaus

Vuoden 1991 finanssilaki ja työntekijän maksaminen vuoden 1991 rahoitusosuus.

CTIP

Provident -laitosten tekninen keskus

Cvae

Yritysten lisäarvoosuus

Dads-U

Automaattinen yhtenäisen sosiaalisen tiedon ilmoitus.

Pinta -alus

Animaation ja tutkimuksen, tutkimusten ja tilastojen osasto työministeriöstä.Uskalla on DMMO: n hallinnasta.

Useita olkitietoja

Yrityksen on se, että palkka maksaa kuukauden lopussa ja myös työntekijöiden toiminnan jälkeisen kuukauden alussa.Tässä tapauksessa yritys tuottaa DSN: n "fraktiot", jos eräpäivät ovat erilaisia.

Palkanlaskenta

Yrityksen on se, että se maksaa työsuhteen seuraavan kuukauden kuukauden liittyvän palkkion määrän.Alkuvaiheessa palkanlaskentasiirrot otetaan käyttöön seuraavan kuukauden viidenteen asti, jos yrityksellä on määräaika viidelle ja kuukauden 10. päivään saakka, jos yrityksellä on 15. seuraavat vaiheet.

Julistaminen

Roolin näyttelijä Net-Entreprises.fr.Henkilövaltuutettuajärjestelmänvalvojajulistaa ja/taitelepattiayritysja/tai aperustaminen.Rekisteröinnin muutoksia varten julistajan on pakko pakottaa sen järjestäjältä.

Ilmoitus "peruuttaa ja korvaa"

Ilmoituksen peruuttaminen ja korvaaminen (tapahtumien kuukausittain tai raportointi) yhtenä viestissä eikä kahdessa dissosioituneessa viestissä.Ainoa syy "peruuta ja korvaa" ja korvaa "voi tulla työnantajalta vain, jos hän tajuaa maksun virheen.Kuukausittain "peruuttaa ja korvaa" hyväksytään vain, kunnes DSN: n talletuspäivämäärä (5 tai 15) kunkin kuukauden mukaan.Modifikaatioita ei voitu suorittaa DSN: ssä, ja korvata ovat seuraavan kuukauden DSN: ssä.

Julistus maininnilla "ei mitään"

Kuukausittaisen DSN: n siirtäminen mainitsemalla "tyhjyyden" laitoksen tapauksessa, jolle on kuukausia ilman työntekijöitä.

Vaatimusten mukainen julistus

Ilmoitus, jolle on annettu vaatimustenmukaisuustodistus.

Ei lähetetä ilmoitusta

Kuukausittainen DSN lasketaan "ei välitetyksi", jos siihen ei ole annettu vaatimustenmukaisuustodistusta tai poikkeavuuksien arviointia tunnistamalla laitoksen.Odotetaan yhden kuukauden ajan, kun kaikki DSN: t ovat lähetetty kuukauden M-1.

Ilmoitus hylätty

Ilmoituksen hylkääminen, jos poikkeavuus havaitaan estotarkastusten aikana.Tässä tapauksessa ilmoitus on korjattava ja palautettava.

Johdon edustaja (täydentävästä organisaatiosta)

Täysin tai osittain vastuullinen organisaatio, suhteessa riskin organisointiin, Provident-järjestelmän hallinnolliselle hallinnolle.

DGAFP

Hallinnon ja julkisen palvelun pääosasto

Dgefp

Työllisyys- ja ammatillisen koulutuksen pääosasto

Dgfip

Julkisen rahoituksen pääosasto

DSN -laite

Laite, joka mahdollistaa nimellisten sosiaalisten julistusten hoidon.
Palkanlaskennan jälkeen työntekijöiden yksilölliset ja nimellistiedot julistetaan Net-Entreprises.fr-, MSA.FR- tai EDI-sivustoilla DSN-tietojärjestelmän kautta, joka vastaa tietojen hallitsemisesta, tallentamisesta ja levittämisestä asianomaisille organisaatioille.

