60 Minecraftin modernia taloideaa - Lopullinen luettelo! : Faceoff (2023)

Katso alla oleva luettelo, jos etsit mahtavia Minecraftin moderneja taloideoita. Jos huomaat seisovasi pellolla mukulakivet kädessäsi etkä ole varma mitä rakentaa, saatat etsiä moderneja talopiirustuksia Minecraftista.

Tietenkin olette kaikki kaivaneet kuopan huomaamattomaan vuorenrinteeseen ja pystyttäneet neljä seinää puupalkeista. Mutta jos olet jo perehtynyt Minecraftin maailmaan, haluat tehdä houkuttelevamman rakennuksen. Tätä varten tarjoamme sinulle useita ideoita.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun sukellat Minecraftin loputtomaan maailmaan, sinun tulee aloittaa jostain yksinkertaisemmasta.

Alla tarjoamme sinulle katsauksen moderneihin Minecraft-taloihin, jotka voit rakentaa itse. Ehkä tarvitset inspiraatiota tai haluat seurata linkkiä ja ladata kartan luodaksesi oman ainutlaatuisen projektisi.

1. Mob Proof Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (1)

Tämä moderni talo luo moderneimman talon pitäen sen väkivaltaisenaJälleen Kaverion melko vaikuttava useista syistä.

Ensinnäkin itse muotoilu on moderni joka kolkassa. Ja koska talo on Mob Proof, sen edessä on laavaa, joten jos joku yrittää päästä sisään, vain kuolema odottaa häntä.

Tämä moderni talo on ihanteellinen juhlimiseen ja sen toisessa kerroksessa on lasikehys, joten kaikki näkyy ulkopuolelta.

Talossa on kaksi kerrosta, edessä laavasilta ja toimivat tuulettimet, jotka aiheuttavat vahinkoa kaikille, jotka yrittävät ryöstää talosi.

Tässä talossa käytetyt materiaalit ovat viidakko- ja koivulankuja, joitain laattoja ja osastopalikkoja, mikä tekee siitä yleensä ensiluokkaisen. Lisäksi, jos puhumme puolustuksesta, tarkastelet marmori- ja rautalohkomattoja, nappeja, lasiruutuja ja monia muita materiaaleja.

Tämä on yksi turvallisimmista taloista, jotka voit luoda uudelleen Minecraftissa. Tämä Minecraft Modern -kartano saa sinut hulluksi kokemaasi hauskuuteen.

2. Moderni kartanotalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (2)

Yksi luettelon ainutlaatuisimmista moderneista taloista on tämä Mansion House. Nyt tämä ei ole tavallinen moderni kartanosi, koska siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Esimerkiksi edessä valtavat portaat, täysi 360 parveke ja iso uima-allas talon edessä.

Tässä modernissa kartanorakennuksessa käytetyt materiaalit sisältävät kvartsilohkoja, kvartsilaattoja, tammilankuja, harmaata betonia, mustia lasimaalauksia, kivilohkoja, lehtiä, tammilaattoja, kukkaruukkuja, kvartsiportaita ja tummia tammiovia.

Joten sinun on hankittava nämä materiaalit käsiisi, jos haluat luoda samanlaisen talon.
Sisustus on suurimmaksi osaksi minimaalinen ja parveke tekee tästä talosta täydellisen ulkoilman katseluun.

3. Moderni huvilatalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (3)

Tämän Modernin Villa Housen on luonut Akila Gaming, ja se räjäyttää muut taloideat suhteettomaksi. Tästä huvilasta on paljon puhuttavaa yleisilmeestä alkaen.

Saat ulkokeittiön, bambunMinecraftin puutarha, ja kauniit kattokruunut, joten se on ihanteellinen juhliin ystäviesi kanssa. Tai ehkä vihollisia, koska tämäkään ei ole turvallisin huvila.

Valkoinen kvartsi-ulkopuoli saa huvilan näyttämään modernilta. Ja lisäämällä musta ääriviiva, se lisää arvoa talon yleiseen suunnitteluun.

Tämä on hyvin harkittu muotoilu, ja jos haluat luoda sellaisen uudelleen, se on kaikki sinun. Ainutlaatuisen Minecraftin modernin talon pohjaratkaisun ansiosta voit odottaa paljon hauskaa edessäsi.

4. Vuoritalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (4)

Vuoristotalon tekeminen voi olla hankalaa. Kuitenkin tämäYouTuberteki hämmästyttävän työn sellaisen rakentaessaan, mutta suunnitteli silti jollain tapaa talon, joka näyttää kaikille silmiinpistävältä.

Jos etsit siistiä vuoristotaloa Minecraftissa, tämä saattaa olla parhaimman ja tyylikkäimmän näköinen.
Suunnittelusta lähtien talossa on pyöreä ulkopinta, joka tuo auringonvaloa taloon ja sisätiloissa on kauniisti valaistu katot kalusteineen, joita ei voi vain laittaa spontaanisti.

Riippuvalaisimet tuovat lisäarvoa yleiseen moderniin muotoiluun tekemällä talosta valoisan sisältä ulospäin. Joten jos olet enemmän vuoristomies tai tyttö, sinun kannattaa tutustua tähän ainutlaatuiseen vuoristotalosuunnitteluun.

5. Akvaariotalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (5)

Osoitetaan vähän rakkautta tälle akvaariotalolle, sillä se ansaitsee paljon hypeä Minecraft-maailmassa. LuonutSheepGG, tämä talo on ainutlaatuinen ja ensiluokkainen.

Puhumattakaan, tässä talossa käytetyt materiaalit ovat kalliita, esimerkiksi kalat, kasvit ja ainutlaatuinen ulkoasu.

Tämän talon värimaailman kanssa akvaarioteema näyttää täydelliseltä. Katsot kaunista sisäänkäyntiä, jossa on kaksisävyiset portaat ja huonekalut, jotka valaisevat kaiken sisältä.

