37 mahtavaa emoji-merkitystä, jotka muuttavat tekstin kirjoittamistapaa (2024)

Kautta historian ihmiset ovat aina löytäneet tapoja kommunikoida kauttasalattuja viestejä, ja näiden muinaisten riimujen nykyaikainen versio on emoji. Nuorempien sukupolvien keskuudessa emojit ovat niin suosittuja, että ne ovat käytännössä korvanneet sanoja teksteissä ja sosiaalisen median viesteissä, mikä on usein hämmentänyt vanhempia, jotka yrittävät epätoivoisesti selvittää, mitä koodattua viestiä he yrittävät lähettää. Ja vaikka jotkut emojien merkitykset ovat yksinkertaisia, toisilla on salainen kaksoismerkitys, joka on selvitettävä, ja jotkut ovat melko monimutkaisia.

Esimerkiksi Birminghamin yliopiston tuoreessa tutkimuksessa havaittiin, että ailmapallo, jota seuraa pilkku ja nalletarkoitti "Ajattelen sinua, mutta minulla ei ole sanoja sanoaksesi sen." (Sinun täytyy ihmetellä, kuinka ihmeessä siitä tuli asia.) Ja se on vain yksi monista kiehtovista toissijaisista emoji-merkityksistä. Joten lue eteenpäin oppiaksesi joidenkin puhelimen näppäimistön suosituimpien hymiöiden salaisen merkityksen.

AIHEUTTAA:Sinulle parhaiten sopiva emoji horoskooppisi perusteella.

Suosittujen emojien merkitykset selitetty

Saatat ajatella, että osaat käyttää älypuhelinta, mutta se, mitä opit alla, saattaa yllättää sinut.

1. Vuohen emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (1)

Et ehkä arvannut sitä, mutta vuohi tarkoittaa lyhennettä "GOAT", joka tarkoittaa "kaikkien aikojen suurinta". Jos näet tämän emojin sosiaalisen median syötteessäsi, sinua juhlitaan alasi parhaana.

2. Snake Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (2)

Varo, jos näet käärmeen, sillä se on merkki siitä, että joku luulee sinun olevan kaksimielinen selkäpuukottaja. Siitä tuli kaikkiallaTaylor SwiftinInstagram-sivuvuonna 2017 sen jälkeen, kun laulaja valitti sanasta, joka viittaa häneenKanye Westinkappale "Famous", joka ei väitetty tienneen siitä. Se sai Westin silloisen vaimonKim Kardashianjulkaista sitten äänitallenteen, jossa räppäri saa hyväksynnän sanoitukselle ennen hittinsä julkaisemista.

3. Hymyilevä emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (3)

Jos joku lähettää sinulle senhiemanhymyilevät kasvot, voit olettaa, että kaikki aiemmin lähetetyt asiat oli tarkoitettu viekkaaksi, omahyväiseksi tai salaperäiseksi. Snapchatissa sen merkitys on entistäkin tärkeämpi. Sama emoji näkyi, kun sinut listattiin käyttäjän "parhaat ystävät", mutta he eivät olleet sinun. Sen täytyi sattua.

4. Kakka Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (4)

Tämän emojin takana on ilmeinen merkitys ja toinen, joka on epäselvämpi. Toisaalta voit käyttää sitä kuvaamaan tilannetta, joka näyttää vähemmän kuin loistavalta. Toisaalta sitä voidaan käyttää myös toisen kirosanan sijasta tai jopa kritisoida jotain, jota joku muu chatissa on sanonut.

5. Cat Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (5)

Jälleen on kaksi tapaa tulkita tätä. Yhdessä tapauksessa saatat viitata kaikkien suosikkieläimeen. Toisessa tapauksessa voit käyttää tätä emojia edustamaan tietyntyyppisiä sukupuolielimiä.

6. Skull Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (6)

Tuskin koskaan tämän on todella tarkoitus edustaa kuolemaa. Sen sijaan ihmiset voivat käyttää sitä kuvaamaan tapauksia, joissa he "kuolevat" joko nauruun tai turhautumiseen.

7. Open Mouth Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (7)

Tässä on kyse kontekstista. Avoin suu voi tarkoittaa yllätystä, shokkia, hämmästystä tai täydellistä pettymystä.

8. Blue Heart Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (8)

Älä anna tutun muodon hämätä itseäsi – sinistä sydäntä on pidetty "kiisimmäksi" hymiöistä, mikä ilmaisee halun arkiseen ja sitoutumattomaan seksiin.

AIHEUTTAA:41 hauskaa poissaoloviestiä työviikon katkaisemiseksi.

9. Hymyilevät kasvot hymyilevin silmin Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (9)

Jos haluat viestiä täydellisestä ja täydellisestä onnesta, valitse tämä emoji tavallisen hymiön tilalle. Virnistelevät kasvot edustavat niin leveää hymyä, että se on ulottunut jopa silmiin.