DMMO / Työnliikkeiden ilmoitus

Yksityisen ja kaupallisen julkisen sektorin laitosten pakollinen julistus - vähintään 50 työntekijää, jotka vastaavat vähintään 50 työntekijää - riippumatta heidän oikeudellisesta muodostaan, lukuun ottamatta valtiota, julkisten hallintolaitoksia ja virastojen virastoja väliaikaisia ​​työsuhteita.Tässä ilmoituksessa määritetään palkkaaminen, työsopimuksen päättyminen ja siirrot laitosten välillä.Sitä käytetään työtarkastajien hallintaan ja uskonnollisten tilastollisten tarkoituksiin (työministeriön uudelleenkirjoittamisen, tutkimusten ja tilastojen osasto).DMMO: n korvaaminen on suunniteltu DSN: n lähtövaiheesta.
Vrt. Emmo yrityksille, joilla on alle 50 työntekijää.

Keksiä

Pakollinen sosiaalinen ilmoitus vammaisten työntekijöiden työllisestä

Aggregoidut tiedot

Tiedot, jotka liittyvät aggregoitujen työntekijöiden palkkaosiin toimeksiantolaitoksen tai yrityksen tasolla.

Nimellistiedot

HR -tiedot ja palkanlaskenta, joka on voimassa työntekijätasolla.

Dpae

Aikaisempi julistus vuokraamiseen

DRM

Kuukausittainen resurssien hallintajärjestelmä

DS PAMC

Harjoittajien sosiaalinen julistus ja sovittu lääketieteelliset apulaitteet

DSI

Itsetyöntekijöiden sosiaalinen julistus

Dasij

NähdäPalkkatodistus päivittäisten korvausten maksamiseksi (sosiaaliturva)

Dsn / nimellinen sosiaalinen julistus

Ilmoitus, jonka tavoitteena on yhdistää kaikki hallinnolliset muodollisuudet, jotka johtuvat yritysten osalta, jotka yritykset ovat osoittaneet sosiaalisen suojelun organisaatioille, ja korvaamaan olemassa olevat säännölliset tai tapahtumajulistukset.
DSN on kuukausittainen ilmoitus, jota täydennetään kolmella raportilla tapahtumasta, jotka lähetetään, kun työn pysähtyminen, toiminnan jatkaminen ja/tai työsopimuksen päättyminen.

Kuukausittain DSN

Ilmoitus suoraan palkanlaskenta- ja henkilöstöhallintaohjelmistosta palkanlaskennan laskemisen jälkeen.Kuukauden aikana maksettu DSN lähetetään viimeistään:
- Viides seuraava siviilikuukausi, jolloin sosiaaliturvamaksuja maksetaan kuukausittain,
- tai seuraavan siviilikuukauden 15. päivä muissa tapauksissa.

DSS

Sosiaaliturvaosasto

DTS / DS MSA / neljännesvuosittain MSA: lle tarkoitetut palkkojen ilmoitus (maatalousjärjestelmä)

Se mahdollistaa työntekijöille maksetun palkan ilmoittamisen viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Dukes / yhtenäinen sosiaalisen panoksen julistus

DUCS: n on mahdollista julistaa ja telepay seuraavat pakolliset sosiaaliturvamaksut: URSSAF/CGSS ja työttömyysvakuutus yrityksille, joihin ei sovelleta DSN: tä, BTP -säälomia, lisärahastoja.Se voi välittää tietoja maksujen maksamisesta.

Räjähdysmäinen

Samanlaisten organisaatioiden ja heidän johtamishenkilöidensä vastaanottajien vastaanottajien vastaanottajien uudelleensuojaukset, jotka ovat läsnä työntekijöiden ylimääräisiä tai lisäsopimuksia koskevissa tiedoissa.

EDI "lataus" tai "tiedostojen arkistointi"

Tietokoneistetun datan vaihtaminen lataamiseen perustuen, talletus digitaalisen tiedoston "manuaalisesta" napsautuksesta (kuukausittaiset ilmoitukset ja/tai tapahtumien raportit) asiakaspaikasta palvelimelle, Net -ThePrises.fr tai MSA: n kaltaisella verkkosivustolla. fr.Tämä lähetystila on saatavana DSN: lle.