Päätarkoituksena oli tuoda meren elämää ja tehdä siitä täysin toimiva talo ihmisille, jotka haluavat akvaarioteemaisen talon.

Katso suositeltu:Kuinka korjata onkivapa Minecraftissa? Täydellinen opas

6. Vedenalainen vuoristotalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (6)

Minecraft on hullujen taloideoiden maailma. Aiomme puhua useammasta vuoristotalosta, mutta tämä on puhtaasti ainutlaatuinen. Tämä Zaypixelin valmistama vuoristotalo on vedenalainen.

Kuinka ainutlaatuista se on? Aivan kuten vuoristotalo, josta puhuimme aiemmin, tämäkin rakennettiin maan alle kaivamalla kivikerroksiin.

No, talo lepää veden alla salaisella sisäänkäynnillä, jota monet ihmiset eivät voi ymmärtää. Tässä luovassa talossa voit katsella kaloja, vihollisesi kuolevan valtavan ikkunan avulla ja tehdä mitä haluat. Leikisin ehdottomasti tällaisessa talossa.

7. Puinen selviytymistalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (7)

Toinen puutalo, mutta tämä on ainutlaatuinen, koska se on valmistettu tammesta ja mukulakivestä, mikä tekee jokaisesta sentin asunnon hinnasta.

Tässä puutalossa käytetyt materiaalit ovat tammilaudat, tammiportaat, mukulakivi, lasilevy, mukulakiviportaat ja aita.

Nyt tämä ei ole hullun kallis talo, mutta se vain näyttää hyvältä, varsinkin alueella, jolla on paljon pensaita. Mukulakiviääriviivat saavat talon näyttämään tukevalta ja ensiluokkaiselta.

Sisustus ei ole paras, mutta jos pidät puuteemasta, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua tähän puiseen selviytymistaloon.

8. Pieni moderni talo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (8)

Toinen Minecraft-taloideaRizzial, tämä on minimalisteille. Tämä talo on melko kompakti, mutta siinä on kaksi kerrosta, joissa on erittäin moderni värimaailma ja sisustus. Ensinnäkin saat kuistialueen, joka ulottuu aina sisäänkäyntiisi asti, ja sitten sinulla on portaat, jotka johtavat sinut taloon.

Harmaa/valkoinen ulkopinta näyttää melko modernilta, mutta sisustus ei ole poikkeus. Vaikka et saa tästä opetusohjelmasta mitään huonekaluopasta, sisustuksessa on silti kaikki suunnitteluelementit, joita tarvitset luovan vapautesi käynnistämiseen.

9. Suuri moderni talo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (9)

Isompi moderni talo, joka saa sinut sanomaan "Haluan tämän", on vihdoin täällä. Jälleen kerran tämän talon on suunnitellut YouTube-käyttäjä nimeltä Rizzial ja hän teki erinomaista työtä modernin näköisen talon luomisessa.

Suuremman koon lisäksi käsityöläisen valinnassa on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia ja hienoja suunnitteluvaihtoehtoja. Siellä on kuisti ja allasalue, portaat, jotka vievät sinut toiseen kerrokseen, ja sisätilat, jotka saavat sinut olemaan sisällä tuntikausia.

Tulet myös rakastamaan tässä kodissa käytettyjä puumateriaaleja, ja värimaailma sopii oudon näköiseen moderniin sisustukseen.

10. 3-kerroksinen valkoinen konttitalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (10)

Voi poika, tämä3-kerroksinen valkoinen konttitaloidea saa sinut varmasti kyseenalaistamaan luovuutesi. Korealaisen ManDooMiN-nimisen YouTuber-nimisen talon on tehnyt valkoinen kotelo, jossa on kolme kerrosta.

Kolmen kerroksen kulmia on hieman siirretty, jotta saat enemmän tilaa ja yleisissä suunnitteluvalinnoissa on paljon järkeä.

Älkää ymmärtäkö väärin, jopa 3-kerroksisessa talossa tämä talo on kotoisa. Sisätilat näkyvät ulkopuolelta, koska koko talo käyttää lasia ja sisustus itsessään on varsin esteettisesti miellyttävä. Kasvien käyttö ja minimaatila sisällä saavat sinut rakastumaan tähän 3-kerroksiseen taloon.

11. Survival Farm House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (11)

Puhutaanpa toisesta puutalosta, koska tämä on ihanteellinen selviytymistalo sinulle. Halusitpa sitten lähteä lomalle ilman väkijoukkodraamaa tai vain korvata talosi turvallisemmalla kokemuksella, tämä selviytymismaatalo voi olla uusi paras ystäväsi.

Sisäänkäynti sisältää portaat, jotka yhdistävät sinut maalaistalon eri osiin ja sisustus voi olla melko hyvä, jos annat luovan itsesi valloilleen.

Lisäksi tämä talo ei ole kallein, koska se ei käytä paljon resursseja. Tarvitset vain paljon puisia lankkuja ja perusesineitä rakentaaksesi talon tällä mallilla.

12. Suburban Mansion House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (12)

Tämä Suburban Mansion on melko jännittävä monista syistä. Suunnittelu itsessään ei ole liian ainutlaatuinen eikä liian tylsä, kuten voit nähdä Minecraftissa. Suunnittelija otti kuitenkin realistisen lähestymistavan tuomalla tähän taloon tosielämän elementtejä.

Tässä talossa voit käyttää nykyaikaista ympäristöä ja saada talosi erottumaan kilpailijoista. Koska kyseessä on 3-kerroksinen kartano, saat aika viileän ja tilavan sisustuksen, kahden auton autotallin, pienen nurmikon, jossa on kukkia, ja ulkopinnan, joka saa sinut huutamaan "upeaa" aina kun katsot sitä.