10. Bumblebee Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (10)

Olettaen ettäBeyoncénInternetin nimi on Queen Bey, ja hänen fanit tunnetaan nimellä Beyhive. Hänen seuraajansa keräävät usein postauksen kimalaisten hyökkäykseen, jos joku uskaltaa varjostaa kaikkivaltiaan hallitsijaansa.

11. Sitruunaemoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (11)

Tämä on myös viittaus Beyoncéen, erityisesti hänen uraauurtavaan vuoden 2016 albumiinsa,Limsa. Twitter näki massiivisen piikkien emojin käytössä albumin julkaisua seuraavien viikkojen aikana, ja vaikka se ei ole niin kaikkialla läsnä nykyään, se edustaa ikuisesti hänen mestarillista musiikillista matkaansa uskottomuuden eri vaiheiden läpi. Ja kuten kimalainen, sitä käytetään usein niiden naisten Instagram-tileillä, joiden hänen faninsa uskovat olevan "Becky with the Good Hair", Beyn naisen (tai naisten) salanimi.Jay-Zpettänyt häntä kanssa.

12. Octopus Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (12)

Se tarkoittaa "halailua" ja on pohjimmiltaan virtuaalinen halaus, vaikka meriolento ei olekaan hirveän halattava (monista lonkeroistaan ​​huolimatta).

13. Devil Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (13)

Se ei ehkä ole seksikkäin kuva, mutta tämä emoji edustaa tiettyä valmiutta piristää.

14. Pizza Slice Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (14)

Se voi tarkoittaa, että sen julkaiseva henkilö on pitsatunnelmissa, mutta oikeassa yhteydessä pizzaviipale tai juustoviipale on toinen tapa sanoa: "Rakastan sinua". Koska viestintä ei ole tarpeeksi monimutkaista.

15. Fire Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (15)

Tämä emoji ilmaisee, että jokin on kuuma, tai kuten lapset näinä päivinä sanovat: "Palattu".

16. Tanssijaemoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (16)

Kuva upeasta naisesta, joka esiintyy pitkässä punaisessa mekossa, ei tarkoita, että lähettäjä haluaisi lyödä salsaa. Se tarkoittaa kuitenkin, että he haluavat juhlia -kovaa.

AIHEUTTAA:Yli 400 parasta Instagram-tekstitystä kaikkiin tilaisuuksiin.

17. Veitsi Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (17)

Sen tosiasian mukaisesti, että se on loppujen lopuksi ase, veitsiemoji tarkoittaa, että joku on erittäin huonolla tuulella ja haluaa aiheuttaa paljon tuhoa.

18. Kynsilakka Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (18)

Ihmiset julkaisevat tämän usein jonkun Instagram-sivulla osoittaakseen olevansa "haittailemassa" tai toisin sanoen upeita. Se voidaan lähettää myös tekstiviestinä osoittamaan, että tunnet olosi yhtä kylmäksi kuin kynsiä kuivaava diiva. Mutta sen suosituin käyttö on vastauksena osoittamaan, että sinua ei häiritse jokin, mitä joku on sanonut sinusta.

19. Naiset pupukorvilla Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (19)

Jotkut naiset lähettävät tämän ystävilleen ilmoittaakseen, että heillä on tulossa rokkaava tyttöjen ilta, mutta koska se on mallinnettuPlayboyBunny, se voi olla myös koodi seksityöntekijöille.

20. Infopiste Lady Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (20)

Luulisi tämän tarkoittavan "Voinko auttaa sinua?" mutta sitä käytetään itse asiassa ilmaisemaan ärsyyntynyttä "en edes tiedä mitä ajatella enää."

21. Munakoiso Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (21)

Tämä on eufemismi eräänlaiselle sukuelimelle, ja se lähetetään usein kuvaamaan seksikkään ajan odotusta.

22. Persikka Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (22)

Toinen ihmisen anatomian symboli, persikka edustaa derriereä.

23. Money With Wings -emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (23)

Näet tämän usein Venmossa esimerkiksi hehkulampun vieressä, mikä osoittaa, että joku on lähettänyt kämppäkaverilleen rahaa sähkölaskusta, joka oli niin kallis, että heistä tuntuu kirjaimellisesti katsovan kovalla työllä ansaitun rahansa lentävän pois.

24. Avocado Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (24)

Kun otetaan huomioon vuosituhannen pakkomielle avokadoihin, luulisi sen symboloivan jotain hyvää. Mutta kun otetaan huomioon tämän hedelmän silmien pyörittelyn arvoinen kiehtovuus, sitä käytetään usein osoittamaan, että joku on toivottoman "perus" ja tekee mitä tahansa, mikä on tällä hetkellä trendikästä.