Ei / ei «kone ja kone»

Tietokoneistetun datan vaihtaminen vaihtamalla sähköisiä tiedostoja kahden etäpalvelimen välillä kahdesta erillisestä tietojärjestelmästä ilman ihmisen interventiota lähetyshetkellä.Tämä automatisoi tietojenkäsittelyn.
Tämä lähetystila on saatavana DSN: lle.
Rekisteröinti DSN EDI: lle "Machine to Machine" ei ole erotettu rekisteröinnistä lähettämistä varten tiedostotalletuksella: DSN: lle on vain yksi rekisteröinti, jonka avulla ilmoittaja voi käyttää kahta moodin lähetystä vapaasti.

EMMO / työvoiman liikkeiden tutkimus

Pakollinen muodollisuus 30. sijalla alle 50 työntekijää työllistyneille laitoksille.Tässä tutkimuksessa luetellaan palkkaukset, työsopimusten lopettaminen ja siirrot laitoksien välillä.Uskko käyttää sitä tilastollisiin tarkoituksiin.Se täydentää DMMO: lta saadut tiedot.EMMO korvataan DSN: llä.

Yritys

Luonnollinen tai oikeushenkilö, joka harjoittaa itsenäisesti itsenäistä ammatillista toimintaa.Se tunnistetaan sireeninumerolla.

Sekayhtiö

Yritys, joista jotkut ovat maatalousjärjestelmän yleinen sosiaaliturvajärjestelmä ja muut.

Lähettäminen oikealle testille ja lähettämiselle

DSN voidaan lähettää testinä, jolloin vastaanottajaorganisaatiot eivät ota sitä huomioon.On tärkeätä, että yhtiö antaa ilmoituksia selkeästi määrittää, onko lähetys tarkoitettu testimenettelyyn vai onko se todellinen lähetys.Tämä valinta tehdään suoraan palkka- tai hallintaohjelmistosi.

Perustaminen

Maantieteellisesti yksilöity toiminta- tai tuotantoyksikkö, mutta laillisesti riippuvainen yrityksestä.Se tunnistetaan siret -numerolla.

Tehtävä

Laitokset, joissa yritys käyttää työntekijöitä DSN: n tuotantoon.
Yleiseen järjestelmään liittyvät työnantajat DSN: n tuotannossa säilytetyt periaatteet ovat osa sosiaaliturvakoodin R243-6 artiklassa esitettyä sääntelykehystä, jonka mukaan työnantajat maksavat palautukselle, jonka mukaan kyseiset maksut "maksavat palkkiot" palautukseen " Organisaatioihin, joihin jokainen heidän laitosten raportti "ja R243-13-artiklalla säädetään, että" jokaiseen maksun maksuun liittyy välttämättä päivätty liukastuminen ja työnantajan allekirjoittama, mikä osoittaa toisaalta laitoksen tai yrityksen monet työntekijät ja toisaalta levy ja erääntyneiden maksujen määrä ”.
Kaikille yrityksille säilytetään sääntö "laitos / ilmoitus", mukaan lukien sellaiset, jotka sisältävät "erittäin suuren yrityksen" tai "yhden paikan" järjestelmän.Siten DSN on jokaiselle toimeksiannon laitokselle muodostettava ilmoitus.

ETT / väliaikainen työurakoitsija

on väliaikainen työurakoitsija, kaikki luonnolliset tai oikeudelliset henkilöt, joiden yksinoikeudella on tehdä väliaikaisia ​​yrityksiä käyttämään työntekijöitä, jotka hän rekrytoi ja maksaa tästä tarkoituksesta (art. L1251 -2 työlain) riippuen.

Suodatus

Deklaratiivisten rakenteiden jakautuminen vastaanottajien "luonteen" mukaan.Ilmoitukset, jotka siirrettävät ryhmät, jaksot ja osiot.

Työsopimuksen loppu

DSN: ssä tapahtuman, joka merkitsee työsopimuksen päättymistä Työnantaja siten, että kaikki piirtävät seuraukset operaatioidensa vuoksi.Raportin lopussa hänen kojelautaansa annetaan työnantajatodistus.

Fnmf

Ranskan vastavuoroisuuden kansallinen liitto.