Siellä on myös kuisti, jossa on useita sisäänkäyntiä. Kaiken kaikkiaan tämä kartano on aivan ihanteellinen sinulle leikkiä ja valita pääinspiraatioksi seuraavaan projektiin.

13. Modern Wooden Survival Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (13)

Tämä hirsirakenne sopii täydellisesti puun ystäville. Kaksikerroksinen selviytymistalo on siisti ja minimalistinen, ja sen on suunnitellut YouTube-niminenJUNS MABArkkitehtuurin opetusohjelma.

Hirsien ja puun käyttö turvallisen kaksikerroksisen kodin luomiseksi onnistui lopulta. Tarkoitan, katsokaa vain miltä talo näyttää ulkopuolelta.

En ole nähnyt niin minimaalista puista selviytymistaloa. Ja kun puhumme sisustuksesta, se on melko tilava ja henkilökohtaisesti minuun tekee vaikutuksen, kuinka luovuuden taso tällä luojalla on.

14. Survival Japanese Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (14)

Japanilaisen talon rakentaminen voi olla hankalaa. Riippuu siitä, minkä tyyppistä japanilaista taloa etsit. Mutta tämä YouTuber nimeltäHakdow– Japanese Builds teki siitä melko yksinkertaista katsojille näyttämällä kaikki tarvittavat materiaalit ja vaiheittaiset prosessit.

Siellä on pitkä sisäänkäynti, joka vie sinut suoraan taloon, mutta koska tämä on selviytymistalo, et pääse sisään niin helposti. Keskellä vettä, tämä japanilainen talo on ainutlaatuinen ilme.

Katsot myös perinteisiä japanilaisia ​​lamppuja, jotka pitävät koko kohtauksen hyvin valaistuna. Toisaalta parillatummia tammia, tästä talosta tulee erittäin luonnollisen näköinen ja samalla turvallisuus pysyy mahdollisimman korkeana.

15. Underground Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (15)

Jos uskot, että korkeiden tornien ja suurten modernien talojen rakentaminen on siistiä, odota, kunnes näet tämän maanalaisen talon, sillä tämä yksikerroksinen rakennus räjäyttää mielesi.

Talon on tehnyt YouTube-niminenSpudsja hän jakoi talon neljään yhtä suureen tilaan, jotka olivat ulkopuolelta melko pyöreitä.

Pyöreä muotoilu tekee siitä melko ainutlaatuisen ja sisustus on niin viileä kuin mahdollista. Talo on ihanteellinen, jos haluat katsoa tähtiä öisin ja pitää samalla jännityksen siitä, että väkijoukot hyökkäävät sinua vastaan.

16. Keskiaikainen kartanotalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (16)

Keskiaikaiset kartanot ovat aina kammottavia. Mutta jos pidät enemmän pelottavista asioista, tämä taloBlueNerdMinecraft saa sinut kuvittelemaan uudelleen, millainen keskiaikaisen kartanon tulisi olla.

Talossa on suuret valkoiset seinät, viileää puuta ja katot, ja vahvalla kivipohjakerroksella tämä talo on katsojalle silmänruokaa.

Vaikka tämä talo ei olekaan suunnittelukeskeisin keskiaikainen talo, jonka voit luoda, se välittää viestin silti älykkäästi.

Katso myös:15 parasta Lego Minecraft -settiä, sijoittui

17. Ylellinen puutalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (17)

Ylellisyys ja puu liittyvät usein toisiinsa. No, tämä talo ei ole poikkeus. Tähän luksustaloon lisättyjen yksityiskohtien määrä on vain epätodellista.

Tässä puutalossa on ylellinen teema, jossa on kaunis puinen sisäänkäynti, söpö maatila, pieni lampi ja paljon puita. Tämä moderni Minecraft-talo sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat tasapainoa ylellisyyden ja puun välillä, koska molempia ei käytetä liikaa.

YouTuber tekee uskomatonta työtä Minecraft-talosuunnitelmien luomisessa, koska niitä on helppo seurata.

18. Underground Base Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (18)

Tekijä on suosittu Minecraft YouTube nimeltäShock Frost, tämä maanalainen talo on melko helppo tehdä. Tarvitset vain kerätä noin 300 kuusen lankkua, 100 kuorittua kuusipuuta, 72 valkoista lasimaalausta ja 16 kuusiportasta ja olet valmis.

Tämä Minecraft-talosuunnittelu on maanalainen, ja jos olet enemmän selviytymisihminen, maanalainen tukikohta on ihanteellinen sinulle.

Ulkopuolella on paljon lasitiilejä, joiden avulla voit nähdä ulkomaailman. Lisäksi sisustus on yksinkertainen ja minimaalinen, joten tässä suhteessa ei ole paljon puhuttavaa.

19. Viihtyisä selviytymismökki

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (19)

Tiedämme, että Minecraftissa on kyse selviytymisestä. Tämä suloinen moderni Minecraft Mökki on täydellinen ihmisille, jotka haluavat kaiken olevan äärimmäistä.

Tekijä loi sen tavalla, jolla se on mahdollista useimpien pelaajien kannalta, pitäen sen söpönä ja hieman ylimääräisenä. Nyt tarvitset tämän talon rakentamiseen paljon materiaaleja, kuten koivuhirsin, nuotion, tumman tammen oven, tikkaat ja kourallisen muita materiaaleja.

Talossa on mökkisuunnittelu, jossa on useita sisäänkäyntiä, keittiö, tv-huone, kirjasto, makuuhuoneet ja paljon muuta jännittävää.

20. Vedenalainen salainen tukikohta

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (20)

VedenalainenSalaisuusPäämaja? Mikä on sen siistimpää? Tämän on tehnytWiderDudeja riippumatta siitä, mitä teemme, tämän kaverin luovuus on aivan toisella tasolla.