AIHEUTTAA:85 hauskaa käyttäjänimeä kaikkeen verkossa.

25. Gorilla Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (25)

Tämä tulee aina olemaanedusta Harambea, majesteettinen gorilla, joka nousi otsikoihin vuonna 2016, kun hänet ammuttiin pienen pojan ryömittyä hänen aitaukseensa. Ei, emme ole vieläkään päässeet siitä yli.

26. Crescent Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (26)

Lammen toisella puolella croissanteja käytetään osoittamaan vastustusta Brexitiä vastaan, koska ne ovat emoji-arsenaalin eurooppalaisin ruoka.

27. Lumihiutale Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (27)

Saatat nähdä tämän emojin ponnahtavan Twitter-kiistan aikana, kun joku haluaa kutsua toista "lumihiutaleeksi" – halventava termi kuvaamaan nuorta, joka loukkaantuu helposti ja on liian hauras aiempiin sukupolviin verrattuna.

28. Clapping Hands Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (28)

Yksi yksinkertaisimmista hymiöistä, sitä käytetään usein taputtamaan jonkun sanomalle. Mutta usein se on lisätty lauseen jokaisen sanan väliin passiivis-aggressiivisena tapana korostaa jotain, mitä ihmiset eivät näytä pääsevän paksuihin päihinsä.

29. Ruisku Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (29)

Älä hätäänny. Niin emojin aavistus kuin se onkin, ruisku voi kestää tatuointineulan, ja sitä käytetään usein Instagramissa juhlimaan uuden musteen saamista.

30. Open Hands Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (30)

Tämän emojin oletetaan edustavan avoimuutta tai halausta, mutta sitä käytetään nykyään usein viittauksena Red Bulliin, koska se muistuttaa energiajuoman siivellistä logoa.

31. WC Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (31)

Tosielämässä se ei ole seksikkäin merkki, mutta emoji-muodossa se on muutettu tarkoittamaan "naisen ihastumista".

32. Dashing Away Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (32)

Tämän emojin oletetaan osoittavan, että joku juoksee niin kovaa, että jättää savun jäljen taakseen, mutta se toimii nykyään usein myös höyrystyksen symbolina.

33. Broken Heart Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (33)

Vaikka tätä käytetään usein eron yhteydessä, sitä voidaan käyttää myös edustamaan surua, menetystä tai kaipuuta missä tahansa muodossa.

34. Upside Down Smiley Face Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (34)

Tätä käyttävät ihmiset, jotka haluavat tulla typeräksi tai sarkastiseksi. Sitä voidaan käyttää myös pitämään asiat kevyinä ja leikkisinä aina, kun flirttailevaa sisältöä vaihdetaan.

35. Hourglass Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (35)

Ei ole yllättävää, että tätä voidaan käyttää kertomaan jollekin, että aika on loppumassa. Mutta Snapchatissa se tarkoittaa sarjaasi tai peräkkäisten päivien määrää sinulla ja ystävälläsivaihdettu Snapsit, on loppumassa. Sitä voidaan käyttää myös kuvaamaan muita tiimalasin muotoisia hahmoja, myös naisia.

36. Three Wise Monkeys Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (36)

Pahamaineinen "ei kuule pahaa, näe pahaa, älä puhu pahaa" -symboli on tekstikoodi sanoille "OMG! En halua kuulla sitä".

37. Chef's Kiss Emoji

37 Awesome Emoji Meanings Guaranteed to Change the Way You Text (37)

Tunnetaan myös nimellä "italialainen käsiele", voit käyttää tätä emojia, kun haluat viestiä, että jokin on positiivista tai poikkeuksellisen hyvää. Ja kyllä, voit käyttää mielikuvitustasi, kun kyse on sellaisista toiminnoista, joita ihmiset voivat käyttää sitä kuvaillessaan.

Milloin hymiöistä tuli niin suosittuja?

Emojit ilmestyivät ensimmäisen kerran Japanissa 90-luvun lopulla, mutta todellinen buumi tapahtui yli kymmenen vuotta myöhemmin, kun Apple lisäsiemoji-näppäimistövempaimiinsa vuonna 2011. Android seurasi pian perässä tarjotentämä toimintokäyttäjille vain kaksi vuotta myöhemmin. Nykyään emojit ovat integroituneet hyvin jokapäiväiseen viestintään. Lisäystä juhlitaan niin paljon, että Modernin taiteen museo (MOMA) on hankkinutShigetaka Kuritanalkuperäinen emoji asetettu näyttöön.

Käärimistä

Siinä on kaikki emoji-merkitysluettelomme, mutta muista palata meille pian saadaksesi lisää tapoja pysyä ajan tasalla. Voit myösTilaa uutiskirjeemmejoten et jää paitsi siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu!

37 mahtavaa emoji-merkitystä, jotka muuttavat tekstin kirjoittamistapaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5998

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.