Fpoc

Täydentävien organisaatioiden asetukset

Ilmoitusten osuus / fraktiointi

DSN: n jakojärjestelmää (tai fraktioita) käytetään siinä tapauksessa, että yritys hallinnoi saman laitoksen työntekijöiden palkkaa useiden palkkaohjelmistojen kautta (yleensä kaksi).DSN on palkkaohjelmiston sivutuote, tässä tapauksessa on niin monta DSN: tä (siksi yleensä kaksi), jotka ovat DSN: n "fraktioita" ja jotka kattavat kaikki laitoksen työntekijät.
Työntekijä voidaan julistaa vain yhdessä murto -osassa ilmoitettuna pääkuukautena.Poikkeuksena työntekijä voidaan hyväksyä useisiin samaan pääkuukauteen liittyviin DSN -fraktioihin, jotka on ilmoitettu, kun hänen kuukauden aikana tapahtuvan ammatillisen tilanteen kehitys oikeuttaa useiden maksujen tuotannon eri järjestelmiin.
Huomioida:Tämä tekninen järjestelmä, joka todennäköisesti helpottaa työnantajan sosiaalisia velvoitteita, ei ole sääntö, joka on vähentynyt sosiaalisten maksujen ja maksuosuuksien palauttamisen säännöistä.

Ranskan vakuuttajat (Ex FFA)

Aikaisemmin FFA (ranskalainen vakuutusliitto)

GIP-MDS

Sosiaalisten julistusten nykyaikaistamisen yleinen kiinnostusryhmä

Gip-katselu

Yleisryhmän liiton eläkkeelle siirtyminen

Vaihdon historia

DSN -kojelautaelementti, jossa on 10 viimeistä talletusta, jotka on esitetty ilmoittajan.On myös mahdollista laajentaa hakukriteerejä pudotus -laskentaluetteloiden avulla, jotta saadaan yhteyttä päivämäärän, numeron, tyypin mukaan tehtyihin lähetyksiin ... On kuitenkin tärkeää huomata, että vaihdon historiointia voidaan tarkastella vain 3 kuukauden aikana.Siksi julistajalla on velvollisuus pitää jäljet ​​ja palautteet.

IJSS / päivittäinen sosiaaliturvakorvaus

Sosiaaliturvan maksamat korvaukset työntekijöille työn pysähtymisessä sairauden, äitiyden, adoption, isyyden, lastenhoidon, työtapaturman, ammatillisen sairauden, osittaisen paranemisen vuoksi terapeuttisista syistä.Maksun ja maksun laskeminen on ehdollinen työnantajan lähettämiselle, joka koskee työn lopettamista tai jatkamista DSN: n tai palkkatodistuksen (DSIJ) puitteissa aliarvioituille yrityksille velvollisuuksille.

Tunkeutua

Kansallinen tilasto- ja taloustutkimuksen instituutti kerää, tuottaa, analysoi ja levittää tietoa Ranskan taloudesta ja yhteiskunnasta.Interops: Suojattujen vaihtojen standardi sosiaalisella alueella.

JMN / Standard huoltopäiväkirja

Journal of Developments ja ohjeet DSN: n standardin (NEODES) käyttämiseksi.Tämän sanomalehden sisältö on komplementti arkkien muodossa viimeksi julkaistuun tekniseen muistikirjaan.

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Laki 22. maaliskuuta 2012 (35 artikla)

Laki, jossa laki ja hallinnollisten menettelyjen vähentäminen, joka perustaa DSN: n sen 35 artiklaan. Kutsutaan myös Warsmannin laki.
Selvittää lakitekstejä:http://www.dsn-info.fr/textes.htm.

Koneeseen

vrt.EDI.

Mag

Yleinen todennuskohde.Menettely, jonka avulla yritykset saavat turvata pääsyn minkä tahansa näyttelijän ylläpitämiin palveluihin niiden verkkoyhtiön todennuksen perusteella.

MCD / Käsitteellinen tietomalli

Tietojärjestelmään liittyvien eri tietojen muodollinen kuvaus, erityisesti tarpeiden ilmaisu.
Se mallii erilaisia ​​tietoja, joita manipuloitiin osana standardin käyttöä.

Mesdroitssociaux.gouv.fr

Portaali, joka antaa vakuuttajille mahdollisuuden päästä 360 ° näkemykseen heidän oikeuksistaan.

MSA

Maatalouden sosiaalinen vastavuoroisuus.