Pohja on piilotettu salaiseen lohkoon, ja sen sisällä katselet yhtä kauneimmin muotoiltuista selviytymisystävällisistä malleista.

Siellä on valtava olohuone, makuuhuoneet, varastotilat ja salainen huone, jos jokin menee pieleen. Tämä on yksi Minecraftin parhaista talosuunnitelmista.

21. Pirate Base House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (21)

Ehkä olet fanisuosittu One Piece. Siinä tapauksessa tämä Pirate Base House on täydellinen taloprojekti, jonka voit aloittaa ainutlaatuisena Minecraft-talona.

Tämän talon loiDidi HDja se näyttää enemmän merirosvolaivalta kuin talolta.
Yläosassa oleva lippu lisää välittömästi pelottavaa auraa ja miehistösi voi levätä tukikohdassasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia hyökkäämisestä.

22. Fantasiatalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (22)

YouTube-kanavalla, jota kutsutaan kirjaimellisesti "Minecraft Fantasia rakentaa”, tämä moderni talo on enemmän kuin unelma. Siinä on linna-aiheinen äärimmäinen muotoilu ja melko hämmentävä sisäänkäynti.

Mutta se on koko pointti. Päälle katsot korkeaa tornia, joka väittää hallitsevansa ja sisätilat ovat tarpeeksi tilavat, jotta voit laittaa melkein mitä tahansa.

Kaiken kaikkiaan, jos haluat Minecraft-talon, joka näyttää enemmän linnalta, tämä on sinulle sopiva.

23. Maatila

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (23)

Oletko maalaistalojen fani? No, tulet rakastamaan tätä. Tässä Farm House Minecraft -rakennuksessa on paljon materiaaleja, ja siinä on kiinteä sisäänkäynti ja tilava sisustus, ja kaksikerroksinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen kutsua sitä moderniksi maalaistaloksi.

Näet paljon puita ja talo on ihanteellinen eläinten pitämiseen turvassa.

24. Minecraftin moderni talo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (24)

No, olemme puhuneet tänään monista Modern Housesista, mutta tämä tuo yleisöön leikkisämmän ilmeen moderneilla ja funky-näköisillä elementeillä.

Kalusteet ovat melko ylimääräisiä, siellä on uima-allas, ja kaksikerroksinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen ihmisille, jotka haluavat kaikkea ylimääräistä taloonsa. Tämän modernin talon on suunnitellutJINTUBEja se on melko suosittu YouTubessa.

25. Mob Proof Wooden House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (25)

Toinen Mob Proof -malli, joka voi todella pelastaa henkesi, tämä talo on kirjaimellisesti väkijoukon vihollinen. Suunnittelun on tehnyt WiederDude YouTubessa, ja kuten kaikki muutkin hänen luomansa väkijoukkovarmat mallit, tämä talo ottaa kirjaimellisesti jokaisen mafian tilin, joka yrittää metsästää sinua.

Lavaa ja viileitä aitoja lisäämällä kukaan ei pääse sisään taloon ilman suostumustasi. Joten, jos olet enemmän huolellinen ihminen, tämä Minecraft-taloidea on täydellinen sinulle.

26. Maalaistalo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (26)

Toinen kaunis moderni maalaistalo, jonka on luonutBlueBits, tämä on kalliimpi. Ensinnäkin tarvitset paljon ainutlaatuisia materiaaleja, toiseksi sen valmistuminen vie jonkin aikaa.

Tämä on kuitenkin yksi kaikkien aikojen ainutlaatuisimmista Minecraft-taloista yleisen suunnittelun ja maalaistalo-teeman ansiosta.

Siksi, jos haluat ottaa maalaistalosi ja tehdä siitä kirjaimellisen linnan, sinun tulee seurata tätä opetusohjelmaa.

27. Moderni talo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (27)

Melko yksinkertainen moderni talo, joka ei ole liian kallis ja toimii loistavana Minecraft-modernina talona vasta aloittaville ihmisille, suunnittelu on melko suoraviivaista.

Katsot suurta uima-allasta, kaksikerroksista taloa ja sisätilaa, joka vieMinecraft kakkuulkonäköön verrattuna. Jälleen kerran, Minecraft-aloittelijana, tämä opetusohjelma on loistava lähtökohta sinulle.

28. Ylellinen moderni talo

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (28)

Kuulit nimen. Tämä on ylellinen moderni talo, jonka suunnittelu poikkeaa muista luettelon taloista. Jos olet enemmän juhlamies, ystävien kutsuminen tähän taloon rakentaa mainettasi nopeasti ja kaikilla on hyvä kokemus.

Siellä on viileä allasalue, marmorinen sisäänkäynti ja kaksikerroksinen muotoilu, joka tekee siitä täydellisen monille ihmisille. Sisustus ei ole poikkeus, kaikki istuu melko hyvin ja talo huutaa "I'm LUXURIOUS!" koko ajan.

29. Moderni salainen tukikohta

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (29)

Salaiset tukikohdat ovat tärkeitä, jos haluat selviytyä Minecraftin maailmassa. Vain sinä tiedät salaisen sisäänkäynnin ja sisään astuessasi näet valtavan oleskelutilan, jossa on kaunis sisustus, ruokailutila, keittiö ja paljon makuuhuonetta.

Talossa on myös sisäuima-allas, joten juhlat eivät ole edes ongelma. Ongelmana on, että kaiken on oltava salaista.

Joten jos olet introvertti kuten minä ja haluat pitää hauskaa yksin, tämä moderni salainen tukikohta on turvallisin vaihtoehto.

30. Puumaja

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (30)

Rakastatko metsiä? No, tämä Treehouse sopii sinulle parhaiten. Tämä talo on tehty kaltaisillesi puun ystäville, ja se tarjoaa mukaansatempaavan metsäkokemuksen.