Neodes / NEOS / Optimimed Cance Cand

DSN: n teknisessä muistikirjassa kuvattu DSN: ään sovellettavia vaatimustenmukaisuus- tai toimintasääntöjä

Neolau

Toinen tulonvaihtostandardi (Founds Pasrau).

NIA

Odottaa NIR: tä odottavan työntekijän tunnistamisnumeroa.

NIC / sisäinen luokituksenumero

Nämä ovat 5 numeroa lisätty numeroonSireeni'yritysNumeron säveltäminenpitsiaperustaminen.

NIR / Rekisteröintinumero hakemistossa

Sosiaaliturvatunnus kutsutaan myös yksilöllisellä tunnisteella, jossa on kolmetoista lukua henkilöiden henkilöiden tunnistamiseksi (RNIPP), jotka on rekisteröity kansallisessa hakemistossa.
Jokainen Manner -Ranskassa ja merentakaisilla osastoilla syntynyt RNIPP on rekisteröity.Tämä luku koostuu 13 numerosta.Se osoittaa peräkkäin sukupuolen (1 luku), syntymävuoden (2 numeroa), syntymäkuukauden (2 lukua), syntymäministeriö (2 numeroa tai merkkiä), kunnan lukumäärä (3 lukua) ja ' Yksilön luokittelu (3 lukua) ihmisille, jotka ovat syntyneet samaan paikkaan samana ajanjaksona.2 -digit -ohjausnäppäin täydentää NIR: n.

4DS / N4DS / Standardi sosiaalisten tietojen dematerialisoiduille ilmoiksille

Dematerialisoitujen julistuksen noudattamis- tai toimintasäännöt, joita sovelletaan dads-U: lle ja dematerialisoidun työnantajan todistukselle, joka on tarkoitettu pôle emploille.

Ilmoitustilausnumero

DSN: n tilausnumero peräkkäisissä lähetyksissä.

OC / täydentävä runko

NähdäProvident -organisaatio.

Opera

Kansallinen sosiaalisen suojelun järjestö.

Ops

Sosiaalisen suojelun organisaatio.

Varovainen

Provident -laitos, keskinäinen vakuutusyhtiö, vakuutusyhtiö tai johdon edustaja.
Tarkemmin sanottuna organisaatio sitoutuu kattamaan riskin suorittamalla rahoituspalvelun (korvaus) tai palvelun (luontoissopimus) tarjoamassa Provident -sopimuksessa.Hän vastaa sopimuksen hallinnollisesta hallinnosta jäsenen suhteen, onko hallinnollinen johto siirretty vai ei.

Pam

Lääketieteelliset avustajat

EI

Lähteen vetäytyminen

Theraud

Muiden tulojen läpäisy - vakio- ja kuukausittainen siirtojärjestelmä tuloista (muut kuin palkat), jotka on rakennettu DSN: lle tähän tuloluokkaan.

PCS-EY

Sosio -ammattilaisten ammattilaisten nimikkeistö ja työntekijöiden liiketoiminnan luokat.INSEEE: n hallinnoima kodifiointi, nämä taulukot ovat saatavilla Net-ceprisis.fr.

Pj

Kupongit

Pnds

Digitaalisen sosiaalisen oikeuksien portaali

Pôle Emploi

Julkinen työllisyysoperaattori.

Esikäsittely

DSN -tiedoston vastaanottamisen tarkistukset hyväksyttäväksi.Nämä esikontrollit, jotka ovat identtisiä kuukausittaisessa ilmoituksessa tai tapahtumaraportissa, antavat mahdollisuuden varmistaa, että lähetetty tiedosto on samanlainen kuin odotettu tiedosto ja että DSN-järjestelmä voi käyttää sitä.Jos tiedosto tyydyttää nämä tarkastukset, annetaan elektroninen tallennusilmoitus DSN -tiedoston yksilöllisestä tunnistamisesta.Muuten tiedosto hylätään;Sitten on tarpeen korjata ilmoitukset (t) ja sitten ne uudelleen.

salainen kysymys

vuorotellentodennusKäyttämällä a: n vastaustakäyttäjäkysymykseen, jonka hän on aiemmin valinnut.Tätä paria kysymystä/vastausta voidaan käyttää menetyksen yhteydessäSalasanataitodistus.Se puuttuu asiaan aktivoidessaan uudelleen (ts. Kun salasana katoaa tai kun varmenne on vanhentunut, peruutettu tai vaurioitunut).Käyttäjät hierarkkisesti salaisen ongelman käyttäjän yläpuolella hälytetään tästä käytöstä.