Teema on metsäystävällinen, sisätilat tilavat ja ainutlaatuiset, ja katto saa kokemaan fantasiat toden teolla.

Toisin sanoen, jos haluat viihtyisän ja yksinkertaisen kokemuksen viidakossa, tämä Treehouse Minecraft -taloidea on täydellinen sinulle.

31. Ylellinen Minecraftin moderni talo luolassa

Kuten puumajankin kohdalla, monet ovat yrittäneet rakentaa talon luolan sisään ja huomanneet kaivavansa vahingossa esiin jättimäisen maanalaisen kuution, joka näyttää enemmän kääpiölinnoituksen rakennuksilta. Tällaisen upean talon luomiseksi käytetään avointa luolaa.

Siinä on lasi-ikkunat, joskus jopa kattoikkuna, ja avoin terassi, joka johtaa ulos. Minecraft Modern Housessa on kodikas sisustus ja ihana ruokasali, ja siellä on myös tilava takapiha uima-altaalla.

32. Red Stone Smart Home

Tämä ajatus talosta Minecraftissa ylitti tietokonepelien mahdollisuuksien rajoja. Tällainen moderni kiinteistö on täynnä tekniikkaa ja uskomattomia vempaimia. Tarvitset jopa erityisen avainkortin päästäksesi sinne.

Mutta muista, että tällaisen talon rakentaminen on niin vaikeaa, varmista, että olet lukenut tarvittavat tiedot ennen rakentamista; et halua vahingossa joutua loukkuun itse tekemäsi juoniin.

33. Moderni kartano merinäköalalla

Tämä vaihtoehto on ehdottomasti sinulle, jos olet koskaan haaveillut talosta vuoren huipulla, josta on näkymät merelle ja joka muistuttaa aavemaisesti Tony Starkin kartanoa.

Tässä modernissa kartanossa on kaikki lisälaitteet, joita miljardööri voi koskaan toivoa, mukaan lukien uima-allas, ranta, yksityinen baari ja jopa helikopteri. Tällainen talo on unelma monille teistä, mutta ainakin voit ladata sen Minecraftiin.

34. Pieni kylä moderni talo

Ehdottomasti tämä suloinen moderni kartano näyttää pieneltä, mutta se kompensoi viehätysvoimallaan tilanpuutteen.

Se on vain ihana, pieni maalaistalo; ei ole mitään ylimääräistä. Se sopii ihanteellisesti viettämään siinä laiskoja päiviäsi, lukemaan kirjaa, katselemaan sateen valuvan ikkunoista ja odottamaan vastaantulevaa köynnöslaumaa, joka mielestäsi luulee hakevansa sinua.

35. Moderni maalaistalo

Tämä valtava rakennus on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Tämä Minecraft-talo on rakennettu vihreiden puiden peittämien vuorten taustaa vasten, ja sitä ympäröi viehättävä järvi, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat rentoutua vuosien seikkailun jälkeen.

Minecraft-talon ulkokuori näyttää varsin vaikuttavalta, mutta myös sisäpuoli on tutkimisen arvoinen. Siellä on vesiputous, jännittäviä polkuja ja jopa useita luolia, joihin voi mennä, jos olet kyllästynyt lukitsemisen huolettomaan elämään.

36. GTA 5: Franklin House

GTA 5 on loputon inspiraation lähde, joten miksi et voisi ottaa inspiraatiota tästä pelistä ja luoda talon Minecraftissa.

Franklinin taloon perustuva tämä on yksi Minecraftin vaikuttavimmista asumisideoista.

Tämä tyylikäs huoneisto, jossa oli monia huoneita, oli mahdollista rakentaa uudelleen. Lisäksi siellä on kaunis uima-allas ja autotalli, jossa voit säilyttää... kärryjäsi?

37. Solid Stone Modern House

60 Minecraft Modern House Ideas - Ultimate List! : Faceoff (31)

Tukeva kivitalo on yksi 30 söpöimmistä Minecraft-taloideoista. Tämä peruskivitalo kannattaa rakentaa, jos et halua rakentaa puutaloa, sillä se ei todennäköisesti selviä vaurioista. Tässä on joitain tämän talon ominaisuuksia:

Voit käyttää perinteisiä lohkoja, kuten Stone, mutta se lisää muutamia ylimääräisiä muuttujia tehdäkseen lopullisesta rakennuksesta mielenkiintoisemman pelkän kivikuution sijaan.

Se ei myöskään ole sellainen talo, josta pelkäät lähteä, koska olet panostanut siihen niin paljon.

Piditkö Minecraft-taloideoista? Tiedä sitten, että meillä on enemmän sisältöä pelin tietotason nostamiseen!

38. Maatila selviytyäksesi

Se on sopiva muotoilu aloittelijoille. Se on helppo rakentaa tavallisilla resursseilla, kuten puulla ja soralla, ja helppo laajentaa tulevaisuudessa. Jos rakennat tämän tyyppisen modernin talon, varmista, että se on hyvin hoidettu. Muut käyttötapaukset tämäntyyppiselle kodin suunnittelulle on lueteltu alla.

 • Voit lisätä rakennukseen lisää huoneita ajattelematta suunnittelua.
 • Voit myös käyttää viljelysmaata. Ja kätevä tapa käyttää sitä poistumatta kotoa tai matkustamatta yöllä.

39. Pyöreä Rotunda joen rannalla

Pyöreä Rotunda joen rannalla on myös yksi parhaista ideoista Minecraft-talolle. Jotkut tämän talon käyttötapauksista on lueteltu alla:

Se tarjoaa lisätasoja ja hienostuneisuutta sisustussuunnitteluun. Rakenteessa on pienempi ympyrä suuremman ympyrän yläpuolella.

Tämän muotoilun antama avoin tunne sopii täydellisesti ihmisille, jotka haluavat pitää kaiken tarvitsemansa yhdessä paikassa.

Jos tarvitaan lisää huoneita, niiden alle on helppo lisätä toinen kerros tai laajentaa olemassa olevia huoneita huomattavasti enemmän.

Lisäksi talojen rakentaminen lähellä jokea tekee vaikutuksen online-ystäviisi ja antaa pelaajille mahdollisuuden päästä korkeampiin kerroksiin nopeammin.

Näin luot tämän mallin:

 • Valitse vain paikka valitulta lattiapinnalta.
 • Aseta vesilohko luodaksesi pienen vesiputouksen.
 • Kaivaa sitten yksi reikä toisensa jälkeen, josta vesi laskeutuu vangitakseen heidät ja välttääkseen sotkua. Se toimisi vesihissinä ja antaisi hänen joenrantakodilleen vetisemmän vetovoiman.

40. Massiivikivitalo

Sturdy Stone House on yksi 30 parhaan modernin Minecraft-taloidean joukosta. Tämä peruskivitalo kannattaa rakentaa, jos et halua rakentaa puutaloa, sillä se ei todennäköisesti selviä vaurioista. Tässä on joitain tämän talon ominaisuuksia:

Voit käyttää perinteisiä lohkoja, kuten kiviä. Mutta se lisää muutaman ylimääräisen muuttujan tehdäkseen lopullisesta rakenteesta mielenkiintoisemman pelkän kivikuution sijaan.

Se on kooltaan suuri; Voit asua siinä jonkin aikaa ennen päivittämistä.

Se ei myöskään ole sellainen talo, josta pelkäät lähteä, koska olet panostanut siihen niin paljon.

41. Vuoren sisällä

Ehkä pelaajia, jotka eivät tehneet puutarinnassaensimmäisenä yönä kaivettiin sen sijaan vuoren kylkeen.

Vuoreen on helppo kutoa muutama pala, ja sisustuksen voi sisustaa melkein miten pelaaja haluaa.

Toisaalta ulkopuoli voisi olla muutakin kuin vain vuoristoportti. Täydellinen tilan tuntu ulottuu vuoren puolelle. Kaikki näkyy ikkunasta.

Se ei vain näytä hyvältä ulkopuolelta, mutta se tarkoittaa myös sitä, että pelaajien ei tarvitse luottaa sisätilojen keinovalaistukseen, koska heillä on erinomainen aurinkoinen tunnelma.

Kontrasti on elegantin sisustuksen ja luonnollisen vuoren välillä; Selkeämpi ja yhtenäisempi, jos erkkeri-seinän ympärillä oleva alue pysyy maalaismaisena ja orgaanisena.

Ei kuitenkaan ole mitään väärää siinä, että istutat pienen puutarhan valtavan etuikkunan eteen tuomaan tunnelmaa ilman, että se vie pois vuoristoretriitin tunnelmaa.

42. Pieni nykyaikainen kaksikerroksinen moderni talo

Se on yksi monimutkaisimmista rakennuksista, ja materiaalien kerääminen kestää jonkin aikaa. Jos haluat suuren, vankan talon, tutustu WiederDude Designiin. Tässä on joitain modernin Minecraft-talon idean ominaisuuksia:

 • Maalaistalo Kaksi tasoa ja uima-allas.
 • Voit muuttaa asioita järjestämällä uima-allasalueen. Tilalle pääsee helposti.
 • Betonin, erityisesti valkobetonin käyttö, joka vaatii luujauhoa, vaikeuttaa talon rakentamista.
 • Voit myös tehdä pehmeitä kivikappaleita ja käyttää niitä sen sijaan.

Talo ei ehkä ole houkutteleva, mutta se on silti upea muotoilu.

43. Bunkhouse moninpeliin

On niin jännittävää pelata Minecraftia ystäviesi kanssa, varsinkin jos he ovat uusia pelin parissa. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että mikä tahansa talo luodaan, ellei sitä rakenneta itsenäisesti. Siinä pitäisi olla tarpeeksi tilaa jokaiselle/kaikille pelaajille. Ja siellä tämä muotoilu loistaa. Jotkut hienojen ja nykyaikaisten Minecraft-taloideoiden ominaisuuksista on annettu alla:

Tämä korotettu malli tarjoaa kodin kauniilla symmetrisellä rakenteellaan. Jokaisella pelaajalla on oma tila, jossa on täysin mukava olohuone ja makuuhuone.

Voit avata kannen pitääksesi hirviöt loitolla samalla kun tarjoat raitista ilmaa.

Voit myös käyttää pohjakerrosta luodaksesi lisää sisätilaa, kuten yhteisötilan.

Jos heillä on paljon ystäviä asuntolassa, pelaajat voivat luultavasti luoda kerrossängyt intiimimpään tunnelmaan. Rakenna vain pieni rakenne sängyn yläpuolelle palkin ja lankkujen avulla ja aseta sitten toinen sänky päälle.

44. Easy Castle

Halu rakentaa linna on melko yleinen Minecraft-pelaajien keskuudessa. Ne, jotka ovat nähneet erittäin monimutkaisia ​​ja suuria esineitä, uskovat, etteivät he pysty täyttämään toivettaan. Näin ei ole, sillä ei ole sääntöä, jonka mukaan linnan on oltava suuri tai monimutkainen. Monimutkaisessa huone- ja käytäväverkostossa asuminen ei ole sama asia kuin linnassa asuminen. On monia tapoja, joilla vaatimattomat kodit näyttävät yhdeltä. Tässä ovat tämän söpön Minecraft-taloidean ominaisuudet:

Horoskooppipaketti on sisällytetty tähän malliin, joka johtaa suureen sisäänkäyntiin, jota seuraa avoin keskustila.