Rasva

Ennakonpidätys

RCD / Yleinen ilmoittajien hakemisto

Sen avulla on mahdollista tunnistaa yhteiset yritykset ja niiden laitokset ja siten välttää osittaiset julistuksen päästöt, jotka johtuvat tietojen vastaanottajien standardien deynkronoinnista.

Rei

Liiketoiminta ja yksittäinen arkisto;Liiketoiminnan vertailuarvo yleisen järjestelmän soveltamisalaan, jota hallinnoi ACOSS ja RCD -kannan muodostaminen tälle järjestelmään.

Relanssit DSN: lle puuttuu

Sovittuja muistutuksia tehdään, jos yritys ei ole lähettänyt ilmoitustaan ​​vaaditussa ajassa.

Varhainen toipuminen työn pysähtymisen jälkeen

Sairausvakuutus- tai MSA -julistus työntekijän sosiaaliturvajärjestelmän (yleinen tai maatalous) mukaan.Tämä raportti antaa mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiolle työntekijän työn varhaisesta toipumisesta.Raporttia varhaisessa vaiheessa ei pidä antaa, onko tämä elpyminen ennen tuomiossa olevaa ennustepäivää.

Riita

pankkitiedot

Rmm

Kuukausittainen tehtävä

RNCPS

Yleinen kansallinen sosiaalisen suojelun hakemisto.

Rne

Kansallinen yrityshakemisto;Liiketoiminnan arkisto maatalousjärjestelmän soveltamisalasta, jota hallinnoi MSA: n hallinta ja RCD -kannan säveltäminen tälle järjestelmälle.

Nimikkeet

Tallennuspalvelin DSN: n teknisessä muistikirjassa viitattujen ulkoisten taulukoiden palauttamiseksi ja käsittelemiseksi, jotta tarjotaan mahdollisuus käyttää näitä erilaisia ​​päivitetyt taulukot ainutlaatuisessa vaiheessa.

"Peruuta" raportti

DSN: n viesti tapahtumaraportin peruuttamisesta, joka on jo annettu työnantajan aloitteesta.Työnantaja voi tarvittaessa käyttää uutta tapahtumaraporttia.

Tapahtumaraportit

DSN sisältää työnantajan ja työntekijän tunnistamiseen liittyvät tiedot, jälkimmäisen käyttämän työllisyyden ominaisuudet ja hänen edellisen kuukauden aikana hänelle maksetun palkkion yksityiskohdat.Tietyt tapahtumat on myös julistettava: työsopimuksen päättyminen sekä työn aloittaminen ja lopettaminen onnettomuuksien ja ammattilaisten sairauksien, äitiys-, adoptio- tai isyysloman sekä lapsen vastaanottamisen vuoksi sekä varhainen työhön liittyvä työ Työntekijä, jos se tapahtuu ennen hänen tuomiossaan mainitun päättymispäivän.
Edellä mainittujen tapahtumaraporttien lähetys on periaatteessa suoritettava viimeistään samanaikaisesti kuin DSN, joka liittyy siihen kuukauteen, jonka aikana tapahtuma puuttui (vrt. "DSN kuukausittain»).
Tiettyjen tapahtumien raportointi (työn alkamisen ja loppumisen lopettaminen onnettomuuden tai ammattitaidon sairauden, äitiyden, adoption tai isyyden ja lapsen vastaanottamisen vuoksi, kun työnantajaa ei ole alistettu hänen oikeuksien vakuutetuille päivittäisille korvauksille ja sopimuksen päättyminen) on lähetettävä tällä hetkellä asetetulla määräajalla 5 työpäivällä.
Lisäksi, kun yksi näistä tapahtumista tapahtuu siviilikuukauden ensimmäisen päivän ja kuukauden 15. päivän 15. päivänä ja että sen lähetyspäivään asetettu määräaika päättyy ennen kuukautta, DSN Ennen sitä, jonka aikana tapahtuma puuttui tapahtumaan, on sitten siirrettävä saman ajanjakson aikana FILLE: n kanssa kyseisen tapahtuman välittämiseen.