Jos tämä on mielestäsi liian ilmeinen, voit lisätä torneja tai kasvattaa aukkoja olemassa olevien tähtikuvioiden välillä tehdäksesi siitä mielenkiintoisemman.

Tämä malli on melkein aina luotu ainutlaatuisemmasta kivestä. Kuten tiilet ja leikatut kivitiilit, myös näiden lohkojen yksityiskohtaisemmat tekstuurit antavat vaikutelman, että linna on rakennettu yksinkertaisimmista ja runsaimmista materiaaleista.

Katso myös:60 Minecraft-linnaideaa – Lopullinen luettelo

45. Porrastettu maalaistalo

Tiered Farmhouse on myös yksi parhaista ja söpöimmistä Minecraft-taloideoista, jolla on seuraavat erinomaiset ominaisuudet:

Pelaajat tarvitsevat maatilan maailmaansa hyvin nopeasti, ja lopulta he tarvitsevat suuren tilan. Tämä kolmikerroksinen muotoilu on houkutteleva ja kätevä kaikille viljeltäville viljelykasveille.

Halutessaan pelaajat voivat korvata viljelyalueet eläinpaikoilla.

Se on pitkä ja kapea talosuunnittelu, mutta siinä ei ole mitään, mitä ei voisi muuttaa. Esimerkiksi pelaajat voivat helposti laajentaa taloa käytettävissä olevaan valtavaan tilaan.

Pelaajat voivat sijoittaa yksittäisiä kiviseiniä kantaville alueille ohuiden kivipylväiden rakentamiseksi, koska tässä mallissa on käytetty kerroksia.

Lisäksi kun nämä kivipilarit asetetaan vierekkäin, ne luovat automaattisesti seinät, mikä antaa pelaajille erilaisia ​​visuaalisia mahdollisuuksia talon kantaville elementeille.

46. ​​Tammi ja kuusi, seppäiden suojelija

Tämä talo on katsomisen arvoinen, jos haluat rakentaa ja näyttää houkuttelevalta. Se on yksi suosituimmista Minecraft-lohkotyypeistä.

Se voidaan valmistaa eri puulajeista, mutta tammi ja tumma tammi ovat parhaita.

Siinä käytetään muita lohkoja, kuten soraa ja lasia, jotka on helppo löytää ja kerätä.

Tämän talon ainoa haittapuoli on, että se on suurelta osin valmistettu puusta, mikä tekee siitä alttiita väkijoukkoja.

47. Moderni talo vuoren vieressä

Toinen muunnelma Minecraftin perusteista kaivamiseen ja kodin rakentamiseen yöksi, kalliolle tai vuorelle murtautuminen kodin rakentamiseksi ei ole uusi idea. Meillä on kuitenkin ollut oma osuus talonrakennuksesta vuorten vieressä, ja tämä on yksi parhaista, mitä olemme tähän mennessä nähneet (ainakin verrattuna heikkoihin luolamiestaloihin).

Se on samanlainen kuin maanalainen pohjarakennus. Vuorenrinteellä sijaitsevalla talolla on hyvät laajennusmahdollisuudet. Kun olet luonut suurimman osan tarvitsemistasi huoneista, voit myös alkaa kaivaa ja integroida kaivoksia rakennukseesi sen sijaan, että kaivaisit vaakatasossa vuoreen. Toinen asia, jonka voit tehdä, on luoda oma versiosi Morian kaivoksista ja elää kääpiöelämääsi.

48. Roundhouse Near the Water

Mikä on helpoin tapa varmistaa, että pelaajat välttävät tylsää, neliönmuotoista talosuunnittelua? Rakenna ympyrä! Kuten kuutiopelissä odotetaan, pyöreiden rakenteiden rakentaminen vaatii hieman hienovaraisuutta. Onneksi verkossa on monia työkaluja, joiden avulla pelaajat voivat työstää projekteja.

49. Vuoren sisällä

Pelaajat, jotka eivät rakentaneet puulaatikkoa ensimmäisenä yönä, todennäköisesti kaivoivat sen vuorenrinteeseen. Joidenkin vuoren huoneiden tyhjentäminen on melko helppoa, ja sisustuksen voi suunnitella miten pelaaja haluaa. Ulkopuoli voi kuitenkin olla paljon enemmän kuin ovi vuorenrinteessä.

50. Talo useille ihmisille

On hauskaa pelata Minecraftia ystävien kanssa, varsinkin jos kaikki kokeilevat peliä ensimmäistä kertaa. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että jokaisessa talossa, jonka joku rakentaa (ellei sitä ole rakennettu erikseen), on oltava tarpeeksi tilaa molemmille pelaajille, mikä on tässä projektissa erinomainen.

51. Talo merellä

Haluatko suojautua hirviöiltä yöllä? Meri on paikka olla! Niin kauan kuin pelaajat eivät ole tarpeeksi typeriä rakentaakseen valtameren muistomerkin lähelle, asuminen lyhyen matkan päässä rannikosta Minecraftissa on melko rauhallista elämää.

52. Ultimate Survival House 2 pelaajalle

Se on erittäin tehokas selviytymistalo, jossa on ristikot ja kaikki tarvittavat varusteet Minecraft-talossa. Minecraft-talossa on jopa yksi tai kaksi maatilaa mukavuuttasi varten. Tämä moderni talo saattaa tuntua monimutkaiselta ja työlältä rakentaa. Mutta kun täällä on paljon tekemistä.

53. Yksinkertainen selviytymistalo aloittelijoille

Tämä talo on suunniteltu erittäin helppo rakentaa uusille tulokkaille. Tässä kaksikerroksisessa talossa on tarpeeksi tilaa kaiken oleellisen säilyttämiseen, ja ylimmän kerroksen parvekkeelta on upeat näkymät. Älä missaa tätä, jos sinulla on tiukka aikataulu ja haluat rakentaa modernin talon lyhyessä ajassa.

54. Undersea Mountain Modern House

Tämä moderni talo on todella siisti suurella mustalla lasimaalauksella, josta on vedenalainen näkymä. Tämä talo huutaa koko luodun maan turvallisuutta yhdellä katseella.

Mutta sen lisäksi sinulla on jotain todella ainutlaatuista ja siistiä näytettävänä ystävillesi, kun kutsut heidät. Paljon nähtävää tässä pienessä tilassa. Merilyhdyt, vaaleanharmaat betoniseinät, kuusiportaat ja tumman tammen runsas käyttö yhdistävät kaiken.

55. Japanilainen Survival House

Kun katsot tämän japanilaisen talon ulkoa, pääset takaisin historialliseen Edo-kauteen. Ja kun astut sisään, huomaat, että se on moderni japanilainen talo, jossa on täyden teeman täydentäviä elementtejä ja jopa torii-portti sisäänkäynnin edessä.

56. Spruce Minecraft Mansion

Tämä Minecraftin moderni talo on niin hyvä, että joudut viettämään paljon aikaa sen muokkaamiseen. Täysi kirjahylly, monipuolinen parveke ja jopa 68 nuotiolohkoa, tiedät, että tämä on mestariprojekti. Tästä kartanosta voit rakentaa omia ideoitasi. Ja siellä on runsaasti tilaa lisäelementtien lisäämiseen ja oman tyylisi luomiseen.

57. Pyramidi

Se ei ehkä vaikuta siltä. Mutta Minecraftin nykyaikaisten talojen joukossa tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista. Mutta se ei tarkoita, etteikö se edustaisi mielenkiintoista tulosta, kun se on valmis. Tämän rakentamisen aloitusvinkki on lyödä vetoa lohkoista koostuvan neliön pohjalle.

Vähitellen pelaaja pystyy siirtymään tasoja ylöspäin ja huolehtimaan kehän pienentämisestä. Toinen ehdotus on käyttää hiekkakiveä, joka viittaa alkuperäisiin pyramideihin. Kuitenkin, mikä tässä todella hallitsee, on mielikuvitus.

58. Kelluvat modernit talot

Koska painovoima Minecraftissa ei ole ongelma luovuudellemme, entäpä nykyaikaisten kelluvien talojen luominen? Ensimmäinen askel on käyttää bambutelineitä, jotta voit saavuttaa korkeimman kohdan, jonka jälkeen voit alkaa rakentaa haluamallasi tavalla.

On syytä muistaa, että rakennuksessasi on aina mahdollisuus kaatua. Joten ole varovainen, ettet ylitä lohkojen rajaa (jos olet menossa alle, käytä PC:n Shift-komentoa tai analogista ankkaukseen).

Varo myös hirviöitä! Ne voivat myös aiheuttaa kotisi romahtamisen. Säilytä hyvä valaistus turvallisuussyistä.

59. Big Storage Modern House

Talo, jossa on runsaasti säilytystilaa, on myös yksi ideoista moderniin Minecraft-taloon. Tämän talosuunnittelun peruskomponentti tuskin parantaa laatikkoa useimpien pelaajien jo rakentaman kattorakenteen kanssa. Toisaalta lisäominaisuudet ovat asioita, jotka tekevät talosta houkuttelevamman silmille, kuten:

 • Talon pääosan nostaminen tekee siitä houkuttelevamman.
 • Se on turvallisempaa viiniköynnöksiä vastaan. Se tarjoaa enemmän tilaa maan alla.
 • Voi käyttää talon alla olevaa aluetta eläinten pitämiseen ja tavaroiden säilyttämiseen tai toisen pelaajan majoittamiseen.
 • Sallittu talon ympäristön käyttö eri tarkoituksiin kuvan osoittamalla tavalla.

Jos hirviöitä ilmestyy, se ei kuitenkaan tarkoita, että pelaajien on sytytettävä taskulamppuja kaikkialla. Koristeelliseksi ja kauniimmaksi pelaajat voivat valaista kellarin ulkoa visuaalisesti kauniilla tavalla käyttämällä aitatolppaa ja kynttilöitä.

60. Puumaja Minecraftissa

Minecraftissa on monia kauniita taloja. Mutta suosikkimme on klassinen Minecraft-puumaja. Korkealla ilmassa, kauniin vehreyden ympäröimänä on jotain niin tyydyttävää. Minecraft-puumajalla on myös luonnollinen puolustus roaming vihamielisiä vastaan, joten ne ovat sekä kauniita että toimivia.

Monet meistä ovat yrittäneet rakentaa puumajaa Minecraftiin, mutta jotenkin (yllättäen!) se osoittautuu hieman kulmikkaaksi, mikä riistää sen tavanomaisen viehätyksensä.

Tämä rakennus on tasapaino keinotekoisen ja luonnollisen välillä. Lehtien ja puiden luonnolliset muodot ovat säilyneet, kun taas puutalo sijaitsee huipulla. Riippuvat viiniköynnökset ja puiset tikkaat, joita pitkin voi kiivetä runkoon, antavat myös luonnollisen vaikutelman. Vaikka tämä ei olisikaan sinulle sopiva puumaja, voit luoda oman inspiraation joistakin tämän rakennuksen elementeistä.

Johtopäätös

No, siinä mennään. Nämä ainutlaatuiset Minecraft-talomallit muuttavat Minecraft-pelikokemustasi.

Tietenkin olette kaikki kaivaneet kuopan huomaamattomaan vuorenrinteeseen ja pystyttäneet neljä seinää puupalkeista. Mutta jos olet jo perehtynyt Minecraftin maailmaan, haluat tehdä houkuttelevamman rakennuksen.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun sukellat Minecraftin loputtomaan maailmaan, sinun tulee aloittaa jostain yksinkertaisemmasta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 22/11/2023

Views: 5711

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.