Sireeni

9 Sirene -hakemistossa otetulle yritykselle osoitettu lukumäärä tunniste valtuutettujen organisaatioiden pyynnöstä.Sireeninumero on osoitettu vain kerran ja se poistetaan vain ohjelmistosta oikeudellisen, fyysisen tai oikeushenkilön katoamisen yhteydessä tapauksesta riippuen.

pitsi

Laitoksen digitaalinen tunniste, joka koostuu 14 luvusta.Se on nivelletty kahteen osaan: sireenin lukumäärä laillisen yksikön, johon sirettiyksikkö kuuluu;Toinen, nimeltään NIC (sisäinen luokituksenumero), koostuu neljän diGit -tilausnumerosta, joka on osoitettu laitokselle ja ohjauslukulle, mikä mahdollistaa koko Siret -numeron pätevyyden tarkistamisen.

SNGC

Kansallinen uranhallintajärjestelmä.

Saattaa loppuun

Kansallinen tunnisteiden hallintajärjestelmä.

Palkan ylläpidon alistaminen

Kun työntekijä on sairauslomalla, äitiyslomalla, isyyslomalla tai adoptiolomalla, voidaan tarjota palkkojen ylläpito, riippumatta siitä, riippumatta siitä.
Työntekijä työn pysähtymisessä tai lomalla ja sitten hyötyy ylimääräisestä kattavuudesta päivittäisiin sosiaaliturvakorvauksiin.Palkan ylläpitäminen koostuu siitä, että työnantaja maksaa työntekijälle eron työntekijän sosiaaliturvan päivittäisen korvauksen määrän ja annettujen palkkojen määrän välillä (kokonais- tai osittainen).
Palkan ylläpidon alistamismekanismi todennäköisesti puuttuu.Tämän subrogaation avulla työnantaja voi saada suoraan päivittäiset sosiaaliturvakorvaukset, jotka CPAM: n työntekijälle johtuvat työntekijästä hänen työnsä pysähtymiselle tai lomalleen.
DSN: ssä, joka on valinnut alistamisen, on toimitettava tietoa työn pysäytysraportissa, alistumisen alkamisen ja päättymisen päivämäärät.
On huomattava, että alioikeuden päättymispäivä ei välttämättä vastaa tuomion päättymispäivää (tai lomaa), vaan sen ajanjakson päättymispäivänä, jonka aikana työnantaja hoitaa alistumisen ja mahdollisesti palkan ylläpitämisen, Vaikka tuomio on kestävämpi kuin tämä ajanjakso.Subrogaation tapauksessa työnantajan ei tarvitse siirtää raportointia veden yli, vaan hän voi ryhmitellä lähetykset kuukausittaisella DSN: llä.

DSN -kojelauta

Ilmoittajan työkalu, jonka avulla hän voi jättää kuukausittaiset julistuksensa ja tapahtumien ilmoittamisen, seurata hoidon etenemistä ja käyttää sosiaalisen suojelun organisaatioiden saatavien erilaisia ​​liiketoimintaraportteja.On välttämätöntä kuulla sitä, jotta kaikki hissit voivat ottaa huomioon.

Kolmannen osapuolen julistaminen

Fyysinen tai oikeushenkilö, joka tarjoaa sosiaalisia ilmoituksia useiden yritysten puolesta.Nämä ovat esimerkiksi kirjanpitoyrityksiä, yhdistyksiä ja hyväksyttyjä hallintokeskuksia, omistuksia.Hän on DSN: ään liittyvän peruskirjan allekirjoittaja.

Aédic

Työttömyysvakuutuksen hallinnasta vastaava yhdistys.

Ladata

NähdäEDI "lataus" tai "tiedostojen arkistointi".

Tasoittaa

Sosiaaliturva- ja perhelokuvien keräämisliitto.

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Tätä sanastosta ei löydy sanoja

Aer / Remated Työnantajan sertifikaatti - Net -Entreprises.fr (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6185

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.